Bé un altre any arriben les festes de Sant Jaume i ja reperteixen els programes de les festes, un bon programa amb una bona qualitat de imprenta, això vol dir que el preu també és bo,  però  no ens diuen qui ha estat aquesta imprenta.

Un programa que semblant al dels altres anys, sembla que sempre surten els mateixos, i els temes???, aquests dies els anirem comentant!!!!, però la primera impresió si la gent es fitxa és que aquest programa que pagam tots els ciutadans del Municipi de Santanyí, aquest any sembla que fa publicitat gratuita a una empresa d' esports de Santanyí i que curiosament el seu gerent es va presentar a les llistes electorals de les eleccions municipals del Municipi de Santanyí.

No només surt el nom i el telefon de l'empresa i en repetides ocasions,  sino que per fer les inscripcions han de visitar la seva fan page del facebook o han de trucar al seu telefon.

Ha cobrat aquest senyor que va anar a les llistes del PP per participar en aquestes festes????, perquè no hi ha hagut un concurs, s'ha fet a dit???, Per que no es pot fer la inscripció a l'ajuntament com es fa pels fogeurons de Sant Antoni????

Es per pagar favors, el president Bauza no va dir que s'ha acabat la sopa boba???? 

Au venga!!!!!   Meam si els de l'oposició ho demanareu al pròxim ple.

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Instituto Noos a Santanyi, aquesta empresa te acollonats a tots els que volen fer algun tipus d'activitat. Monopoli per enxufe.
    Anònim said...
    Això fa molta pudor....
    Anònim said...
    I mes pudor fa quan ens informam i descobrim que aquest enxufat fa poc ha estat escollit "Secretario Ejecutivo de Ocio y Deportes de la Junta Directiva Regional de Nuevas Generarciones del Partido Popular de las Islas Baleares. " per això es tan amiguet d'en Llorençito Galmés i te aquest monopoli i encàrrecs a dit per realitzar tot tipus d'activitats, i no gratis. Salut
    Anònim said...
    Conec en Montoro i no crec que sigui cap enxufat. Va començar fa un parell d'anys com a monitor de temps lliure fent algunes activitats pels joves del municipi i com que es va quedar sense feina després d'estudiar, es va montar sa seva empresa amb 23 anys i va donar feina a una jove Llombardera, fent feina per associacions. No se si cobrará o no del Ajuntament però hauria d'haver joves com ell, siguin del partit que siguin, que siguin tan valents com per montar una empresa i donar un servei al poble.
    No s'enten com només vos fixau amb en Montoro, havent-hi els de l'acadèmia de ball i en Jeroni i que cobren. Si aquests també estassin afiliats al pp o al psoe els criticarieu.

    Es per demés quan es fan coses vos queixau, i quan no també.
    Anònim said...
    ¡Gürtel para todos! Curioso que el Secretario Ejecutivo de Ocio y Deportes de la Junta Directiva Regional de Nuevas Generarciones del Partido Popular de las Islas Baleares trabaje para un ayuntamiento del PP.
    2 + 2 = 4
    Anònim said...
    Ja hi tornam esser mentider ja hem diràs que cobrar per fer aquests tallers, i per que altres empreses des poble no fan coses per ses festes també sortirien a n'es programa com en Geroni i na Jesica que fantasticament fan diferents tallers aquest si que cobren qualque cosete o també son del pp m'en si aquest senyor empresari d'autacars que escriu tant també hauria de fer qualque cosa per ses festes ai quina enveja. Enhorabona a n'aquest joves que fan tots aquests tallers i a tots aquest que d'una manera o s'altre participaran a ses fests mooooooolt d'anys a tots.
    Anònim said...
    Els del Santanyí Rock també participen cobrant, això si enguany amb una retallada del 40% i donats d'alta a la SS. Així quan vengui sa declaració d'hisenda un bon palo, per haver fet feina a diversos llocs. Pes modic preu de 80 euros. Això si, no nhi ha cap des PP, crec que quasi tots són d'Esquerra.
    Anònim said...
    Vuitanta euros cada un no cada grup no esta mal pel temps que corren ja a molts els agradaria fer un jornal de 80 euros jo firmaria ara mateix
    i també pagar hacienda que somos todos. Jo si fos de sa regidora ni aigua a tota aquesta guarda d'esquerrans que només miren sa seva butxaca i prediquen el que no fan.Molts d'anys a tots i bones festes.
    Anònim said...
    Que ho ets de beneit.
    Anònim said...
    El Santanyí Rock només agrada a una minoria de gent del poble i les verbenes han der ser per tothom. S'haura de mirar una altra alternativa, perquè a més la verbena Rock va ser magre, no respecte a la gent que tocava sinó al públic.Es podria pensar un altre acte que agradés a més gent.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites