Per començar hem de dir que aquest ple és extraordinari perquè nomès ha estat celebrat per l’aprovació inicial d’aquest projecte, i ha tengut un cost de 9.000 euros.

El PSM, PSOE y UM han estat a favor del projecte que ja hi ha fet i aprovat per la Conselleria de Comerç i Indústria i la Conselleria de Medi Ambient, que contempla la restitució del camí de Consolació i la restauració de la gravera.

Aquest projecte suposa un cost de 600.00 euros, pagats per la Gravera Sa Creu i la carretera queda restituïda i la gravera restaurada.

Aquest projecte es pot posar en marxa immediatament.

Per l'altre banda l'ajuntament presenta un projecte que només contempla la consolidació del talud i la restitució del camí, i no contempla la restauració de la gravera, aquest projecte té un cost de 1.300.000 Euros, pagats per l'Ajuntament, encara que un dia es reclamin a la propietat de la gravera, si és solvent, però suposadament, mentrestant l'ajuntament haurà de avançar els pagaments amb els doblers del santanyiners a no ser que l'empresa constructora no tengui presa per cobrar, i suposadament hi ha poques empreses al Municipi de Santanyí que puguin fer aquesta obra.

Quants ajuntaments voldrien la restauració de les graveres que puguin tenir dins el seus municipis i tornar a tenir un bon paisatge, però pareix que a l'equip de govern de Santanyí no l'interessa.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites