Ja hi tronam a ser amb les obres acabades però que no funcionen, per problemes i disputes entre l'ajuntament de Santanyí i les Conselleries del Govern que no son del mateix color polític.

La noticia que ha sortit publicada a un mitja de comunicació ens diu que hi ha un problema econòmic, i tant que hi és, l'ajuntament de Santanyí té un deute amb L'Agencia Balear de l'Aigua de 200.000 euros.

El conveni signat entre l’Agencia Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental i l’ajuntament de Santanyí, relatiu a l’execució i explotació d’instal.lacions de canalització per a la reutilització pel rec d’aigua depurada de l’EDAR de Cala D’or, en data 17 d’agost de 2006.

Exposa que el seu objecte segons l’estipulació primera es establir de comú acord els mecanismes de col.laboració adequats per a la promoció i construcció d’unes instal.lacions de reutilització pel rec de l’aigua depurada de l’EDAR de Cala D’or, amb un pressupost d’inversió de 600.000 Euros.

L’estipulació setena diu que l’Agencia Balear de l’Aigua serà l’encarregada d’efectuar la licitació de les obres d’execució de les instal.lacions de canalització i l’aportació econòmica per part de l’ajuntament de Santanyí és de 200.000 euros que abonarà a l’Agencia Balear de l’Aigua, mitjançant transferencia bancària, en el moment que aquesta aprovi el correspont expedient de contractació i inicií la licitació de les obres.

Com tots sabem les obres de canalització estàn licitades i acabades, però l’ajuntament encara no ha abonat a l’Agència Balear de l’Aigua l’aportació de 200.000 euros.

L’Agència Balear de l’Aigua ha reclamat a l’ajuntament l’abonament, i en data 19 de Febrer de 2008 l’ajuntament li notificar que atés l’estat d’execució de les obres; s’aprova realitzar l’aportació prevista per aquest Ajuntament de 200.000 euros.

A una de les darreres sessions plenaries celabrades dins l'any 2010, el batle va dir que encara no havien fet efectiu la transferenia bancaria.

Realment si la situació és aquesta es veritat que hi ha un problema econòmic, com es pot demanar que unes instalacions funcionin i donin un servei si s'ha incumplit el conveni signat i no s'han pagat les despeses corresponents.

14 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    En aquest cas no vos convé escoltar el que diu el president dels hotelers de Cala D'Or?? En Matias Barceló culpabilitza a la Consellería de Medi ambient de la situació i si em permeteu recordar-ho, l'Ajuntament de Santanyí es, al 2010, un dels únics Ajuntaments de Espanya que no te problemas econòmics, es va tancar l'exercici amb un SUPERHAVIT DE MES 1.500.000 EUROS!!!!!!!!!!!! SUPERHAVIT DE MES D'UN MILIÓ I MIG D'EUROS!!!!! Per tant no crec que sigui per problemes econòmics de l'Ajuntament sino de problemes polítics per part de la Conselleria, que ja sabem el que passa per Ciutat, OVELLA DE MOLTS ELS VIRONS SE LA MENJAN.
    Anònim said...
    Home si no han pagat és ben normal que donin la culpa als altres, igual que l'ajuntament si es veritat que no han pagat 200.000 euros a la Conselleria també deu ser veritat que l'ajuntament no ho fa tot correcte com pot presentar unes comptes i dir que té superavit i deu 200.000 euros.
    Anònim said...
    I ningú ha pensat el perquè totes les obres o coses que depenen de l'ajuntament i del govern balear no ha donat furit , tot han estat problemes i més problemes.
    Anònim said...
    Si, basta veure l'es obres que te s'ajuntament en marxa.... donen vergonya als ciutadans... com un color ben llamatiu per es llombarders, un corral per ses ovelles per es curiablanquers, etc...
    Anònim said...
    si, basta veure l'es obres que te s'ajuntament en marxa.... donen vergonya als ciutadans... com un color be llamatiu per es llombarders, un corral per ses ovelles per es curiablanquers,etc...
    Anònim said...
    En Miquel Amengual no se a n'e quin mon vius compañero, que sajuntament no te problemas economics??? Au venga, no facis es batle mentider, que el crec mes a ell que a tu. A ciutat i ha virons pero a la vila i ha furmigue blanca !!
    Miquel Amengual said...
    Tot això que he dit va sortir publicat no fa molt a un mitjà de comunicació i a mes a més els comptes de l'Ajuntament son públics i donada la bona relació del blog amb el Psoe de Santanyí ja que han penjat varis documents oficials no estaría de més demanar els comptes de la sala i compartir-los amb la gent del blog.
    Anònim said...
    Miquel Amnegual tu que ho saps tot, ¿ que ha pasat amb el video de la Jota que ja no es pot veure ?.
    No convé pensar que ha estat censurat, això sería tornar a altres temps, que no convé recordar.
    Miquel Amengual said...
    El video no ha estat censurat per ningú, a no ser pels administradors de Youtube, que es l'espai on estava "penjat". A no ser que una autoritat amb competència legislativa i judicial l'hagi fet suprimir per estar incumplint la llei.
    O simplement ha estat eliminat pels autors que tenen por de que el video es pugui baixar a un ordinador, passarlo amb el programa Virtualdub eliminant les freqüencies de música i deixant només les veus i algú esl pugui reconeixer o be fer algun contrast per esbrinar la cara de la dona que surt amb una llinterna a la mà. Però no patiu, jo m'he curat amb salut i el video no s'ha perdut, el tenc pasat a format de windows media player i guardadet al meu disc dur.
    Anònim said...
    No fa falta fer tant com dius, si vas a fer un cafe a un bar de la plaça a prop de l'ajuntament i demanes qui son els que varen fer el video segur que ho saben.
    Anònim said...
    Miguel Amengual i quin delicte an comesa els que van gravar el vídeo ¿(d'atemptat contra la propietat privada)? per a aclarir-te les idees:
    Codi Penal Article 550 . Són reus d'atemptat els quals escometin a l'autoritat, als seus agents o funcionaris públics, o emprin força contra ells, els intimidin greument o els facin resistència activa també greu, quan es trobin executant les funcions dels seus càrrecs o en ocasió d'elles.
    El gravar el video en la J no és cap delicte d'atemptat ja que l'edifici no es cap autoritat, no es va accedir a un recinte tancat (la porta que dóna al carrer esta oberta), no és habitatge, no és morada, no van causar cap dany a la propietat, el local no té llum ni aigua i duu anys abandonat, no okuparen el local.
    El video que guardes tan gelosament, com si ho vols enviar al F.B.I. És com si volguessis denunciar-los per entrar en una marina.
    No as d'amenaçar de forma anònima de delictes que no existeixen.
    Si tan amic de l'amo ets avisal que el denunciable és ell per no tenir el local tancat i estar en ruïnes ja que podrien entrar menors a jugar el edifici no hi ha res que l'hi impedeixi.
    Anònim said...
    Miquel, el temps del "moviment" ha acabat fa estona.
    Julià Vila said...
    Els autors no tenen por de res. Qui te por és l'Ajuntament, i és l'Ajuntament qui ha demanat a l'autor que retirés el video, i l'autor per un motiu molt obvi, no s'hi ha pogut negar. Si els l'edifici Siesta s'esfondrés l'Ajuntament no podria al·legar desconeixement, així és que aviat veurem moure fitxa al Sr. Vidal.
    Per altra banda cal tenir en Compte que és de suposar que els autors no gravaren el video per posar en evidència la deixadesa de les autoritats municipals (tot solets ho fan molt bé, no necessiten ajuda), sinó per simples motius nostàlgics.
    En Colombo Amengual valdria més que es dediqués a vetlar pel compliment de la "Ley 53/1984, de 26 de diciembre, de Incompatibilidades del Personal al Servicio de las Administraciones Públicas"
    Miquel Amengual said...
    Idò si tu saps tot això ben cer Julià, per ventura ens podries donar més informació a tos, com per exemple qui de l'Ajuntament ha demanat que fecin això i sobretot a qui ho han demanat?? no te pareix??

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites