Dilluns, festa del Carme a Cala Figuera, varem poder assistir a tot un espectacle, ridícul i miserable i que pagam tots.

Primera part de l'espectacle: mentrestant els polítics de Santanyí i el Conseller Biel Company, inauguraven el jardí de l'església de Cala Figuera i participaven a la gran comèdia anual dels polítics, anar a missa i a les processons, els voluntaris de protecció Civil en tornaven fer de les seves, alarmant a tots els ciutadans.

Eren quatre amb el tot terreny i un altre de motoritzat amb un quad i mascarilla incorporada, es passejava per tot Cala Figuera, semblava una d'aquestes peli-cules en que hi ha un virus infecciós que infecta a la població, una ambulància, Guàrdia Civil, policia municipal i els bombers, que arribaren tard però arribaren, però senyor i senyores el gran  desastre no era un virus infecciós era una secadora de roba que es prenia foc dintre d'un garatge.

Segona part de l'espectacle: la processó estar a punt de finalitzar i la gent que ha quedat a terra es prepara pel refresc, en Pep es Saig posa cintes al voltant de la taula perque la gent no es pugui acostar, treuen la coca, els entrepans, ensaïmades, la gent esta esperant per començar a menjar semble que les retallades afecten a la butxaca d'algunes persones que no ho semblem però les ganes que tenen de menjar fa semblar que a casa seva passen fam.

Arriben els polítics de la processó, desembarquen i pràcticament sense saludar a ningú van directes a unes altres taules on hi ha el seu refrigeri, senyors i senyores han de menjar apartats del poble, malgrat els hagueu votat, ara son més que vosaltres no podem menjar amb vosaltres.

Tercera part de l'espectacle: en Pep es saig fa una pitada i la gent que esta al voltant del bufet es tira damunt la taula, tots, bufatades i sempentes,  algú no pot agafar res altres tres o quatre entrepans, senyors ¿ la gent passa fam a Santanyí? , que ha de pensar qualsevol turista o extern que presencia aquest espectacle tant miserable.

I ara venen les reflexions aquest dies tot son retallades, ara més que mai, els imposts pugen perquè no es poden mantenir el serveis públics, hi ha atur, no es crear feina.... ¿ Que ens ha costat l' espectacle de protecció Civil, gasoil d'una ambulància, un tot terreny de protecció Civil, un camió de bombers, Guàrdia Civil i municipal, tot aquest personal que ha hagut de desplaçar se, quatre voluntaris, dos Guàrdia civils, dos municipals, dos a L'ambulància.? segurament la secadora no costa tant com tot aquest servei i aquest servis també els ha pagam tots.

I del refrigeri que hem podem dir, miserable totalment, gent rica o que les se dona de rics, semblen morts de fan per un tros de coca o un entrepà, vergonyós.

15 Comments:

  1. Anònim said...
    Estic d acord amb aquesta publicació. I a mes vull afegir que vaig anar a sa rompuda d olles i despres de fer mitja hora de cova va resultar que no en quedaven. No podien avisar abans que s acabaven? No podien fer olles per tots els infants?
    Anònim said...
    Això no només pasa a sa cala, a Santanyí x sant Andreu i per qualsevol comilona que hi hagi la gent es torna loca per engolir-se una oliva. Lo més trist de tot, és que la gent pensa que l'ajuntament li "convida-paga" el tiberi. El que hauria de fer el poble seria no presentar-se nigu a la pròxima, que dona vergonya voure com la gent del poble espera darrera una cinta cual porcs afamegats esperant que lis obrin la soll.
    Anònim said...
    I els de protecció civil?? per favor per una secadora, tant de renou¡¡¡¡¡

    Jo els vaig veure i en Tiu te cagas¡¡¡¡ per amunt i per avall amb el quad, és el que duia la mascareta.

    Lo més xistos és que dels cinc que hi havia de protecció civil 4 fan feina per l'ajuntament. És un altre manera de tenir els seus vot controlats.
    Anònim said...
    No teniu vergonya tothom diu que ses festes de sa cala varen anar un deu. No enfaltaria d'altre de haver de donar menjar a n'es esters ah senyors, siau valents i donau la cara i presentau una instància que no hi hagi menjar a cap nucli covarts que sou i no sou capaços de fer-ho. Ben igual que en ses empreses quant serà que sa des autocars farà un taller, acte per ses festes AI Pedrito se te ve el plumero.
    Anònim said...
    Aquest senyor, senyora o grup de gent que critica l'actuació al.legant que "nomes era una secadora", que haurieu fet si fos estat a casa vostra, tot ple de fum i sense poder-hi accedir per comprovar que efectivament "nomes era una secadora", i si aquesta secadora hagués provocat un incendi a tot l'edifici? i si aquest s'hagués propagat als edificis del voltant? No siau hipòcrites!!!! Aquesta genteta de protecció civil igual que els bombers i ambulancia van seguir el protocol d'actuació que ve donat per l'112.

    Per altre part, l'enhorabona per les festes de Cala Figuera, vaig participar gairebé a tots els actes i vaig veure una gran participació i una opinió unànime de que han estat un èxit total!!!! Per cert, lo de la rompuda d'olles, si mirau el programa de festes, veureu que posa "a càrrec de la confraria de pescadors", per ventura seria a ells als qui els hauríeu de demanar explicacions del perquè no hi va haver ollas per tots els nins.
    Anònim said...
    El que es misarable es tota aquesta gent que no ho critica i diu que no es molt llastimos tot el que explica aquest escrit. El protocol, degut als protocols hi ha un desperdici molt gros de doblers, vols dir que el protocol contempla tenir un home que ja hauria d estar jubilat, que no es la primera vegada que es fa mal, per no seguir el protocol, s ha de passejar amb el seu quad amb una mascareta alarmant a la gent si trabuca el quad i es fa mal qui ho haura de pagar mes que el poble.
    Anònim said...
    Home que varen ser un deu, tant com això, com les de cada any, inclús a la verbena hi va haver manco gent que altres anys.
    Anònim said...
    Va esser molt millor que altres anys...veig que nigú xerrar d'en Salvador...ido jo li vui donar l'henorabona perque a fet mes ell amb un any que Boteras...Juaquin i Tius junts.
    Anònim said...
    Perdal en Salvador te un sou de l ajuntament a mes dels 300 euros com a pedani no ho fa per que si . ¿ no te sembla que si fes feina a una empresa privada no podria fer el que fa ?, que tampoc es mata.

    Cala Figuera es com el qui no vol veure la crisi, la crisi hi es i Cala Figuera esta arruinada i per canviar aixo ni en Salvador ni ningu sap com fer ho i molt manco si es que diuen que ho saben i hi fan tant be viuen d' un sou public com en Salvador. Recordau que en Salvador de sempre la seva profesio i en tots els respectes ha estat la de Peon Caminero pero de turisme i de empresa privada o emprenador en sap tant com el de les persianes de Cala D or.
    Despres de 30 anys de demicracia veim que el sistema a mort degut a que tots aquest que ara governen venen d una quinta d enxufats fills de papa que no saben que es fer feina, fer un negoci i molt manco gestionar per que tots encara gracies al servei public tenen un sou cada mes.

    Vos sembla que si a en Salvador li donan a triar entre el sou de batle pedani o el de caminer, que nones en pogues tenir un de sou ¿seria el batle perque estima sa Cala? o seria un peon caminero.
    Anònim said...
    lo poco que entiendo de esta carta o esta noticia de Cala Figuera es
    que como siempre, dar la nota como si de un gran acontecimiento se
    tratara. Es verdad que es ridículo y yó particularmente paso verguenza
    ajena, pero la verdad que esto no es nuevo y además muchos
    chupopteros que no son precisamente políticos tienen la culpa de que a
    ésta gente le rian la gracia y creo que muchos van a llenar "la panza"
    y hasta luego lucas. verguenza infinita, asi nos luce el pelo. un
    abrazo.
    UN INDIGNADO-
    Anònim said...
    la gent passa fam a Santanyí?
    Vist lo vist pareix que si...Molts domes son de sa cala cuant hi ha berenar...que en vareu voure molts de sa cala pegant sempentes?
    Ara a esperar es fogarons per tornar esser calers..aixo si que es vergonyos...
    Anònim said...
    Los santanyiners,es mereixen total el que les pasa,i mes.están aborregados ,ninguno levanta la voz ante esa clase dominante que los ninguna a su antojo y los santanyiners se venden por un plato de lentejas, !léase Par amb olí,un botifarro,o una oliva..mientras tanto "los padres y madres del pueblo(los politicuchos) hacen y deshacen a su antojo y se ríen de todo el mundo. Así se pasean por el pueblo con altivez y mirando te como si te perdonaran la vida,Ya va siendo hora de despertar sobre todo los jóvenes
    boicotear. Todos los actos que programen estos impresentables y que con su pan se los coman.
    Ya está
    bien de aguantar a ésta tribu,es hora de hacerles saber que nosotros les pusimos donde están para que trabajen por nuestro bienestar y no para que nosotros les tengamos que mantener.
    Anònim said...
    I en faltar beure i menjar
    Caminaven per orgull
    Que d'aixó sí que en tenien
    No el venien com avui.
    Anònim said...
    Si la persona que ha escrito el articulo en lugar de criticar e insultar las actuaciones de los demas tuviese algo de civismo daria soluciones en lugar de criticas destructivas y quiza si perteneciera a Proteccion civil, sabria el protocolo a segrir en caso de incendio, los "voluntarios" de proteccion civil regalan su tiempo y esfuerzo sin pedir "nada" a cambio y son muchas horas de dedicacion a lo largo del año, si ocurriese una desgracia la pagaria el seguro que por supuesto pagamos todos incluidos los voluntarios que tambien pagan, pero si ocurre una desgracia los que se arriesgan son ellos, ellos no pertenecen a clase politica alguna y no merecen ser tratados a si por otro ciudadano, este articulo habla por si solo de la calidad de persona que lo escribió. un saludo.
    Anònim said...
    Molt correcte aquest darrer comentari i ja voldria veure que passaria si sa sequedora fos de l'amo que escriu tant

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites