La batlessa de s’Alquería Blanca, Catalina Rigo sembla que presentara la dimissió del càrrec de batlessa com a mostra del seu desacord amb la política que esta realitzant l’equip de govern en aquesta pedania.

Catalina Rigo deixa el càrrec de batlessa però continua com a regidora a l’equip de govern, suposadament per mantenir el seu sou de 15.402 Euros.

Els veïns de S’ Alquería Blanca, començaran l'any nou amb un batle nou, és en Bernat Bover un jove de S’ Alquería Blanca de 25 anys. Un altre càrrec a mantenir.

No sabem si aquest jove sap la gran responsabilitat que haura de tenir, però li desitjam més sort que la que ha tenguda na Catalina per fer coses i millores a S’ Alquería Blanca.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Tal vegada el problema de S'Alqueria Blanca sigui la falta d'unió de les persones que hi viuen, com a mostra aquesta foto per voler ridiculitzar a una persona i discutir-ne la seva capacitat abans d'haver-la pogut demostrar, omitint que el candidat alternatiu d'un altre partit tampoc no té gaire experiencia en gestió que es conegui.

    Independentment del color polític del partit que governi l'ajuntament de Santanyí, és ben segur que S'Alqueria seria sempre la darrera en ser tinguda en compte en qualsevol millora.

    Per a quan una vertadera distribució equitativa del pressupost d'inversions de l'Ajuntament en funció del % d'habitants de cada nucli? Que es sapi a S'Alqueria no pagam manco imposts, però hem rebut el 3 % d'inversions quan representa-m el 8 % de la població.

    Un exemple serien nuclis com Colònia de Sant Jordi o Porto Cristo, amb partits propis que defensen realment els interessos dels habitants d'aquests pobles, si bé això a S'Alqueria avui es ciència ficció, ja que lo que ens agrada de veres és criticar, riure-se'n i fins i tot insultar a la gent que es mou pel bé del poble.

    Tenim els que ens mereixem...
    Admin said...
    La foto d'aquest jove és la que té al seu perfil del Facebook, la penjada ell a internet, en cap moment es vol ridiculitzar la persona d'aquest jove i tampoc es valora la seva capacitat, només es fa saber la gran responsabilitat que suposa aquest carrec.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites