Alvaro Solana gerent de Semdesa



Avui dia de Sant Jaume encara no volem comentar el que es diu de les festes de Sant Jaume, deim encara perque abans acabaven aquest dia però ara encara duren una setmana més, però ja hi serem a temps.

L'ajuntament de Marratxi governat pel PP com a Santanyí, aplicarà les mateixes mesures que ha aplicat el Govern Central als funcionaris públics, tant el batle i tot l' equip de govern juntament amb els carrecs de confiança renuncien a la paga extra de Nadal.

I a Santanyí que faràn  tots aquest càrrecs de confiança que hi ha, ¿ renunciaran a la paga de Nadal? És el que haurien de fer!!! però semble que els preocupe més qui ha de ser el sustitut del batle, si deiem que hi ha gent que pensa que na Maria Pons té més carisme amb la gent que en Llorenç Galmés, sembla que el de Cala D'or també s'ha ficat pel mitg i a la fi per retirar lo el faràn gerent de l'Empresa Municipal, si es que això és con la mili, “el que no sirve. Para cabo” i aquí el que ja no serveix cap a l'empresa Municipal, mirau quants n'hi ha ja. 

El que si sembla que pensen amb les retellades és l'oposició i segons es comenta demanaràn reduir un 30% les dietes que cobren per assistencia als plens i a les comisions informatives, aquesta segur que el PP la  votarà a favor, ara falta saber si l'oposició presentarà la proposta.

5 Comments:

  1. marife de triana said...
    ellos se lo gisan, ellos se lo comen, mientrs ellos engan pa comer, a los demás que nos den por el OJETE! VIVA SANTANYÍ y de rebote cala d´or con su dosis de sinvergüencerío agregado.
    Anònim said...
    Pues esto es lo que hay, y al que no le guste.... "a silbar a la via"
    oronete said...
    Però que es borratxo den Solana no crec que servesqui per això, ja que basta veure com ens a deixat Cala D'or, lo millor serìa que li donassin una granera i al posasin a granà carrers i vigilarlo d'aprop que no es fiqui cada cinc minuts a un bar que es el seu habitat i que cobrir lo mateix que cobra un operari de se netetja
    Anònim said...
    No os preocupeis por el, el seguirá con sus trapicheos, recogiendo de aquí y de allí.
    Anònim said...
    A que te refieres ?
    En este bloq mucho hablar y nadie se moja.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites