Propostes Plan E 2010




Des de El Blog del Municipi de Santanyí obrim aquest espai perquè tots aporteu les vostres propostes per a gastar el 1.330.045 euros que li correspondran al Municipi de Santanyí en 2010 a càrrec del PLA E.

Encara que en principi aquest pla estarà dedicat més a projectes de Dependència, Medi ambient i Noves Tecnologies, recollirem totes les idees que ens maneu i amb elles i les nostres prepararem un dossier que es lliurarà a l'Ajuntament de Santanyí i a tots els partits polítics del municipi, perquè les estudiïn de cara a planificar els projectes a portar a terme.

Per a fer-nos arribar les vostres propostes podeu publicar-les com a comentari aquesta entrada o enviar-les per Correu Electrònic a l'adreça municipidesantanyi@gmail.com o deixar-nos-les com missatge a través de Facebook.

Pensam que aquesta iniciativa hauria de ser proposada per l’equip de govern de l’ajuntament, però des afortunadament ho voldrà fer com els anteriors projectes , que varen ser proposats per ells segons el programa electoral de Partit Popular a les darreres eleccions, sense consultar als ciutadans del municipi

18 Comments:

  1. Xesc Artigues said...
    Bé, en realitat es programa electoral des PP de Santanyí va ésser "consultat" amb es ciutadans ja que va rebre majoria absoluta. Una altra cosa és que sa política local hauria de tenir una relació molt més propera i directe amb es ciutadans, i amb això teniu molta raó.
    Tomeu Bonet said...
    Xesc te puc donar la raó en part, entenc que el programa electoral del PP de Santanyí fos “consultat” amb els ciutadans i que pel fet de treure majoria absoluta pot fer el seus projectes, però també entenc que els milions d’euros repartits proporcionalment segons els habitants de cada municipi, des de el Plan E, per desenvolupar projectes als municipis, i amb la principal funció d’ajudar a les empreses i treballadors a suportar la crisi económica que estam patint , no són per emprar per fer els projectes del programa electoral, són per fer projectes que realment ajudin a la gent en aquest moments.

    Per això i perque la situació no canvia pel 2010, aquest pròxim Plan E, pens que realment hauría de servir per fer prejectes necessaris per ajudar realment al ciutada.
    Admin said...
    Propostes que ha enviat un lector al nostre email.

    YO PROPONGO QUE SE CONSTRUYA UN LOCAL PARA LA GENT JOVE YA QUE EN EL MUNICIPIO HAY ASOCIACIONES JUVENILES Y DE ESTUDIANTES Y YA QUE LAS ASOCIACIONES DE VECINOS Y LA 3º EDAD TIENEN TAMBIEN LOCALES . Y MAS ACTIVIDADES PARA LA POBLACION QUE SE QUEDA EN NAVIDADES EN EL MUNICIPIO PRINCIPALMENTE CALA D'OR , CONEXIÓN WIFI GRATUITA EN TODO EL MUNICIPIO O PARQUES HABILITADOS PARA ELLO ... ... .
    Miquel Amengual said...
    Vull pensar que aquesta proposta còmica es la única que heu rebut i no la que heu seleccionat d'entre unes quantes, perque de ser aixi "apaga y vámonos".
    Desde el meu punt de vista, el publicar aquesta proposta, es una TOTAL FALTA DE RESPECTE a la gent que realment necessita alguna cosa que li pot donar el famos PLAN E i la culpa no es del pòbre al.lot de 3er o 4rt d'E.S.O que vos ha enviat la propòsta, la culpa es vostra per haver-ho publicat. Però per l'amor de Deu, en que estau pensant???? com es pot demanar que els diners del Plan E es destinin a posar wifi a tot el terme o a fer mes activitats per la gent que es queda durant les feste de Nadal a Cala D'or????? Això només demostra una cosa, que no podeu veure més enllà de la mira telescopica del vostre fusell que està, sigui com sigui, apuntant a l'equip de govern de l'ajuntament.

    Ja està be de tanta comedia, tanta crítica.Mos voleu vendre que aquest es un Blog plural de tots els Santanyiners i que no te cap finalitat política??? La gent no es beneita, no hi ha cap entrada que alabi alguna cosa feta desde l' Ajuntament.. això es objectivitat??? Ara, si voleu, me borrau el comentari, pero vosaltres sou militants del pacte PSM-PSOE que estau pensant fer un partit polític independent per les pròximes eleccions, ara me podeu dir que no es vera i vos puc començar a anomenar pel vostre nom.

    PD: Tomeu, estic esperant que acabis d'escriure el teu comentari anterior, pentura no te has donat conte però te falta escriure les teves propóstes per gastar els diners del Plan E. Esper ansios vorerles publicades....
    Tomeu Bonet said...
    Jo apostaria per projectes de petit pressupost però d'un alt rendiment pels ciutadans, que donin un profit i ajudin al ciutadà i no per projectes de gran cost, com embelliments de carrers o altres projectes que si bé també són bons pel municipi en aquest temps que travessam poden esperar.

    Pens que es poden fer moltes propostes relacionades amb el medi ambient i amb la gestió dels residus urbans, ( punts verds, aigua potable per consumir) , també amb les noves tecnologies a l'administració municipal per tal de facilitar l'accés i la tramitació de documents, i que ja hauria d’ésser una realitat segons la normativa europea.

    Per altre part no vull qüestionar si un parc WIFI s'ha de fer amb el diners del Plan E, però pens que si que és una bona proposta per tenir en compte, a molts de municipis ja en tenen.

    Ja que hi som també aprofit per dir que el museu és un altre projecte que també veig bé per Santanyí, però realment en aquests moments pens que no és una necessitat i que pot esperar hi ha altres necessitats més urgents.
    Tomeu Bonet said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Miquel Amengual said...
    Veig,Tomeu, que igual que la gent del Blog "13 Rue del percebe", es que de cada dia es mes com un còmic i me sap greu relacionar-lo amb el municipi nostre, no enteneu res, pero res de res.

    Wifi?Punts verds? aigua potable?PROJECTES DE BAIX PRESUPOST????????

    El plan E, esper estimular l'economia i per fomentar l'ocupació, com pots dir petits projectes? millor grans projectes on hi participin el major nombre d'empreses que es vegin obligades a contractar treballadors per fer front al projecte, projecte que necesitara comprar uns materials pel seu desenvolupament, cosa que faràn als magatzems de construcció,.....Te vas fent una idea de lo que vol dir estimul d'economia i ocupació? Jo entenc que amb el teu sou d'asesor de la conselleria no tenguis problemes econòmics pero hi ha gent que si que els te i no es tracta de riurersen d'ells de forma descarada com han fet a aquest bloc amb la publicació d'un projecte absurd.
    Per cert, l'administrador del blog encara no ha fet cap comentari del meu post anterior, cosa que darrerament es molt habitual, cuant una cosa no interessa, posam una noticia nova i ja ho vorem.
    Miquel Amengual said...
    Per cert, l'Ajuntament, amb els diners del passat plan E, va contractar 4 treballadors del terme de santanyi, donant-los un sou durant 6 mesos amb la corresponent prestació que han pogut rebre de l'estat una vegada acabat el seu contracte.
    Tomeu Bonet said...
    Amb 1.330.045 euros pens que no serà molt gros el projecte i tampoc hi participaran moltes empreses, ara petits projectes si que moltes empreses de Santanyi els poden fer. Estic xerrant de projectes que els petits empresaris poden fer no les dues o tres gran empreses de sempre.

    Perquè no hem dius un gran projecte que al final resulti de profit a tots els ciutadas davant la crisi actual.

    Aigua potable, ¿saps quan gasta una familia amb aigua per beura si la de compra?

    Per cert molt bé si l'ajuntament va contra 4 treballadors, esperem que ara en torni a contratar.

    Veig que hem coneixes jo no se qui ets perquè supòs que aquest nom que utilitces no és el teu, seria bo que si hem de seguir xerrant hem diguis qui ets.
    Anònim said...
    Una bona feina que podries fer Miquel Amengual si ho saps es dir ja d'una vegada qui són tots es que estan darrera aques blog, encara que diguin que aques blog pretén ser un... (lo que escriven sempre), no es més que una ofensa i una agresió cap a n'es nostro Ajuntament, es nostre municipi i tots es ciutadans que ens sentim identificats a Santanyi, es blog nomes critica i critica s'ajuntament, crec que sajuntament no fa ses coses tan malament, això ja ha arribat massa enfora.

    Miquel Amengual...Si estas disposat, amollalí , que de veres es lo que tots esperam.
    Miquel Amengual said...
    Cuant dic un gran projecte no m'estic referint a construir una catedral ni un estadi olímpic, coses per les quals no donan els 220 milions de les antigues pesetes, cuantitat que puc entendre que te paresqui "poca cosa", ja se sap, allà on hi ha balquena tot pareix poc.....

    Per tant, veig amb bons ulls, que aquests diners s'emprin per seguir els projectes del programa electoral del PP, projectes que varen ser aprovats pel 58'25% dels Santanyiners, sempre que cumplesquin amb lo que s'espera del Plan E.

    Aigua potable? Proposes fer un Gorg Blau a Santanyi?

    Per cert, demana per Santanyi qui es en Miquel Amengual, de segur que t'ho diran i ja me perdonaras per no tenir un perfil y una foto com tens tu, poeò has d'entendre que no tengui temps de fer-men un amb tot aquest "desgavell" que hi ha per aqui.
    Admin said...
    Miquel Amengual la seva IP és 83.42.124.87 aquest tres darrers dies vosté s'ha conectat a aquet Blog més de 30 vegades i a consultat diferents entrades i les enquestes.

    El darrer comentari anònim també l'ha fet vostè. Vostè no te perfil i es conecta com a Miquel Amengual perquè no tenim restringit els comentaris.

    Queda demostrat que vosté és un gran seguidor del nostre blog, però també queda clar que aquest blog és ben serio. El que pareix que no és serio és vosté, per això també pensam que sería alient la seva identificació.
    Miquel Amengual said...
    El comentari anònim no l'he fet jo, si realment es així demostrau-ho. Si que es vera que hestat navegant pel blog i consultant les enquestes pero repetesc que el darrer comentari anònim no l'he fet jo, hauria de ser curt si escrigues un comentari anònim i un altre "no anònim". No se que voleu mes per identificarme, el meu DNI? Compte del banc??

    Me pareix molt fort que demaneu la meva identificació siguen jo un simple usuari i vosaltres que sou els creadors i administradors de tot un "blog" no ho faceu.

    Demanant això no feis mes que demostrar que vos ha sortit un grà alla on no dic que es diu Miquel Amengual.
    Tomeu Bonet said...
    Miquel Amengual no propòs fer un Gorg Blau, tu has saber ja que estàs tant informat de coses de l'ajuntament, que a Calonge hi va gent de per tot, a recollir aigua potable, i no hi ha cap Gorg Blau, hi ha una bona iniciativa d'una gent de Calonge juntamen amb l'ajuntament.

    Un projrctesencill amb un gran benefici pel ciutadà.
    Miquel Amengual said...
    Un suposat "gran benefici pel ciutadà" que no té res a veure amb el plan E, ja que no estimula l'economia ni la creació de nous llocs de treball.

    Ara vull dirigirme als administradors del blog. Vos deman que demostreu públicament que el missatje anònim anterior l'he publicat jo, ja que heu estat tan falaguers a publicar la meva IP, (clar, cuant un animal es sent atacat lo que fa es atacar) nomes per desviar l'atenció cap a un altre lloc; és molt senzill, feis una screenshot (captura de pantalla) de allà on surt la IP de cada comentari d'aquesta entrada, si no ho feis, vos agrairia que rectificaseu les vostres paraules, tampoc no vull que vos disculpeu........

    Desgraciadament, i de cada vegada més, podem trobar dins l'oposició i sobretot dins aquest blog darrera del qual hi ha uns que també seràn de l'oposició al futur (o no, perque pel pas que duen no treuràn cap regidor), que no fan més que tirar la pedra i amagar la mà i totduna que es senten atacats passen coses com aquesta..... en fi, que l'oposició sigui sempre aixi, almanco governarà gent amb un poc d'experiència i seny, i maldament no ho facin tot bé, cosa molt dificil pels temps que corren, si que en fan moltes de be tot i no rebre cap suport dels partits de l'oposició i molt manco del "13 Rue del Percebe" però a aquest darrer ja el mos hem d'agafar com al seu temps "s'escarras", una mescla de Tebeo amb molt de rencor i ganes de criticar i criticar i criticar i criticar i criticar........... en fi ja podeu verure com continua.
    Tomeu Bonet said...
    Miquel Amengual, vols dir que les darreres obres del pla E fetes a Santanyí han estimulat l'economia i han creat llocs de treball, obres com la suposada peatonalització, perque el cotxes hi circulen igualment, del carrers de Santanyí, l'aljub d'aigua bruta, del carrer Llombards, la ronda de Porto Petro, la plaça del Llombars...

    Segons tu donen un gran profit als ciutadans, han creat llocs de feina i estimulen l'economia.

    Jo pens que no és així, son bons projectes pel municipi, però podien esperar hi ha altres necessitats més urgents.

    També vull deixar clar que jo només he exposat uns projectes que pens ajudarien a molts de ciutadans de Santanyí i faig unes valoracions segons el meu punt de vista.

    Per cert Miquel Amengual hem pots aclarir si tu ets aquest Miquel Amengual que esta dins la nova junta local del PP a Santanyí.
    Miquel Amengual said...
    No se si la realització d'aquestes obres han respost a l'objectiu del Pla E pero si que pens que estan fetes amb aquest objectiu, que no es poc.

    No som membre de la junta local de cap partit politic ni ho he estat mai, per tant no se de quin altre Miquel Amengual em parles.Supos que en devem ser una partida només al terme de Santanyi.

    Els administradors del blog segueixen sense pronunciarse, quina llastima, tampoc em pensava que caurien tan baix.....
    Anònim said...
    I truly believe that we have reached the point where technology has become one with our lives, and I think it is safe to say that we have passed the point of no return in our relationship with technology.


    I don't mean this in a bad way, of course! Societal concerns aside... I just hope that as memory gets less expensive, the possibility of transferring our memories onto a digital medium becomes a true reality. It's a fantasy that I daydream about every once in a while.


    (Posted on Nintendo DS running R4 SDHC DS FFOpera)

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites