Com ja hem dit en moltes d’ocasions aquest Blog es va iniciar amb l’idea de crear un blog que fos un mitjà on tota persona que viu en qualsevol nucli urbà del Municipi de Santanyí, sigui de dretes o d’esquerres, de centre, nacionalista o independent... és igual, tingui la possibilitat de donar el seu comentari, opinió o suggeriment per a millorar el nostre municipi, i pareix que ho estam aconseguint, tenim comentaris de diferents ideologies.

Al blog s’han d’exposar noticies polítiques, del carrer, rumors articles de premsa, és igual, però que siguin temes relacionats amb el Municipi de Santanyí i que siguin causa de debat i la màxima és poder ser totalment transparent, per aquest motiu totes les noticies han de poder ser demostrables documentalment, i no han de insultar ni menysprear a cap persona.

Pot semblar que es critica als que governen a Santanyí, però resulta que els seus fets són els que es poden debatre i comentar, no dels qui no governen que no tenen poder per actuar, per això aquests comentaris no haurien de ser interpretats com a crítiques sinó com a suggeriments per millorar el municipi, està clar que els que governen fan coses ben fetes, però també és cert que n’hi ha que es poden millorar, i el més interessant seria que els que governen també participaren d’aquest blog, enviant les seves noticies i els seus comentaris creant un clima de debat i diàleg, ja que tal com s’ha dit a un comentari d’una entrada anterior el que més falta fa en aquest terme és una cultura i un clima oberts al diàleg i al debat, que no hi hagi intimidació, que la gent opini sense por.

Darrera d’aquest blog, és clar que hi ha unes persones i que tenen unes ideologies polítiques, com tot ciutadà pot tenir, però com sempre hem dit, no hi ha cap partit polític darrera aquest blog.

El fet de ser anònim és per aquest motiu de no dependre de cap partit polític, si no fos d’aquesta manera, no hi hauria tanta participació i per ventura es catalogaria amb algun partit o amb unes ideologies sense ser aquesta la finalitat del blog, en aquests moments no és el nostre interès fer campanya política per cap partit polític, el nostre interès és que la situació actual del nostre municipi millori que hi hagi un canvi amb la manera de governar, i per això és necessari el debat i el diàleg.

Ens interessa que els comentaris es facin sobre el tema de cada entrada publicada i que no surtin d’ell, si es vol xerrar d’un altre tema podeu publicar vosaltres mateixos l’entrada enviat la al següent email: municipidesantanyi.entrada@blogger.com

2 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Res canvia, tot segueix igual tot i la parrafada de contradiccions que ens conta aquesta ¿"noticia"?.

    Lo primer de tot es que la manera d'expressarse i d'escriure aquesta notícia es ben diferent a la manera en que em vareu contestar a jo, publicant la meva direcció IP i contant si jo havia entrat més de 30 vegades en 2 dies al blog. M'agrada també la contradicció que diu que al blog es poden publicar rumors i a la vegada documentarlos..... Jo crec que un rumor documentat deixa de ser un rumor i passa a ser una noticia pero en fi. Una altra es la de documentar les noticies pel tema de transparencia i vericitat, això es el que jo demanava que fessiu després d'acusarme d'haver escrit una entrada anònima amb la meva IP i encara estic esperan respostes que documentin que realmet es com vosaltres deis o que vos retracteu de les vostre paraules públicament, pero pareix que això no es posible i com em deia a jo l'observador del blog pedricau lo que no creis.
    Feis referència a climes oberts al dialeg al debat, que ho hi hagi intimidació i que la gent opini sense por.... però vosaltre ho seguiu fent desde l'anonimat.....molt be, que siguin els altres que ho facin en obert per si les mosques..... pedricau lo que no creis. Mos deis que no sou de cap partit polític ni en representau cap, posant que jo no sapigues res, m'ho creuria, però lo que no entenc el perquè posau que el fet de ser anònim es per no dependre de cap partit si ja heu dit que no en representau cap???? i lo que no hi hauría tanta participació??? qui s'ho creu a això???
    I clar, lo de la finalitat del blog es molt clara, la finalitat no es que la gent conegui els partits que actualment representau, això deu ser la unica veritat que hi ha en tot l'escrit igual que no es el vostre interés EN AQUESTS MOMENTS de fer campanya política per cap partit polític, també es vera, com que encara no existeix tal partit polític pel que en el futur SI que fareu campanya.

    Temps al temps, ja falta un anyet mes o manco perque surtin els responsables del blog estampats a damunt un programa electoral i si agafam un programa dels Progressistes per Santanyi vorem algunes de les mateixes persones amb 4 anys mes.........El temps posa tothom al seu lloc....
    Anònim said...
    A MI ME GUSTARIA COMENTAR LO DEL INSTITUDO ISE DE SANTAÑI SOBRE EL ASUNTO DE LOS MAESTROS QUE DAN CLASES DE REPASO EN SU CASA A LOS MISMOS ALUMNOS QUE TIENEN EN CLASE, Y QUE TENGO ENTENDIDO QUE ES ILEGAL.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites