Sous en temps de crisis.

Cadascú que opini el que vulgui¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Esteim en crisis?






MENTRESTANT HEM DE PAGAR ENTRADA PER ANAR A LES VERBENES¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

3 Comments:

  1. Julià Vila said...
    No sé si em regira més la magnitud escandalosa d'aquests sous atorgats a dit, o el fet de que ningú hagi deixat cap comentari al blog al respecte. El que et diu sa gent és que no els interessa la política, que no es volen ficar en política. Si algú va a ca seva i els fot cent euros de damunt es canterano, la policia, al fer la denuncia li hauria de dir. "Nosaltres no ens ficam en política". No es tracta tant de demanar un canvi de color polític al Ajuntament -potser els "altres" ho farien pitjor- com de exigir sense complexos ni pors un canvi d'actitud en l'actual govern municipal en forma d'acomiadaments i retalls respecte d'aquestes pagues vergonyoses, tant si estam en temps de crisi com si no. S'ha d'haver acabat el "Dame pan y dime tonto" o el "Tantes me'n diguis, sols que no em feris" L'únic que temen els polítics amb mala consciència és als mitjans de comunicació, així és que; o retallen les pagues als càrrecs de confiança, o farem que tota Mallorca se'n adoni de lo curts que som els santanyiners.
    Anònim said...
    i REFERENT A QUE NO HI HAGUI POLICIA
    A SANTANYI QUE DIU LA OPOSICIÓ (MUTIS) TOTS AMB EL MATEIX BAIXEL,
    Pere said...
    Quan, ja fa estona, vaig veure aquestes imatges, vaig quedar bocabadat.
    És increïble que hi hagi gent cobrant aquests sous quan, i ho sé a partir de fonts prou fiables, alguns dels que surten a la llista, a part de no haver estat contractats segurament per mitjà d'oposicions públiques (molta casualitat que la majoria siguin gent jove del poble!), no tenen ni acabada la carrera relacionada amb el càrrec que duen a terme.
    I mentrestant, altre gent, com un servidor, que feim feina de veritat (en el meu cas, fent recerca científica) cobrem uns sous miserables i hem de lluitar molt i treballar encara més si volem tenir una feina normal amb un sou normal (per sota dels sous que es mostren en aquest document d'aquí dalt).

    Lo d'aquest país nostre és vergonyós. Inútils cobrant molt, i gent que val molt, desaprofitada. No hi ha dret.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites