Diferents ajuntaments governats pel PP han aprovat amb els vot a favor d'aquest partit el dret a l'autodeterminació, desobeint així les ordres de la direcció regional que presideix Jose Ramón Bauza. El primer d'ells va ser Inca a finals d' abril, quan encara Pere Rotger era batle. Fins ara la moció que presenta la plataforma independentista AVANÇAM ha estat duita a debat a 11 ajuntaments i 7 dels diferents ajuntaments han estat capaços de debatre aquesta moció i de votar el que millor els ha semblat pels ciutadans, arribant al punt de desobeir unes ordres dictades des-de els òrgans superiors del seu partit.

A Santanyí a hores d'ara aquesta moció no ha estat duita al ple però si que a la propera sessió plenaria s'ha de debatre l'aprovació del projecte de construcció de un talud i restauració de la carretera del puig de Consolació, una qüestió que segurament molts del que han de votar a favor (PP) no sabem molt bé perquè ho fan i les conseqüencies que els pot ocasionar, segurament votan que si perquè els ho han ordenat així.

Com tothom ja sap els propietaris de la Gravera Sa Creu tenen un projecte aprovat per la Conselleria de Comerç i Indústria i la Conselleria de Medi Ambient, que contempla la restitució del camí de Consolació i la restauració de la gravera. Aquest projecte suposa un cost de 600.00 euros, pagats per la Gravera Sa Creu i la carretera queda restituïda i la gravera restaurada. Aquest projecte es pot posar en marxa immediatament.

Per l'altre banda l'ajuntament, el novembre passat, va presentar un projecte que només contempla la consolidació del talud i la restitució del camí, i no contempla la restauració de la gravera, aquest projecte té un cost de 1.300.000 Euros i només contempla la restauració de la carretera no de la gravera.

A la propera sessió plenari ha d'aprovarse definitivament aquest projecte amb la condició que els propietaris de la Gravera Sa Creu en un plaç de dos mesos aportin un aval del total del projecte sense IVA ( 1.033.000 euros), de no ser així es procedirà al constrenyiment dels seus bens com a mesura del pagament de l'obra.

Després de tres anys el ciutadà perjudicat perquè no pot anar a Consolació ha començat a arribar a la conclusió de que l'interés que hi ha no és un interes general de voler restaurar la carretera per benefici de tots. L'interés que hi ha és un interés polític que només beneficia al PP encara que hi ha regidors de l'equip de govern que no hi estan d'acord, però tenen por de perdre la seva cadira. Els temps del caciquisme han acabat i la corrupció es perseguida, per això és hora de que els qui han de votar a favor d'aquest projecte, i voten seguint ordres dictades del batle sense estar d'acord o sense saber certament el que han de votar ho duguin a debat dins el seu equip, han de pensar que els propietaris de la Gravera paral.lelament al procediment administratiu que es segueix, també han obert un procediment civil sense deixar de mans la possibilitat d'obrir un procediment penal per prevaricació i tots els que votaran a favor seran culpables de prevaricar.

Els que han de votar a favor d'aquest projecte han de reflexionar i han de pensar perquè el projecte que tenen aprovat els propietaris de la gravera no és correcte i no es pot fer i el de l'ajuntament si, quins són els defectes que té el projecte dels propietaris de la gravera, perquè els propietaris de la gravera han fet tot el que havien de fer, un projecte de restauració aprovat per les Conselleries, han fet front a la sanció de l'ajuntament, tenen l'aval corresponent que sol.licita el Ministeri de Minas i encara el batle dur a ple un altre projecte, que així i tot pot aprovar ell tot sol sense el consentiment del ple.

Els regidors d'un consistori ocupen el càrrec perquè el ciutadà els ha votat, i els han votat perquè han confiat amb ells i han pensat que governarien el municipi de la millor manera possible i per això el que no ha de fer un regidor és estar sotmès a les ordres del seu partit per benefici del partit, sobretot si són temes de relevant importancia pels ciutadans, els regidors han de ser capaços de poder debatre i decidir i no tenir por de perdre la seva cadira però des-afortunadament sembla que a Santanyí no funciona així.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites