¿Qui té raó?









Pareix que es veritat la dita de que l'ase diu orellut al porc, avui no volem comentar, perquè després diuen que aquest blog només critica a l'ajuntament de Santanyí, per això publicam les següents noticies del diari de Balears de dia 18 de novembre de 2009 i les comparam amb les noticies de la revista d'UM Santanyí. Qui té raó????


















Fonts: UM Santanyí: www.umsantanyi.blogspot.com
Diari de Balears: www.dbalears.cat

9 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Ni te raó l'un ni la te l'altre, mai es blanc o negre, pos ser blanc però.... (sempre hi ha un però), pot ser negre però....(idem).

    Lo que fa molta gracia es lo de UM de Santanyí, que sempre calumnia i injúria en contra de l' Ajuntament sense donar cap sol.lució i sense documentar el que diuen, ens ho hem de creure tot. Ja que n'hi ha un parell d'UM que mos estan xupant una bona tallada amb uns 55.000 Euros anuals de sous d'assesors de diverses conselleries que fecin públic algun document oficial que pugi justificar la seva acusació i també la que suposadament la residencia de Santanyí no s'obri per culpa de l'Ajuntament cuant saben ben cert que no s'ha obert per motius de concessió a l'empresa que ho ha d'explotar, ja estava concedida l'explotació a una empresa i degut a un escandol que hi va haver a una altra residencia que gestionava aquesta empresa, se li està intentant retirar la concessió. Bé es un asumpte bastant complicat pero si alguna cosa es certa es que tots els ciutadans de Santanyí que esperin plaça a la residencia de Santanyí han de saber que si no s'ha obert encara NO ES PER CULPA DE L'AJUNTAMENT, no vos deixeu cegar per les curtines de fum que tiran seguit seguit els d' Unió Mallorquina de Santanyi.....
    Anònim said...
    Bé, ara que ja sabem que els de UM Santanyí estan darrere d'aquest blog, es fa més còmode dir-hi la nostra. En primer lloc, pretendre que el que surt publicat a un diari sigui considerat dogma de fe és propi de ments cavernàries. "Ha sorit al diari", "Ho han dit per sa tele", i, au!! ja és vera!! De 10 pics 9, les informacions són tendencioses i les opinions -a càrrec d'un llepeta de torn- malvades cròniques subjectives amb omissions tan greus que les converteixen en pamflets electorals al servei del mafiós de torn, i carents de qualsevol valor periodístic o informatiu. Fixau-vos amb el tracte envers la nostra llengua del diari El Mundo. Aquest integrisme radical al servei del PP, és acceptat pels seguidors de Fraga Iribarne amb una curiosa normalitat. Per això no es pot contestar la pregunta que formulau: Qui té raó? El sí podem damanar-nos és: "Qui no en té cap culpa??" Clarissim: Els habitants del municipi, però com que ara no hi ha eleccions a la vista és molt més important la lluita de partits que el benestar de la gent. El que sí em sembla reprovable respecte del tema del clavegueram és la manca d'autocrítica per part de l'equip de govern, i també dins el PP de Santanyí. El que es dedueix és: 1.EL PP TOT, ABSOLUTAMENT TOT, HO FA BÉ.
    2. TOTS ELS QUI NO VOTEN EL PP SON UNA COLLA DE CORRUPTES, RADICALS, SEPARATISTES O COMUNISTES, INCAPAÇOS DE FER UNA O AMB UN TASSÓ.
    D'això se'n diu un partit democràtic i tolerant. Enhorabona!!
    Julià Vila said...
    Sense voler ha sortit "Anònim ha dit.." Perdó.
    Miquel Amengual said...
    Trob que dedueixes massa coses suñeret, i això ho dius tu que has triat com a nom Julià Vila, el republicà mes gros que hi ha hagut a Santanyí??? Vols dir que les teves idees no son separatistes??? Au venga, que tu amb un grapat de paraules del diccionari de la llengua catalana mos vols fer creure coses que no son i embullar mes fil del que ja hi ha embullat, a més darrera aquest blog no hi està UM, mem si queda clar d'una vegada per totes....
    Tomeu Bonet said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Tomeu Bonet said...
    Ara que em sent al.ludit un altre vegada, vull aclarir unes possibles confusions que veig que té la gent i sobretot aquest dos comentaristes anònims que no volen dir qui són.

    Una de les acusacions que fan referència i és la del clavegueram de Calonge, Llombards i Alqueria Blanca la puc justificar documentalment, a tu Miquel Amengual si em dius qui ets realment, t’ho puc fer arribar, i a més puc dir te que aquest tema està pendent d’un simple tràmit que ha de fer l’ajuntament de Santanyí, però no l’interessa fer ho, perquè el seu interès va davant que l’interès de la gent de Calonge, i és un interès polític com molts d’altres, abans de les eleccions de 2011 no les interessa que es facin i no xerrem de la gravera, de l’abocador il.legal de Mondragó, etc...

    Mentrestant em podries contestar si tu faries una despesa d' uns 200.000 euros dins un terrenys privats, que no son de la teva propietat, jo pens que no.

    Per altre part del tema de la residencia no vull comentar perquè tampoc no se molt del tema, però si que pens que l’ajuntament hi podria fer més feina .
    Anònim said...
    Veig que hi ha un comentari eliminat. Ademés, aquest darrer comentari de'n Tomeu Bonet ahir apareixia escrit per "Admin" amb sa foto de'n Tomeu. ¿Què vol dir, que en Tomeu Bonet és qui està darrera d'aquest blog? A més, Tomeu podries dir què cobres per estar enchufat a Palma? grassis
    Tomeu Bonet said...
    Efectivament he suprimit el comentari anterior i com pots veure diu que ha estat suprimit pel seu autor,que som jo, no l'ha suprimit l'administrador del blog del municipi.

    El comentari diu exactament el mateix però com que he vist que es crearia aquesta confusió ho he canviat, el problema és que tenc diferents blogs hi havia canviat la meva signatura.

    Per altre part si em dius qui ets no tenc cap problema en dir te més coses, però mentrestant tenguis por de dir qui ets no te diré res
    Miquel Amengual said...
    Ai quines rillales, consultau el bulletí oficial, allà hi apareixen tots els salaris dels assesors de les conselleries que mos xupan la sang i llavò tenen que dir si l'Ajuntament també te assesors i saben ben cert que si no els hagessin promes sous desmesurats no s'haurien presentat per UM,ho han fet pel sou que els donen, idò que vos pensavau que era la política. Benvinguts a la realitat!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites