Els diferents grups de la oposició han denunciat en Ple, en repetides ocasions, el mal estat de les vies de servei, especialment Cala d’Or, Cala Figuera: aceres, carrers, enllumenat, edificis abandonats... La resposta de l’equip de govern sempre ha estat la mateixa: prenen nota, milloraran el que faci falta, tenen plans de millora, ... El cert és que són paraules i més paraules però tot continua igual, la qual cosa es molt greu a les nostres zones costeres que haurien de ser bandera de bones instal·lacions.

Val aquesta introducció perquè fa pocs dies, en aquest mes d’agost, un turista va caure en quedar atrapat el seu peu amb una tapa de telefonia, que es trobava en molt mal estat a una acera de Cala d’Or.



Tapa de telefònica al costat d’un altre de clavegueram, dissimulades després de l’accident amb una jardinera al damunt, al carrer s’Espalmador de Sa Punta Grossa, Cala Ferrera (part de Santanyí)


 El turista va precisar atenció sanitària i punts de sutura a una cama, i òbviament ha posat les pertinents denúncies.

Ens acusaran d’alarmisme però precisament fets com aquests són els que no han de passar mai a una zona turística. L’equip de govern del partit popular no se’n adona, o no es vol adonar de les repercussions d’aquests fets entre els nostres visitants.

Mentre tant anem veient aceres en mal estat, edificis en runes, en definitiva un perill per la població i una penosa imatge pel turisme.

Des de el Blog del Municipi de Santanyí i amb aquest escrit volem  instar a l’Ajuntament a que es prengui en serio aquests fets i que prengui les mesures oportunes per millorar aquestes situacions, tant a les que el propi Ajuntament es responsable directe, com aquelles altres que corresponen a propietats privades que representen una amenaça pels vianants. 



Apartaments “Siesta” al carrer San Pere de  Cala Figuera: Aluminosi, vidres romputs, brutor perill per la població




0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites