Tal com dicta la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, l’enginyer Antonio Ángel Santiago Ramírez es veu obligat a pagar la consolidació del talús i la consegüent adequació del camí.

Font: Ciutat.es

8 Comments:

  1. Anònim said...
    Tant la propietat de la gravera que pertany al regidor de l'oposicio Gabriel Vidal per dur a terme una activitat il.legal tot i ser ben conscient d'aquesta il.legalitat com l'enginyer Antonio Angel Santiago Ramirez per dirigir de manera negligent aquesta activitat son comdemnats baix el meu criteri, de manera corrècte i legítima. Ja ho va dir un homo el dia de l'exposició publica del projècte de remodelació del camí secundari, que es va dur a terme al teatre de Santanyí, "qui ho ha espenyat que ho pagui". Això es el que pensam tots sense ser jutges. Pero perquè la propietat de la gravera ha volgut allargar tant aquest proces? I una cosa que em crida molt l'atenció, perquè volen donar mes importancia a la feina feta per l'enginyer? No vull pensar que sigui perquè l'assegurança que tenen aquest col.lectiu laboral i que es fa carrec del costos que puguin produir els errors derivats del desenvolupament de la seva activitat pagui gran part de la responsabilitat de la propietat. Ja no me sorprendria veient les jugades dutes a terme durant aquests anys. A la fi es veu que l'Ajuntament havia actuat de forma correcta i pensant en el benefici de tots els ciutadans del nostre terme. Molt be a nen Llorenç Galmés per no haver desistit i haver continuat fins al final, ara hi guanyam tots. Enhorabona Batle de Santanyi i enhorabona Santanyiners!!!
    Anònim said...
    Estic molt content d'aquesta sentencia. Es una noticia molt bona. Com diu el comentari anterior... , "qui ho ha espenyat que ho pagui".
    Anònim said...
    El que no es d'entendre es que aquesta gent vol pasar impunement sense cap permis d'explotació i amb una neglicencia reconeguda per els mateixos. No s'imaginaban lo que li cauria damunt, mai millor dit, va caure tot..ara, a pagar i donar sa car per sa responsabilitat que abans havien volgut amagar.
    Anònim said...
    Han dit que en Galmés está molt content amb aquesta noticia. Mala gent sa que riu de sa desgràcia dets altres.
    Anònim said...
    I quan tomaran sa casa d'en Sebastià Company? La poden aprofitar per omplir la gravera.
    Anònim said...
    Es qui se n'han rigut de sa desgracia de tots es Santanyiners han estat es de sa gravera. A voure si ara resultara que son ses victimes.
    Anònim said...
    ¿I sa ajuntament que comprava grava a une explotacio que sabia que era ilegal no sen reia des satanyiners?
    Anònim said...
    Ara ha quedat clar que els de la gravera no ha guanyat cap plet, l'unic que els han rebaixat la sanció.

    I encara van de política amb el PI, ja em diràs qui els votarà.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites