A l'entrada de Santanyí trobam aquesta caseta, d'uns 90 metres, que va construir quan es feia la nova ronda de Santanyí, l'empresa constructora que també és la mateixa que fa la feina als familiars del regidor d'urbanisme de l'ajuntament de Santanyí.


Aquesta caseta es va construir dins un terrenys privats, casualment els propietaris també són els familiars del regidor d'urbanisme de l'ajuntament de Santanyí, amb la finalitat de guardar els materials i eines de l'empresa constructora mentrestant es feia la nova ronda.


Les obres ja fa temps que han finalitzat i la caseta hi continua estant i ara pareix que l'estan camuflant autoritzant a pintar grafitis a les seves parets.


Per ventura seria interessant que algú aclari la legalitat d'aquesta edificació, no fos cosa que hi hagués algun tipus de favoritisme.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    vos agrada molt anar a cercar ses puçes de tot lo que l'equip de govern fa malament, encara no he vist una sola entrada que digui que l'ajuntament fa alguna obra bona... si n'hi ha cap digau-mo perque a n'aquest blog no es fa mes que criticar i criticar l'ajuntament i res mes... Crec que en aquest àmbit haurieu de millorar,i posar un parell de coses bones i així no faria tan mala cara com fa aquest blog.

    Esper que ho entengueu!
    Admin said...
    Vols dir, anònim que penses que la caseta està malament, és il.legal???..

    Si ens envies una noticia que tu consideres bona de l'ajuntamen, la publicarem, no ten més que enviar la.
    Miquel Amengual said...
    La publicació d'aquesta notícia es bona, es molt bona i em fa aplaudir la gestió de l'equip de govern de Santanyi, peque entenc que si es parla d'aquestes anècdotas vol dir que no hi ha coses mes interesants o mes necesaries de que parlar.

    Ara publican aquesta notícia però els grafitis "legals" que hi ha pintats,ja hi son de fa més de 2 anys,però entenc que han de parlar de cualque cosa.....que sera el següent??? Que les rotondes de Santanyi no son ben redones?? o que l'ascensor de l'ajuntament no puja a la velocitat que toca???

    DECEPCIONANT, SIMPLEMENT DECEPCIONANT
    Admin said...
    No discutim la legalitat dels grafits, de il.legals basta fer una volta pel poble i l'institut, discutim la possibile il.legalitat d'una edificació, dins un terrenys propietat dels familiars del regidor d'urbanisme de Santanyí i possible canditat a la batlia a les properes eleccions.
    Miquel Amengual said...
    Ja se que no discutiu la legalitat dels grafitis, fins aqui arrib.

    Una edificació que com vosaltres mateixos heu dit, es una caseta per guardar les eines de l'empresa que va realitzar les obres de la ronda de circumvalació de Santanyí,obres que ja fa temps que han finalitzat i la caseta encara esta en peus però sense donarli cap altre us a part del que ja tenía, bé, sí, te un altre us, que es el ser base d'un dels millors artites en "grafitis" que he vist que de fet es ciutadà de Santanyí. Si algú hi vou alguna malícia a aquesta caseta que ho digui.... Diferent sería si es modificàs per construir un bloc de pisos o un xalet, cosa poc provable amb l'ubicació que té, pero com que es tracta de cercar puçes als peixos, TOT SIGUI PER CRITICAR!!!!!
    Admin said...
    Esperem que així sigui i que aquesta entrada sugui un AVÍS perquè no es modifiqui per construir un bloc de pisos o un xalet.
    Anònim said...
    No paseu pena la senyora Margalida
    Munar i el seu marit i aniran en
    sa "carxer" a fe net.
    Aquests si que s´han forrat i aixo
    que son del PSOE, si arriben a ser
    del PP ja no hi hauria per pagar
    el llum de l´ajuntament.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites