Cala Figuera oblidada



Aquest darrers dies s'ha comentat molt la mala situació i estat en que es troba Cala Figuera. Hi ha hagut comentaris que intenten donar la culpa d'aquest mal estat a la poca feina que fa la batlessa pedanea de Cala Figuera.

Per ventura aquesta noticia publicada a un mitja de comuniciació ens ho pot colaborar, ja que segons aquesta noticia tant el regidor d'industria i comerç, encara que a Santanyí no sabiguen molt bé qui és i el batle pedaneo de Porto Petro han fet els seus deures i han aconseguit fer un mercat artesanal a las seves corrsponents pedanies, però de Cala Figuera no en diuen res.

5 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    A Cala Figuera no han de menester cap jerro de fang ni cap olla de test lo que fan falta son turístes perque els que encara s'hi viuen puguin seguir-ho fent!!!!!
    Anònim said...
    Si tots el del PP pensen com tu penses es veritat que Santanyí necessita un CANVI.
    Anònim said...
    Per començar això de que sa Cala no necessita cap gerro....cualsevol actuació per part del consistori ab la finalitat d´atreure turistes serà molt ben rebuda.
    Perqué no un mercat artesanal en època d´estiu?, te record que tenim el port més atractiu de ses illes i me deman perqué no explotar-ho?
    Els restaurants del port són el que més feina fan però i si damunt els hi donam una ma? jo crec que seria fantàstic pels restauradors i per tots els que vivim a sa cala.
    Força Manxa!!! és ben hora que tornis.
    Anònim said...
    Ja tenim lo que mos faltava a Cala d´or un mercat artesanal...
    I les tendes que hem de fer, que hem de vendre?.
    Poca feina que tenim perque l´ajuntament mos posi un mercat.
    Això de artesanal no so creu ningú, lo que hi haurá son negres i de tot, que lo que interesa es fer caixa, si no ja en parlerem.
    Els negocis ja no sebem que hem de fer per mantenir els llocs de feina, pero com que pagam tots els impots i tot lo que mos toca a l´ajuntament l´importa un pito.
    Ja que xerrau de Cala Figuera no ho pensat mai el mal que els fa el mercat de Santanyi a les tendes i negocis de Cala Figuera?.
    Com no siga per fer una caixa B, no entenc de cap manera aquestes ganes de montar negocis per la gent de fora poble.
    Julià Vila said...
    Me pareix que en Miquel Amengual té raó. En lloc de gerros, valdria més tenir els carrers nets i ses obres ben vallades. I ben igual que s'apliquen mesures solidàries amb les zones més desafavorides a nivell estatal, per ventura hauríem de invertir un poc més a la part de a dalt de Sa Cala (malgrat la poca rendibilitat a nivell tributari) i crear alguna zona verda, algun mirador (el que hi havia al final del Carrer Marina el va robar al poble de Santanyí el Sr. Miquel Nigorra, i ara Vallehermoso ha robat un tros més de carrer, sense que ningú l'hi hagi dit ni tiu, perdó; ni piu), en definitiva, es tractaria de no cometre el mateix error que a Marbella, on la primera línia és de película, i al darrera s'acumula el fems i la brutor.
    Com diu en Miquel, el que fan falta són turistes (no confondre amb visitants, que venen amb autocar i pixen per ses cantonades), fan falta turistes que s'allotgin al voltant de Cala Santanyí i Cala Figuera, que se sentin atrets per les platges del Parc Natural de Mondragó i que defugin al turisme de masses. Per fer això no fan falta molts de duros, només una forta voluntat de promoció, i amb l'era digital que vivim, no costaria res fer-ho a través d'internet, amb un enllaç directe al turisme del terme, i no només de Cala d'Or, com fa n'Álvaro Solana. Mirau l'informació turística de la web municipal, sembla la de una funerària.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites