Avui a la premsa s'ha tornat a veure l'abocador il.legal e incontrolat de Mondragó. Si fa uns mesos alguns membres de l'equip de gover del PP i alguns altres treballadors de l'ajuntament es feren una fotografia per sortir a la premsa, diguen te que havien fet la neteja del l'abocador que durant tres anys UM havia estat denunciant i l'ajuntament tirava pilotes fora davant les denuncies.

Quan es va netejar UM va demostrar la seva satisfacció, però tambe va advertí de que l'abocador una vegada netejat havia d'estar controlat i evitar que la gent seguís tirant escombaries.

Ara UM de Santanyí ho ha tornat a denunciar, després de tres mesos hi torna haver escombaries, l'abocador segueix estant incontrolat per part dels agents de medi ambient de l'ajuntament.

La fotografia que es varen fer els voluntaris (molts d'ells estàn en nòmina a l'ajuntament) fa tres mesos només va servir per fer comedia per part del PP de Santanyí.


La bruticia del Parc Natural de Mondrago importa poc al nostre batle Miquel Vidal i no és d'ara, ja a l'any 1997 quan era Director general de Medi Ambient, s'amagava de la premsa per no solucionar el problema de la bruticia del parc.

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Aquest mateix problema el podem aplicar a la Gravera de Consolació, il.legal, sancionada i amb impacte mediambiental i visual, i el líder d'UM no fa res per solucinar-ho.
    Anònim said...
    Pero este blog es independiente o va a resultar que la gente tiene razon y pertenece a UM para poder decir en el las cosas que no pueden decir con sus siglas en el encabezado???
    Anònim said...
    Jo lo que trob es que els qui fan molta comedia son els de UM de santanyi, tanta torrada i matances i festa, en ves de fer això lo que haurien de fer ara que s'acostan ses eleccions es presentar s'equipo que han de ser i presentar es projectes que volen fer a santanyí, deixau fer ses critiques i feis un poc mes de feina pes poble que qui mas qui menos ha fet matances i torrades a ca seva.
    Anònim said...
    Claro, ahora que vienen las elecciones solo les interesa salir en la foto i ala!!
    Anònim said...
    es presentar s'equipo que han de ser i presentar es projectes que volen fer a santanyí, No i l PP també que ho pot fer, si a l'entrada anterior ja diuen que per Cala Figuera no volen la batlessa, en el Llombards tabé diuen que han de canviar, a S'alqueria no troben candidat però n'hi ha que ho volen ser però no agraden ..... i si tot el que han fet ho han fet així con ho han fet, poden preparar també un bon projecte, però real no com el sueravit.
    Anònim said...
    Ja s'apropen ses eleccions
    de cop i volta torna s'amistat
    a tota hora i pes carre som saludat
    ara vorem qui posara mes messions

    Messions, que desprès han de complir
    i no deixar el poble abandonat
    perquè si jo a tu te votat
    es per lo que me vares discutir

    Tal vegada me digueres mentides
    aixo es costum dins sa política
    ara vorem qui es el mes s'implica
    i fa aturar totes aquests parides.

    Parides del equip actual
    que ja estat un poc passat
    crec que ni ha que han caducat
    i ja no serveix per ser concejal.

    No deman canvi de color
    o per ventura serà lo millor
    domes deman que no facin pudor
    i facin net de tanta brutor.
    Anònim said...
    A sa cala na tiu...no gracies
    Anònim said...
    I a Santanyí tampoc fa falta¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Sa metgessa sería bona per sa cala
    Anònim said...
    Sa metgesa es molt bona per fer de metge, però com a política no te cap aptitut, les coses clares.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites