Ja ho varem dir a una altre entrada que tot i que encara hi falten deu mesos per a les properes eleccions, hi ha candidats que ja han començat la campanya. Però desafortunadament uns, s’autoproclamen per al càrrec, convençuts que són la millor opció per al seu partit. I, en el seu partit, n’hi ha que ho veuen bé i n’hi ha que no. D’altres, estan a punt de provocar un empatx amb la seva presència mediàtica constant i contínua.

Avui ja hem pogut veure un exemple d'aquestes pugnes per ser candidats, a la premsa hem pogut llegir que el senyor Nuñez esta lluitant per que no el treguin del seu partit, hi ha gent dins el seu partit que no veu bé que segueixi com a candidat a les properes eleccions, ni com a secretari general del PSOE a Santanyí.

Hi ha diferents comentaris i vies sobre aquesta gran pugna oberta entre els afiliats del PSOE a Santanyí, i tots molts curiosos, arribant a semblar ficció, però no deixen de ser reals, n'hi ha que diuen que realment aquesta problemàtica ha sorgit des de Palma, i n'hi ha que arriben més lluny i diuen que son odres de Madrid, si és així malament anam, ara que pareixia que es podía aconseguir un canví al Municipi de Santanyí , arriben els de Madrid sense saber res del municipi i ho desmonten tot.

De fet el senyor Nuñez després de tants d'anys dins la política municipal, sembla que ja sap bé el que és necessari pel Municipi, però des de el partit de Palma o de Madrid, per organitzar el partit a Santanyí, volen col.locar un senyor que ha fet sempre feina a Palma i que poca gent del poble el coneix.

Tampoc ens poden oblidar d'un fenòmen com és el senyor Nico que des de que va començar la legislatura ha de fer moltes coses i no ha fet res, més que obeir les ordres del que no son del seu partit, a canvi de poder explotar el bar del camp de futbol i ara diuen que aconseguirà el que volia, el chiringuito del parc, a canvi de fer campanya en contra del senyor Nuñez, fent nous afiliats per recollir les seves firmes en contra, però tot això per ordres d'altres partits i pels seus propis interessos, no per interés del PSOE,i molt manco mirant pel poble, de fet a la darrera sessiò plenaria va votar en contra del que va votar el seu company de partit votant a favor de la moció del PP.

I l'altre cosa curiosa que hi ha i que és ben comentada és que davant aquesta gran pugna oberta entre el senyor Nuñez i el seu partit, els de UM de Santanyí estan en contacte amb el senyor Nuñez i no es descarta donar li un lloc dins la llista de UM a les properes eleccions.

Publicat a
Ultima Hora, 23/08/10, Sa Foganya

15 Comments:

  1. Anònim said...
    Nico al poder !!!!!!!!!!!!yaaaa
    Anònim said...
    VISCA EN NICO
    Anònim said...
    SI EN NICO VA DE 1º TENIM POSIBILITATS
    Anònim said...
    Si posibilitats de que tornarà a guanyar el PP
    Anònim said...
    En Nico de primer? Però estau bé des cap?
    El Psoe no té res a fer encapçali la llista el que sigui.
    Força Don Cosme
    Cala dor is not Santanyí said...
    NICO ???, madre mía.. Una persona como Nico no puede encabezar jamás en la vida una lista electoral, APARTE , este tema no tiene que ver con quien ira de cabeza de lista en las próximas elecciones.. El señor Nico si de verdad pensara en el municipio, ahora que el PP de Santanyi esta tan tocado y la gente tan harta, trabajaría para conseguir algo positivo y no ahora sin venir a cuento y a traición esto.. NICO, Que sepas que la jugada te ha salido COMO EL CULO !! , poniendo la votación en VIERNES en PLENO AGOSTO a las 8 de la noche, cuando NADIE DE CALA D’OR ni de CALA SANTANYI ni de CALA FIGUERA podemos ir a votar, ya que trabajamos en hostelería y EN PLENO AGOSTO PLENO VIERNES PLENA HORA DE CENA,, IMPOSIBLE, que bien estudiado lo tenias , he Nico ¿? Y Cia.. y te lo digo aquí y te lo digo! cuando te vea si quieres, que yo no soy como tú que hablas por la espalda, yo te lo diré a la cara, Este asunto es por ver quien será el organizador del partido NO quien ira de cabeza de lista en las próximas elecciones, QUE ES DIFERENTE, ahora bien, ya se ha visto quien mira por sus intereses personales y quien mira por el municipio, y que un trabajo de tantos años por 4 egoístas se vaya a perder y fastidiar así a todo el municipio... NICO el municipio esta EXPOLIADO, EN LA RUINA, SUCIO, DESCUIDADO, INSEGURO, Con unos impuestos que no pagan ni en la moraleja en Madrid... VERGONZOSO NICO. Y yo no firmare con anónimo NICO.Lo que tendrían que hacer es dejar a gente JOVEN que se ponga al cargo con ganas de hacer las cosas, gente con estudios , que sea de aquí y no gente que está ya más para la jubilación que para otra cosa.. Señor NICO.

    VERGÜENZA te tendría que dar, HAY QUE TRABAJAR POR UN CAMBIO, por sacar el municipio a delante y no por un interés personal monetario. NICO, que la gente está ya CANSADA de tanto político que solo mire por el. ESTA TODO QUE SE HUNDE NICO.
    Joan Vidal. said...
    Analitzau bé l'estil i les expresions emprades a n'aquesta entrada, és realment sospitosa!!!. M'atreviria a afirma que ESTÀ ESCRITA PEL MATEIX DR. NUÑEZ!!!
    Anònim said...
    si nuñez a fracasado tantos años porque este señor nico no puede tener su oportunidad que seguro que saca mejores resultados que este nuñez que no le vota ni la familia
    Anònim said...
    Els mateixos cans amb diferents collars. repetesc ,se presenti qui se presenti pel PSOE no tenen res a fer.
    Ara mateix no hi ha ningú ningú ningú que ens il.lusioni als votants.
    Anònim said...
    Si, si, si, bla, bla, bla, pero "NICO AL PODER" YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Anònim said...
    Ey, vosotros que lo sabeis todo, cuando quitar Santo el cono de la entrada a cala Figuera y arreglara la carretera, vaya verguenza, delante del ventura igual, algun dia abra un accidente
    Anònim said...
    carreteras es de palma el ayuntamiento no tiene competencia para arreglarla es del consell.
    Anònim said...
    Problema arreglado, por lo visto este bloc tiene bastante influencia.
    Anònim said...
    Y como se ha arreglado, se va con UM, monta un independiente o se queda de lider del PSOE.
    Anònim said...
    Eh, lo del Santo se ha arreglado, poniendo asfalto donde faltaba...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites