Cala Figuera o Cala Kosovo



Aquest darrers dies s'han fet molts de comentaris al blog referents a l'estat en que es troba Cala Figuera.

Hi ha hagut comentaris que han dit que Cala Figuera és com Kosovo, edificis en ruines, escombraries pels carrers... i per això ja hi ha gent que li diu Cala Kosovo, això si sense haver estat en guerra, però si ha estat mal gestionada.

Altre gent amb els seus comentaris han volgut cercar de qui és la culpa d'aquesta degradació de Cala Figuera, n'hi ha que diuen que son els polítics,i no tots els polítics, la que més culpa té és la batlesa pedanea, altres que son els hoteles, ara ja jubilats i que no han fet res per conservar Cala Figuera.

Aquest video mostra el que queda de la discoteca la J, demostra la realitat de Cala Figuera, aquest edifici esta situat al centre de Cala Figuera, els pots turístes que visiten Cala Figuera es troben amb aquest espectacle, un edifici que no cumpleix les mesures de salubritat que preveu la llei, però ningú en fa res.

Més que cercar de qui son les culpes, és hora de començar a cercar i aplicar solucions i els polítics que governen Santanyí n'han de ser capaços sino és així malament, el que han de fer és anarsen.

19 Comments:

  1. Anònim said...
    Sòc catalana, tenc 31 anys i porto anant 31 anys a Cala Figuera i els que hem queden per anar, però certament algú hauria de fer alguna cosa per aixecar Sa Cala! No hi ha dret que la tinguin aixi de deixada!! Una pena!
    Anònim said...
    LOS CONSTRUCTORES TIENEN CARTA BLANCA PARA COMETER ILEGALIDADES A PUNTA PALA SIN TEMOR ALGUNO A SER SANCIONADOS, NO SE HAN ABIERTO EXPEDIENTES SANCIONADORES CON RESULTADOS DE MULTA. TIENEN MAS PODER QUE LOS POLITICOS, Y COMO QUE CON LAS LICENCIAS DE OBRAS SE MUEVEN MUCHAS COMISIONES ILEGALES, NO INTERESA METERSE CON ELLOS.LAS OBRAS DE CALA FIGUERA SE HAN INICIADO A CAPRICHO DEL CONSTRUCTOR SIN QUE NINGUNA AUTORIDAD ADMINISTRATIVA HAYA NI SIQUIERA INTENTADO PONER LAS COSAS EN SU SITIO. LA DEJADEZ Y LA DESGANA SON LA TONICA GENERAL, TANTO DE POLITICOS COMO DE TECNICOS MUNICIPALES Y POLICIA. SALVESE QUIEN PUEDA
    Anònim said...
    Sa Cala fa por és cert.

    Però no sé fins a quin punt és pot culpabilitzar a l'Ajuntament d'aquesta situació.

    Les ordenances municipals, si no vaig equivocat, obliguen a que els solars estiguin tancats (enrexats) per una paret i tenguin unes condicions de netedat i salubridat determinades.
    Però sa qüestió és que els que ho varen vendre tenen es doblers dins sa butxaca i "viva la pepa".
    En referència a l'edifici "Siesta" -La J- els propietaris en tenir-ho tancat que no hi pugui entrar gent ja han cumplit, per la meteixa regle de tres s'haurien d'esbucar totes les cases del municipi que no estan habitades!!!

    Res, el que vull dir és que culpabilitzar a l'Ajuntament de l'estat actual de Cala Figuera és una aberració, quan sóm "nosaltres" els que l'hem tirada pel terra. Cala figuera sempre ha estat terra "d'hotelers de pacotilla" que l'han sucada al màxim i després l'han venuda al que ha pagat millor. Gent que va esser incapaç de canviar els matalaços o les curtines en tota la vida dels hotels o pensions (no tots). Gent que no va fer una punyetera reforma en tota la seva vida. Llençols foradats. Tovalloles que s'haguantaven dretes.
    El futur era "renovarse o morir" pero ningú en tenia ganes. Només tres o cuatre ho entengueren!!!

    I ara em veniu a contar que és culpa de s'ajuntament???? Venga home!!!! Si no sabeu ni la meitat del que ha passat.

    Que passeu un bon dia.

    Adeu.
    Anònim said...
    EXISTEN DOS CUESTIONES QUE, AUNQUE ESTEN RELACIONADAS, SON DIFERENTES. UNA COSA ES EL HECHO DE QUE EL TURISMO LEGAL (PORQUE EL ILEGAL CAMPA A SUS ANCHAS A BASE DE CASITAS DE GUIRIS QUE SE REALQUILAN UNA Y OTRA VEZ, Y CHALETITOS DE MALLORQUINES CON PISCINITA, QUE HACEN COMPETENCIA DESLEAL E ILEGAL A LA OFERTA LEGAL) HAYA ACABADO A CERO Y OTRA COSA ES LA INEXISTENTE GESTION Y CONTROL MUNICIPAL DE LAS OBRAS. SOBRE LO PRIMERO HAY MULTITUD DE TEORIAS, PERO EL TEMA DE ESTE BLOG TRATA SOBRE EL ESTADO DE LAS MÚLTIPLES RUINAS DE CALA FIGUERA. SI NO HAY LEYES RESPECTO AL ASPECTO QUE DEEN OFRECER LAS FACHADAS, PUES HABRÁ QUE CREAR NUEVAS ORDENANZAS MUNICIPALES. LO QUE ES COMPLETAMENTE INTOLERABLE ES QUE LA ADMINISTRACIÓN SE QUEDE DE BRAZOS CRUZADOS.
    Anònim said...
    Efectivament con queda ben clar a l'entrada d'aquest blog el problema no és qui té la culpa, el problema és trobar solucions i aplicar les, i això és responsabilitat dels polítics i dels ciutadans de Cala Figuera.
    Anònim said...
    els ciutadans de Cala Figuera, bastant tenim amb sofrir aquesta aberració perque encara mos damanin responsabilitats.
    Que posin una persona de aquí que estimi sa Cala i tot anira millor
    Miquel Amengual said...
    Tenc constancia que aquest video ha estat gravat cometent un delicte d'atemptat contra la propietat privada i de fet també hem consta que del dia 5 de Juny s'està investigant qui son les dues persones que apareixen en imatge en resposta a una denuncia que ha fet la propietat de l'edifici en qüestió. El que juga amb foc sempre s'acaba cremant....
    Anònim said...
    Com pot ser que la batlesa pedanea a una sesió plenaria va dir que no trobaven als propietaris per fer los arribar les denuncies dels agents de Medi Ambient de l'ajuntament i ara els propietaris tan aviat saben que hi han entrat dins la seva propietat i posen una denuncia.

    ah i de cremar se pens que no hi havia perill però de quedar sepultats i haver hi d'anar el cap de protecció civil i els bombers per ventura es pot creure.
    Miquel Amengual said...
    Jo no se que va dir o va deixar de dir la Batllesa pedànea a cap plè i la veritat es que tampoc se que ha fet per trobar els propietaris, pero jo si que puc dir que se qui son i que tenc bastant de contacte amb ells i per això em puc reafirmar de lo que abans he dit.

    Ho creus?? la me bufa, no ho creus? tambe la me bufa....
    Anònim said...
    Sabeu que s'hi pot entrar amb sos peus plans dins la J?? Pot ser els propietaris volen denunciar, però aquell edifici està completament en ruines, qualsevol dia caurà (no serà es primer pic que qualque tros cau), pot ser qualcú tendrà sa mala sort de passar-hi aprop i hi haurà qualque desgràcia. No en tenc ni idea de lleis urbanes, però no crec que se pugui tenir un edifici d'aquesta manera, per tant, no sé qui comet pitjor delicte
    Anònim said...
    Idò ja que saps qui són, i tot te la bufa, perquè no fas el favor de dir-lis que són uns bruts, uns deixats, uns irresponsables i uns pocavergonyes. O també te la bufa?
    Anònim said...
    Si digues qui son o com els poden trobar, rapidament als de l'ajuntament, que com ja s'ha dit na Tiu va dir que intenten comunicarse amb ells però no hi ha forma de conseguir ho o que en facin cas.

    Si tu els coneixes convendria que els fecis entrar en raó.
    Anònim said...
    Si digues qui son o com els poden trobar, rapidament als de l'ajuntament, que com ja s'ha dit na Tiu va dir que intenten comunicarse amb ells però no hi ha forma de conseguir ho o que en facin cas.

    Si tu els coneixes convendria que els fecis entrar en raó.
    Anònim said...
    Ses portes fa estona que estan obertas , igualment que ses des antiga sucursal des credit i perruqueria.
    Anònim said...
    lo que tenemos que hacer es denunciar las ilegalidades que se han cometido en este termino y si el ayuntamiento tiene algo que ver o no
    pongo un ejemplo el caso de Jesus Vallejo.-
    Anònim said...
    Con tantos asesores juridicos que protegen a la camarilla del Sr Vidal y que pagamos nosotros seria una batalla perdida
    Anònim said...
    Amb això de les casetes (o casotes) amb piscina de foravila, i de la seva presumpte "ilegalitat", teniu un "cacao mental" de collons.

    La majoria d'elles, sobretot les pertanyents a mallorquins -santanyiners- estan legalitzades en virtut d'una figura creada fa anys anomenada VTV (Vivendes turístiques vacacionals) i pagan els mateixos impost que la resta d'allotjaments turístics!!!!(la majoria tenen un retol al defora).
    Una cosa diferent són les pertanyents a estrangers que les se lloguen entre ells.

    Pero això de; CASETA DE FORAVILA=ALLOTJAMENT TURÍSTIC ILEGAL=COMPETÈNCIA DESLEAL, ÉS MENTIDA!!!!!!!!.

    És molt fàcil xerrar desde s'ignorància.
    Anònim said...
    DECRETO 8 /1998, DE 23 DE ENERO, POR EL QUE SE REGULAN LAS VIVIENDAS TURÍSTICAS VACACIONALES EN EL ÁMBITO DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA DE LAS ISLAS BALEARES.

    http://www.aedave.es/common/mt/compendio/legislacion-sectorial/apartamentos/baleares/dec_8-98_bal.shtm
    Anònim said...
    IGNORANTE SERA USTED. EL 90% DE LAS CASITAS QUE SE ALQUILAN NO EXPONEN LA PLACA OBLIGATORIA VTV CORRESPONDIENTE A TAL ACTIVIDAD, Y NO LO HACEN PORQUE CARECEN DE TAL LICENCIA. SI QUE ES MUY FACIL HABLAR DESDE LA IGNORANCIA.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites