L'any passat ja varem publicar una noticia curiosa referent els voluntaris de protecció civil de Santanyí.

La noticia era que cridava l'atenció "que ara que a Santanyí tenim un cos de Protecció Civil, que de fet es fan ben present a totes les festes, fires i sopars, dirigint el transit, no col.labori amb la neteja del fons marí de Cala Figuera, i si va col.laborà el cos de protecció civil d'Andratx."

Després d'un any i després que l'ajuntament les entregui un nou local i celebrin sopars de germanor per donar la benvinguda a cinc membres nous, pareix que segueixen cridant l'atenció, només realitzant les tasques relacionades amb l'equip de govern de l'ajuntament.

El passat 4 de juliol es va celebrar un concert al Caló d'en Busques a Cala Figuera, aquest concert degut a la deixadesa o impotència per part de l'ajuntament de Santanyí per dur lo a terme, així com ho feia altres anys, el va patrocinar la Conselleria de Turisme (IBATUR)i la Direcció General de Ports, de la Conselleria de Medi Ambient i l'ajuntament de Santanyí no va participar en res.

Per ventura aquest és el motiu que tampoc hi participar el cos de Protecció Civil, així com ho feia els altres anys que hi participava l'ajuntament de Santanyí.

ÉS UNA VERGONYA QUE UN COS DE VOLUNTARIS PROTECCIÓ CIVIL, QUE HA D'ACTUAR EN CAS D 'EMERGENCIA, NOMÉS REGULIN EL TRANSIT ELS DIES DE FESTES I AQUESTES HAN DE ESTAR ORGANITZADES PER L'AJUNTAMENT. I MÉS VERGONYÓS ÉS QUE SIGUI UN COS DE VOLUNTARIS POLITITZAT


http://municipidesantanyi.blogspot.com/search/label/protecci%C3%B3%20civil

1 Comment:

  1. Anònim said...
    En fa Gracia, escrius un article i no tens ni idea.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites