Ja que hi ha un tal Miquel Amengual que fa molts de comentaris a les entrades del Blog i el compara amb la revista que es va publicar a Santanyí, des de 1995 fins a 1999, amb el nom de S’Escarràs.

Publicam aquesta entrada per recordar la. La podeu veure fent click a l'imatge o al següent link

http://www.terra.es/personal/tomeuff/

17 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Es fantàstic, ja tenc la meva primera al.lusió a una notícia!!!!! Pero ja veis senyors i senyoras lectors del blog com jo no dic mentides, a la que es veuen estrets publícan una nova notíca com aquesta, que de segur es molt mes important que seguir comentat el Plan E..........pero.......un moment...... es que ara que men record, aquestes distinguides persones no han parlat gairebé res del plan e, s'han dedicat a atacarme a jo personalment, demanant-me que m'identificàs com a usuari, però i ells ho han fet com a administrador i creadors del blog??? NO, s'han desdit de lo que jo havia publicat aquell comentari anònim o en el seu defecte han publicat l'informe que demostra que ha estat escrit per jo??? NO, han doant alguna sol.lució a part de l'aberracíó del wifi i les activitats per la gent de Cala D'Or que es queda per les festes??? NO, S'han posicionat d'alguna banda davant les meves afirmacions que son gent del pacte PSM_PSIB-PSOE que per les pròximes eleccions es volen independitzar??? NO
    Però, ara jo vos faig una reflexió a tots i si ho mirau be vos donareu conte de que maldament jo no digui qui son per respecte a ells, no dic cap mentida:

    Tots els documents oficials que han esta penjats a aquesta pàgina estan demanats pel senyor Eloy Jesus Nuñez i els que no ho estan duen les sigles del PSM.

    Han fet molta via a publicar una portada amb un escarràs, ara me direu que tothom en te un d'escanetjat a dins l'ordinador i jo som el bitxo raro que no en té.

    En definitiva, jo no som membre de cap partit polític, però me pareix una locura lo que estau fent amb aquesta trama del blog, intentant estar a l'anonimat amb una cosa tan seriosa com son el temes de política que ens interessen a tots els ciutadans i a més de la manera en que ho estau fent, perque lo unic que aconseguiu es apedregar les vostres teulades. Que vos pensau? que la gent no ho arribarà a saber qui sou? ingènus.
    TAmbé vull fer una altra reflexió, i es que la gent no es va equivocar en escollir al PP per majoria absoluta, perque aquesta gent del blog son els que estan a l'oposició.... vos imaginau si estiguessin al poder????? NO NO NO, ni ho vull pensar.
    Julià Vila said...
    Personalment m'importa un pito qui pugui ser en Miquel Amengual, i no veig el perquè se l'ha de fer protagonista d'una entrada. Per altra banda, si darrera aquest blog hi ha un partit polític concret, sí que m'agradaria saber-ho. I m'agradaria saber-ho, perquè al meu parer, el partit més honest, menys corrupte, amb menys paparres i sangoneres i amb més dignitat, és sense cap dubte el PSM, i si fos el cas que la gent del PSM hi està al darrere (com s'està insinuant), m'agradaria saber-ho, i així en haver de tornar a anar a votar, ja no hauré d'anar a perdre es temps i sa llavor al col·legi electoral. Per ventura si algú del PSM ens ho pogués desmentir...
    Anònim said...
    UUU si es "curiablanquer" esta darrera es blog...tanta sort si només es s'enllaç...
    Matías Pizarro said...
    No vull entrar en polèmiques estèrils sobre autòries o misteriosos nous partits polìtics pero ja que ens ho han demanat, com a regidor des PSM a la Sala, vull aclarir que quan el PSM de Santanyí fa un blog o una revista, els fa i els firma. Ho hem intentat i qualque dia hi tornarem, pero per ara encara es una asignatura pendent.

    s'Escarràs va ser un gran moment de comunicació i de diàleg amb la gent des terme, un diàleg que hem de trobar com reactivar.

    Per una banda perquè feina en feim i desprès fallam a l'hora de donar-la a conèixer.

    Per s'altra banda perqué es terme necesita llocs de debat i de diàleg. I ja que l'Ajuntament s'encarrega que no ho siguin ni la seva pàgina web ni ràdio Santanyí, més blogs, revistes i llocs de debat hi hagi, millor, que siguin des PP, d'UM, ecologistes, nacionalistes, d'esquerres, de dretes o sense signe.

    Pero per jo, a la fí, el que més falta fa en aquest terme es una cultura i un clima oberts al diàleg i al debat, que no hi hagi intimidació, que la gent opini sense por. Pareix mentida que al dia d'avui no sigui així, pero no ho es. I probablement molts dels que estan de la banda dels que comanen ho neguin o ni s'en adonin, pero molta gent té por, no com a altres èpoques per la seva vida, pero si por de tenir problemes i aixó mata el debat i fereix la dignitat i la llibertat.
    Julià Vila said...
    Be idò!!
    I ara, ¿qui ens queda?
    En Miquel Amengual hauria de fer una mica de reset. "Aquesta gent del blog" no són "els qui estan a l'oposició", son els qui tenen una comandera que els corroïx per dins com el salfumant. Per ventura el PSM no serviria per comandar, potser són massa somiatruites, idealistes i millors candidats a alguna ONG de caràcter ecologista que no a l'equip de govern d'un ajuntament complexe com el nostre. Però, idò així... ¿de qué teniu por els correligionaris de Fraga Iribarne?
    ¿de veure tocades la vostra prepotència i la vostra arrogància? O de que s'acabi es "xollo", i vos destapin tots els "xanxullos" (Hi ha paraules que només la llengua de l'estat defineix tan bé), o que es redueixin els càrrecs de confiança i la bona vida dels empleats a s'Ajuntament?
    Imaginau que Santanyí Radio, enlloc de ser un instrument gobelià de propaganda del PP, fos un lloc on hom pogués opinar lliurement sobre qüestions que afecten la gent del terme. Imaginau que la secretaria del batle no fos l'única persona de dins la sala que es guanyès el sou amb escreix. Imaginau que els municipals no fossin sempre on no els demanen i on no tenen cap feina, o que els caminers també fessin feina al dematí. Tampoc no hi hauria tant de mal, o sí? O vos pensau que el PSM encara seria capaç de fer més mal a les finances municipals? Això no s'ho creu ningú. Qui per ventura encara superaria en corrupció i lladronia al PP seria un equip de govern format per defenestrats: UM. Entre les imputacions de Matas i de Munar (Porc i somera que es diuen orellut un a l'altra) en sentirem a dir de grosses!!
    I ara, tornem a la pregunta del milió: Quin partit està darrera aquest blog? Ara ja no fa falta ser molt vius!!
    Miquel Amengual said...
    Potser, i només pot ser, Julià, trobaries el teu partit si a Santanyi hi hagues una candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya......Partit el qual, alguns profesors de L'Institut de Santayí, fan propaganda als alumnes i penjan cartells de propaganda il.legal que diuen "Espanya es crisis" "Espanya es corrupció" "Espanya es terrorisme", i el pares hem d'aguantar que els nostres fills ens venguin amb el cap ple d'aquells arbres que no els deixen veure el bosc.Lo bò de l'assumpte es que aquests profesors, son reconeguts del PSM. LLavò n'hi ha d'aquests que duen camisetes de "Salvem la Foca balear" i sen van a pescar els verderols abans d'hora, o es posicionan en contra de la construcció d'una casa a vorera de mar o un camp de Golf i tenen un bar enmig d'un torrent a vorera de mar..... no me vulguis donar a coneixer ningú que jo no vaig neixer ahir i me conec gairebé tot del del PSM de Santayi, que per dafora son verds i per dedins son mes negres que es carbó. NO ELS VULL INCLUIR TOTS DINS EL MATEIX SAC.Hi ha gent bona tant al PSM com a cualsevol altre partit.

    Julià, me sap greu si no vares poder entrar a fer feina a l'Ajuntament o si te han fet alguna cosa que hagi anat contra els teus interessos, me pareix que alguna d'aquestes dues coses puc llegir de les teves paraules, pero,hauries de fer la prova un dia, si te pareix be abans de parlar, d'anar a la radio i demanar que et deixin explicar alguna cosa, crec que et sorprendràs gràtament; però entenc que sigui mes facil criticar que provar-ho. En referència als Policies Locals te puc dir que una parella que patrulla el terme, es molt dificil que sigui al lloc concret en el moment concret. Els caminers, del meu punt de vista, no crec que es matin a fer feina, però tampoc els he vist massa vegades aturats per les voravies i crec que gracies a la seva feina funcionen moltes coses a Santanyi.

    Jo, que el nº 1 del PSM, no es posicioni, perque no ha dit ni Si clarament ni No clarament no hem diu res, jo mai he dit que els qui han de fer el partit polític independent siguin regidors del PSM.... Vaig dir que de la gent que es preserntava per les llistes del pacte PSM-PSIB_PSOE, surtirien les persones del nou partit polític i si no, temps al temps, cuant surtin les candidatures, mirau la gent del nou partit i llavò mirau la gent del pacte d'esquerres del 2007.

    Bé, i lo de coreligionaris de Fraga Iribarne i lo de "la llengua de l'estat" no fan mes que alimentar la meva idea que et posicionaria a l'extrema esquerra independentista, cosa per la qual ja no et podem agafar seriosament.... i em sap greu perquè he agafat un parell de coses que has dit que em pareixen molt interessants.
    Julià Vila said...
    Posiciona-m on et vengui de gust. M'és completament igual. El president d'honor del PP és Don Manuel Fraga Iribarne,(això no és opinable, és una veritat objectiva) ministre d'un militar golpista, que provocà una guerra civil i una posterior repressió sanguinària que durà més de 40 anys. Ell vos va mostrar a odiar Catalunya i Euskal Herria, i voltros encara seguiu el seu mandat. Si, amb tota justícia, la no condemna de la violència al País Basc és considerada com apologia del terrorisme, ¿Com es pot considerar la no condemna de la dictadura feixista del General Franco? On us posicionaria, als del PP? No hi ha qualificatius possibles sense recórrer a l'insult.
    Miquel Amengual said...
    Idò molt be, ja t'has reivindicat com a Anarquista de l'Estat Espanyol i posicionat a l'extrema esquerra independentista que somia amb estelades i senyeras pintadas amb sang del espanyols i amb unes lletres majúscules que diuen Terra Lliure......

    Ara que ja està tot clar, crec que no estas en condicions de debàtre objectivament temes que afectan al municipì de Santanyi com a Terme Municial de Mallorca-Baleares-España, se te perden coses pel camí.
    Igual que criticar el cost dels assesors de l'Ajuntament, que tal com tu no hi estic d'acord en que n'hi hagi tants, i després moure terra i mar per perque es modifiquin infrastructures per llevar simbols franquistes i placas de carrer al igual que la pedra "dels caidos" del cementiri municipal amb tot el cost que això comporta.
    Matías Pizarro said...
    Miquel, hi ha un parell de coses que dius i que no entenc. A veure si me les pots explicar amb arguments raonats i sense desqualificatius.

    Dius: "Idò molt be, ja t'has reivindicat com a Anarquista de l'Estat Espanyol i posicionat a l'extrema esquerra independentista que somia amb estelades i senyeras pintadas amb sang del espanyols i amb unes lletres majúscules que diuen Terra Lliure......"

    1. Que hi ha dins els arguments d'en Julià que fa que no pugui ser, per exemple, un nacionalista de centre o un esquerrà moderat?

    2. Que hi ha dins els arguments d'en Julià que te permet asociar-lo amb la violència i el terrorisme?


    Dius: "Ara que ja està tot clar, crec que no estas en condicions de debàtre objectivament temes que afectan al municipì de Santanyi com a Terme Municial de Mallorca-Baleares-España, se te perden coses pel camí."


    3. Que hi ha dins els arguments d'en Julià que fa que no el puguis tenir com a un interlocutor vàlid per debatre de temes relacionats al terme?

    4. Quins son els teus criteris per que un interlocutor sigui vàlid?


    T'agraïria m'aclareixis aquests punts, perquè realment no t'entenc.
    Miquel Amengual said...
    Lo primer de tot es el parlar de Catalunya y Eukal Herria, pero no només anomenarlos sino intentar que siguin com un conjunt, com a dos pobles oprimits per l'Estat Espanyol. L'altre cosa posicionarse semi a favor de que no es condemnin els actes terroristes al Pais Vasc, hem de aprendre a llegir entre linies.

    Lo de l'interlocutor, no veig que cap persona d'ideologia radical sigui de dretas o d'esquerras tengui la suficient objectivitat com per poder opinar de les coses que passen a un estat de dret on la democracia y el compliment de les lleis son dos dels pilars fonamentals, per tant, tota idea contraria a les bases constitucionals com pot ser l'ideologia separatoria de l'unitat de l'estat espanyol ja demostra una predisposició al NO voler entendre que la majoria de la gent que vivim a Santanyi ens sentim espanyols i no volem sentir milocas que dibuixen barres pel cel.

    La cosa estava molt clara, si t'ho he explicat a tu es perque se que no ets Espanyol i per ventura en Cosme Gaspar no et va deixar els llibres de català de t'hauria d'haver deixat, per tant, de molt bon gust t'ho he explicat.
    Matías Pizarro said...
    No acab d'entendre els teus arguments.

    Lo primer de tot es el parlar de Catalunya y Eukal Herria, pero no només anomenarlos sino intentar que siguin com un conjunt, com a dos pobles oprimits per l'Estat Espanyol.

    Entenc que puguis estar en desacord amb aquesta opinió, pero no entenc, a veure si m'ho expliques, perquè es una opinió extremista, violènta o que desconsideri com a interlocutor el que la pugui tenir.


    L'altre cosa posicionarse semi a favor de que no es condemnin els actes terroristes al Pais Vasc, hem de aprendre a llegir entre linies.

    Me pareix que llegint entre línies hi ha un risc de malinterpretar. He tornat a llegir el comentàri d'en Julià un parell de pics i hi veig més aviat una condemna de totes dues castes de violència, una condemna que compartesc totalment. Me podries explicar més detalladament qué és el que te permet afirmar tan rotundament que en Julià en el seu comentàri fa l'apología del terrorisme etarra?


    Lo de l'interlocutor, no veig que cap persona d'ideologia radical sigui de dretas o d'esquerras tengui la suficient objectivitat com per poder opinar de les coses que passen a un estat de dret on la democracia y el compliment de les lleis son dos dels pilars fonamentals, per tant, tota idea contraria a les bases constitucionals com pot ser l'ideologia separatoria de l'unitat de l'estat espanyol ja demostra una predisposició al NO voler entendre que la majoria de la gent que vivim a Santanyi ens sentim espanyols i no volem sentir milocas que dibuixen barres pel cel.

    Però no es, justament, el propi d'una democràcia que la gent pugui expressar les seves idees i, per exemple, ser contrari a l'unitat de l'Estat Espanyol? No estàs d'acord que hom pugui per exemple ser a favor d'un estat federal o fins i tot d'una secessió obtenguda per via electoral i no violènta i ser un demòcrata? Encara que sigui un tot sol que vulgui canviar la constitució, no es el propi de la democràcia que mentres respecti les regles del dret, aquesta persona tota sola pugui intentar convèncer amb el seu discurs els seus veïnats de canviar aquesta constitució? Hi ha moltes constitucions posibles i no veig que sols n'hi hagi una que sigui democràtica.

    No trobes que dir "la majoria de la gent que vivim a Santanyi ens sentim espanyols i no volem sentir milocas que dibuixen barres pel cel" es justament un comportament anti-democràtic: el que no pensi com jo, que calli!.

    "NO voler entendre que la majoria de la gent que vivim a Santanyi ens sentim espanyols" es senzillament no estar d'acord amb tú. I aixó fa que hom sigui extremista? Si hom, per exemple, pensa que la majoria de la gent de Santanyi no vol ser espanyola, puc entendre que se pensi que té raó o va errat i que s'argumenti al respecte. No entenc però com s'equipara una discrepància d'opinió amb l'extremisme.


    "La cosa estava molt clara, si t'ho he explicat a tu es perque se que no ets Espanyol" I si fos espanyol no m'ho hauries explicat? Vols dir que aixó que tu expliques es una veritat tan clara i universal que tot espanyol que no hi estigui d'acord es automàticament disqualificat com a interlocutor i no fa ni falta debatre amb ell?

    Si he malinterpretat les teves paraules, estaria encantat que me les fassis entendre millor.
    Anònim said...
    SR AMENGUAL SI TIENE PRUEBAS DE QUE EN EL INSTITUTO DE SANTAÑY LOS MAESTROS PONEN PROPAGANDA ILEGAL Y HACEN DISCURSOS INDEPENDENTISTAS DEBERIA DE DENUNCIARLO A QUIEN CORRESPONDA
    TAMBIEN HE OIDO QUE ALUNOS MAESTROS DAN CLASES DE REPASO EN SUS CASAS A LOS MISMOS NIÑOS QUE TIENEN EN EL INSTITUTO QUE ES INJUSTO PORQUE EL QUE TIENE DINERO APRUEBA Y LOS QUE NO SUSPENDEN.
    Observador del Blog said...
    Miquel Amengual tu que prediques tant ja comença a ser hora de dir qui ets, fa un dies que a un comentari vares dir que de Miquel Amengual n'hi havia uns quants a Santanyí, dons n'hi ha 6 en tot el municipi, si llevam el que està dins la nova junta del PP, ja que vares dir que no eres tu, en quedan 5, un altre és un senyor de l'any 1929, pens que tampoc és aquest, ja només en quedan 4.

    Pots dir quin ets del 4, o serà veritat que tu també vas d'anònim perque tens por de dir les coses.... I prediques el que no creus
    Miquel Amengual said...
    Be Matias, ja només em queda reivindicar les meves paraules i si no ho has entès ja no se com explicar-ho millor. Només un petit apunt, crec que cada un està amb la mateixa situació, símplement inversa però al fons es el mateix, com recordaràs per par vostra i d'això encara hi ha escrits per internet, vareu criticar fins a la sacietat el que un grup de joves a les festes de Cala Figuera cantassin el "Cara Al Sol", ten recordes?? ara jo et deman si es que ells no eren lliures de fer-ho?? i perque tant d'enrenou amb la retirada de carrers amb noms de persones relacionades amb el feixisme igual que la pedra que recorda a molts de Santanyiners que varen morir a aquella època, no tenim dret a ser el poble mitjançant sufragi, el poder triar si volem que es retirin o no?? Pareix que no, el no pensar igual que voltros ens converteix amb feixistes????O simplemete acceptam la part de l'història que ens toca per la nostra època???

    Hola, Observador, ja feia temps que no escrivies per aquí, mira te dire que jo som en Miquel Amengual i que ni tu ni la gent del blog em pot exigir que doni mes dades personals meves, jo ja n'he donat dues,que son el meu nom i el meu cognom, cosa que tu no has fet i per tant me pareix molt egoista per part teva que em demanis que ho faci jo,no te pareix??
    I, ja que m'ho demanes a jo i ja vares deixar clar que no ets cap membre d'aquest blog, no te pareix que els qui s'haurien d'identificar haurien de ser els administradors i creadors del blog despres de tant de temps i després sobretot d'haverme demanat a jo que m'identifiqués??
    Anònim said...
    I wish not approve on it. I over warm-hearted post. Specially the designation attracted me to review the intact story.
    Anònim said...
    Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.
    Anònim said...
    Easily I agree but I think the brief should secure more info then it has.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites