Si el PP de Santanyí rectifica la seva postura respecte al TIL, ho farà mostrant els peus

  1. Hem demanat un ple extraordinari per a debatre sobre el TIL tots els partits de l’oposició, a proposta del PSM de Santanyí. Després de defensar una moció sobre aquest assumpte el mes d’agost i amb una moció preparada sobre la taula per al proper ple, ens hem tornat a sumar a la resta de forces polítiques en la defensa de l’evidència que el PP de Santanyí segueix negant: el TIL és un desastre absolut. No ens sorprendria, però, que l’equip de govern de la vila es posicionés, una vegada més, al costat de Bauzá.

  2. El PP de Santanyí ja va votar a favor del TIL. El passat mes d’agost, el batle ja es va posicionar en la línia Bauzá. No ve d’ahir ni del mes passat: és la tònica habitual del PP de Santanyí

  3. Si canvien, serà per a la galeria. Després de tota la filera de pobles que s’han posicionat en contra del TIL, existeix la possibilitat que ara facin com si res hagués passat i baratin, ja que la seva posició és dèbil respecte la ciutadania i respecte el seu propi partit. No seria cap sorpresa que després sortissin penjant-se la medalla d’haver defensat els nostres mestres, quan la gestió del batle en aquest afer ha estat senzillament nefasta.

  4. El batle va votar a favor del TIL com a diputat fa uns dies, en una votació que quedarà en la nostra memòria col·lectiva. Es va rompre el model educatiu que tants anys de feina ha costat de tirar endavant. Segons quines coses, la gent les recorda sempre. Ja ens va decebre votant a favor del català com a mèrit –i no requisit- a la funció pública. D’aquest pas, començam a preparar-mos  per a contemplar el nostre batle defensant que s’editin llibres en eivissenc, tal com diu el programa del PP.

  5. Desconfiam per complet del PP i no ens sorprèn. Dietes desorbitades, partides de protocol triplicades, dinars pagats amb doblers públics, especulacions urbanístiques, censures a l’estil d’un temps, en contra de la memòria històrica, discursos ambigus, al costat de Bauzá, a favor del TIL…?


1 Comment:

  1. Anònim said...
    Ja Ja no cal ni pensar el que van a rectificar, si ahir al pa amb oli de Calonge, a més de no veure cap samarreta verda com a protesta, el batle de Calonge Toni Matas va fer burla del TIL (dissimuladament) i va voler felicitar en públic, davant tothom, l'aniversari del Llorenç Galmes, com mai ho havia fet, ni cantant en Anglès ni en Castellà en Català.

    Varen sobrar aquestes paraules ja que els aplaudiments no foren massa.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites