La desconvocatoria ´in extremis´ de movilizaciones por los recortes en salud, no fue seguida por el 100% de profesionales. Sirva de muestra la fotografía en la que posa el equipo de la Unidad Básica de Salud de Cala d´Or (Santanyí). Pacientes apoyaron a los profesionales y se realizó un parón de diez minutos. La pregunta irónica: "¿Error informático?". Cala d´Or es el núcleo más poblado del municipio, en el que por cierto manda el alcalde-diputado conservador Llorenç Galmés (PP). Como viene advirtiendo sa Bassa desde hace ya cierto tiempo, en Santanyí se respira cierta rebelión social. ¿Repetirá Galmés la amplia mayoría que logró el actual escudero de Bauzá, Miquel Vidal?

¿Que vos sembla la darrera qüestió? ¿Tendrà una majoría sobrada en LLorenç Galmes?


6 Comments:

  1. Anònim said...
    Rebelión social? de dónde se sacan eso? Como siempre este diario... No será que algunos de los miembros del equipo médico son ex-psoe y quieren sacar las cosas de contexto? porqué no concretan más la noticia en el recorte sanitario? y no en el Alcalde del PP.En mi humilde opinión ya le gustaría a muchos municipios tener a Llorenç Galmes como Alcalde. No tuve la oportunidad de conocer al anterior pero si este como dicen ustedes le hacía de escudero, aprendió bien, es indudable su preocupación diaria por el municipio sin excepciones y SI sacará mayoría absoluta en las próximas elecciones, sin dudas y por el bien de todos.
    Anònim said...
    som un jove de S,Alqueria i tenc 21 anys. en llorenç és un batle que fa molta feina i a més sempre el veuen per tot ( el seu facebook no atura). A S’Alqueria estam molt contents d’ell, la gent diu que mai havíem tingut un batle tan proper i que es preocupés tant per noltros. Pel que puc sentir dels meus amics d’altres pobles també estan molt contents sobretot perque fa moltes coses pels joves ( era hora que algú pensés més amb noltros i no tant amb la tercera edat). I aquesta setmana hem pogut llegir que ha tret una altre vegada beques pels que estudiam! Jo SI que el votaré
    Anònim said...
    No tenc cap dubte en que en Llorenç Galmes tornarà a tenir el suport de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi de Santanyi en forma de majoria absoluta i si m'apuren, m'atrevesc a dir que encara serà mes amplia que als comicis passats a pesar de l'oportunisme i la manipulació que intenta fer als ciutadans l'oposició de Santanyi a falta de pocs de mesos per a les eleccions. Pero aixo no es res nou, a Santanyi estam acostumats a voure com l'oposició no fa res durant els primers 3 anys i mig de legislatura i despres volen corre el marató final per guanyar algun vot i es pensan que val tot però tenim un poble molt viu que es dona conte d'aquestes coses i per això dic que no tenc dubtes de la majoria absolutissima que tendra en Llorenç Galmes. Ell es una persona honesta, treballadora i compromesa amb Santanyi i amb els seus ciutadans i es el politic que a tots els altres els agradaria ser.
    Anònim said...
    A Santanyí tenim un gran batle que ho demostra dia a dia. Ell és una persona que es preocupa per tothom, té un gran equip al seu costat i sense cap dubte esper per el bé del municipi que en Llorenç Galmés guanyi amb majoria absoluta.
    Anònim said...
    El señor Galmés no tiene ninguna posibilidad de ganar las próximas elecciones. Es mejor no presentarse.
    Anònim said...
    Aquests des PP sempre diven lo mateix que si s'oposició no fa res i noltros ho feim tot. Es nostre candidat, encara que sigui es palo d'una fregona, es es millor i ets altres uns dimonis cuquerells.

    Peró tothom sap que per no fer es PP ni s'encuida de grenar ets carrers. Ara això si, sis mesos abans de ses eleccions, saben vendre molt bé sa mota a qui encara sa la vol comprar. Supos que tornaran guanyar.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites