Si la militancia del PSOE esta a l’expectativa ja que a dia d’avui encara no tenen candidat, més a l’expectativa deixen a la gent del Municipi de Santanyí, algunes noticies publicades a la premsa.

Avui al setmanari Brisas de Ultima Hora s’ha tornat a publicar una noticia fent referència a la ja comentada possible coalició PP-UM a Santanyí.

El ciutadà no pot entendre com pot ser possible un pacte preelectoral entre el PP i UM, amb l’enfrontament que hi ha hagut entre els dos candidats d’aquest partits, amb la disputa del Camí de Consolació.

Però el que més crida l’atenció és que ni els del PP ni els de UM aclareixen aquests rumors que ja fa dues setmanes surten a la premsa, estaria bé que algú aclarís als ciuadans com està aquest tema.

Font: Setmanari Brisas/ Ultima Hora 22/01/11


17 Comments:

  1. Anònim said...
    Això em pareix una estratègia maquiavelica d'algú que no se ben bé el que cerca, però a dia d'avui i donada la situació actual de les relacions PP-UM a Santanyí i també tenguent en conte la majoría absoluta que va aconseguir el PP a les passades eleccions pareix una broma de mal gust. Jo soc simpatitzant i votant del PP però puc dir ben alt i ben fort que si es fà una coalició PP-UM a Santanyí votaré el PSM o si no es presenten a les eleccions amb tot el meu cor espenyat votaré al PSOE.
    Anònim said...
    Amb aquest comentari reafirmes el que diu la gent de Santanyí, que son més de dretes els de Um de Santanyí que els del PP de Santanyí.

    Si mires els inicis polítics de molts del pp d'ara, tots varn començar amb ideologies d'esquerres, no oblidis que en Miquel Vidal els seus inicis foren amb el PSM.
    Anònim said...
    No se que te a veure una cosa amb s'altre. Lo que jo dic es que no em crec aquesta notícia, que me pareix que son filtracions d'algú que desesperadament i vejent que la legislatura es torna a decantar cap a la banda del PP intenta una darrera opció de desprestigi i de confusió per tal d'aconseguir alguns vots més.
    Anònim said...
    I en Nico que hi diu a n'aixo?????
    Anònim said...
    En Nico no ho se.
    Jo lo que dic es que feia contes votar UM, i si s'apleguen amb so partit de n'Aznar, en Josemón, en Delgado, i es lladre Matas no les votaré pus mai.
    Anònim said...
    me parece muy bien que los liberales se unan para crecer en representación y no acabar divididos como los socialistas verdes progres nacionalistas etc. Juntos haremos mas fuerza
    Anònim said...
    Para el ultimo comentario: TU FLIPAS!!!! El tiempo de Franco i de los discursos imperalistas ya ha pasado. Yo soy simpatizante del PP, pero si se unen con UM no los volveré a votar en mi vida.
    Anònim said...
    pues no seria la primera bez, en palma y otros pueblos ha dado buen resultado o prefieres pactos de progreso como el de ahora??
    Anònim said...
    Prefiero 100 veces una mayoría absoluta socialista a que un partido tan minoritario como UM tenga la clave de la gobernabilidad. No hay derecho a que este partiducho tenga que condicionar la voluntad de la mayoria de los ciudadanos de las Islas Baleares. Y como ya he dicho antes, hasta dia de hoy he sido votante del PP.
    Anònim said...
    coalicio pp-um= 28 DE DESEMBRE de veres sou tant inocents?
    Anònim said...
    Lo que tú prefieras no tiene relevancia. La ley electoral es la que es. Yo también preferiria que el partido más votados pudiera formar gobierno, el PNV gobernaría en Euskadi, el PP en Baleares y Montilla no hubiera gobernado la Generalitat durante estos 4 años. Cada comunidad tendría el gobierno que se merece: En Catalunya Artur Mas y aquí Jaime Matas.
    Pero la ley electoral es injusta.
    Anònim said...
    El que és necesari és un canvi i gent que es preocupi per Santanyí, no com els que tenim que fa una setmana que són per la peninsula de fires i congresos.
    Anònim said...
    Bé uns per la península i els que han d´esser els socis de coalició son pels jutjats de ciutats, esteim ben arreglats.

    Manxa torna!!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Estoy totalmente deacuerdo con lo que dices, el partido mas votado deberia ser el que gobernara. No soy fanatico de ningun partido aunque simpatizo con el PP. Tengo amigos de todos los colores políticos de Santanyí y si en algo coniciden casi todos incluso los de UM es que este partiducho, por lo menos en Santanyí, tiene los seguidores por lo que les prometen los líderes aunque ya no es la primera vez que esto se comenta en este blog, ya que recuerdo una entrada en la cual se decia que había mucha gente que había votado a UM porque les habian prometido el oro y el moro y al final, se colocaron los dos o tres primeros y a los demás agua fresca.
    Es un anuténtico atentado a la democracia que puedan existir estos partidos interesados en tener la sarten por el mango para después venderse al mejor postor.
    Anònim said...
    Per cert, el PSOE i el PSM encara no troban nigú que s'hi vulgui presentar?? Per ventura es tornaran a fusionar "Progressistes per Santanyí" i en Nico anirà de nº 1!!!!
    Anònim said...
    i on montarà el proper bar en Nico?
    Anònim said...
    Tal vegada a la sala??????

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites