Varem dir que encara no voliem parlar de les festaes de Sant Jaume i dels comentaris que feia la gent, però avui quan hem vist el comunicat que ha fet el Cosso de Felanitx, ens ha fet reflexionar.

Al Municipi de santanyí mai hi ha hagut una festa que hagi arrelat, sempre les festes han d'anar de la ma del PP de santanyí i això fa que siguin unes festes molt monotones, any darrera any i poc participatives, una pa amb oliada que fou un gran èxit de participació, segons diuen ells,  un milenar de persones just Algaida que son socialistes de sempre i esperaven 2400 persones.

Santanyí Roc, que ja sembla  Ordi Broix son un clàssics i sempre amb els mateixos espectadors, verbena a la plaça, mitg buida i si no fos per la gent més gran que hi va pel gelat, encara més buida, la comèdia, ja ho val, la gent diu que no vol veure les noticies de la televisió, perquè només parlen de crisi,  i les fan una comèdia que comença amb l'imatge del SOIB ,  gent a l'atur i polítics corruptes.

Festes de Sant Jaume organitzades sempre per una comissió de festes que ningú sap qui són i només es poden fer les festes organitzades per aquesta comissió.

Dons a Felanitx no passa això, a Felanitx hi ha un grup el Cosso que malgrat com diuen s'han vistes obligades a tapar-se les cares per poder expressar les seves idees, ja que sinó son reprimides amb multes de 5000 Euros, segueixen fent festa a part del que diuen els del PP de Felanitx, no els han de mester per fer festa i molt més animada que totes les de Santanyí juntes.

Visca el Cosso.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    El Cosso es com un Octoberfest, una excusa per juntar-se i beure fins a rojar, on es poden veure joves menors d'edat caient enterra i en situacions desagradables. Pero hi ha molta gent que li agrada això, es divertit quedar per engatarse i fer coses que les pobres personalitats no poden. Aquest video és un insult per al municipi de Felanitx, fet per una "especie" d'etarres mallorquins que no respresenten per res al seu poble. Totes les paraules que diuen son incoherents segurament fruit dels efectes d'algun narcòtic. Es graciós com al vídeo quasi al final del primer minut canten "Felanitx es un sentimieeeento, que se lleva que se lleva muy adentro", lo qual és incoherent sent tan catalans com diuen ser. Si no fos per l'ajuntament aquesta gent no tendría concerts ni tendría res, limitant-se només la gent a fer un macrobotellot donant una imatge degradant de la societat.
    Anònim said...
    Totalment d'acorda amb aquest comentari, vergonyos any darrera any el que fa el cosso no direm tots però si la majoria. Vergonyos el que diu aquest blog encara me demostres més el que sou el santanyiners una guarda que no sabeu participar ni fe poble només basta veure fins ara que gracis a Deu Santanyí poble està de moda pels estarengers, quants de negocis hi havia hagut sempre es més bo lo de fora poble. Per que no feis cosses empreses, agrupacions, persones individuals o és que no en sabeu. Enhorabona a Ordi Broix, Banda de Musica, Tercera Edat etc a totes ses agrupacions d'es poble que fan ses festes ara només mancaria que no participassin no sabeu que heu de dir ja feis rialles però així seu gent aturada.
    Anònim said...
    Aquest darrer comentari és molt bo, per una part vol atacar al blog i a la fi el que fa és dir el mateix que diu el blog, encara pitjor perquè trate als santanyiners com uns no ninguns;

    me demostres més el que sou el santanyiners una guarda que no sabeu participar ni fe poble només basta veure fins ara que gracis a Deu Santanyí poble està de moda pels estarengers, quants de negocis hi havia hagut sempre es més bo lo de fora poble.

    És veritat a Santanyí no hi ha participació, es veu a les festes sempre la mateixa gent i que esta de moda pels estrangers totalment d'acord, tots els negocis que hi ha son d'estrangers i molts sense llicència, invadint les voravies i molestant al santanyiners.

    Per cert a IB3 varen sortir els caparrots, molst d'infants eran estrangers de Santanyí pocs, i també va ser molt bo veure com el dimoni era el bufon del PP a l'ajuntament en Martinez.
    Anònim said...
    Jo som santanyiner tenc fills i hem disfrutat d'aquestes festes molta molta de gent per tots el actes el qui digui el contrari es que no hi ha anat a veure si aquest "bloquero" es casat per territori felanitxer. Enhorabona a totes ses persones que han fet posible aquestes festes visca Sant Jaume i es santanyiners.
    Anònim said...
    Aquesta entrada no diu que les festes han estat dolentes, només diu que son poc participatives,i això es veu, el qui ho negui és perque no ho vol veure, que sempre son els mateixos i solen ser gent de apropada a l'ajuntament i al PP.

    Son festes monotones i cada any son les mateixes, ja pot canviar la regidora que les festes son les mateixes.

    A Felanitx la festa del cosso és coneguda per tota l'illa, la verbena de la Colonia també és coneguda, a Campos el Revival de S'eixam, i ha Santanyí????

    Per cert si la festa del Cosso es converteix amb botellot, les festes de Sant Joan a Ciutadella, on hi van tots els polítics, No son botellot???
    Anònim said...
    Però feim festes pel poble o les feim pensant amb els de fora poble????

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites