Ni més ni pus





Avui ha tornat sortir a la premsa el camí de Consolació i la gravera Sa Creu, la noticia fa referencia a una carta que va ser enviada per part del Bisbat de Mallorca al batle de Santanyí diguen te que el camí és propietat del Bisbat i per aquests motiu els únics que han de debatre com restaurar el camí són el Bisbat i els propietaris de la Gravera, NI MÉS NI PUS, el batle no hi té res a fer dins aquesta disputa que ell mateix ha volgut crear.

Realment sembla que tota aquest problemàtica que ha sorgit amb el camí de Consolació ha estat per una mala gestió per part de l’Ajuntament de Santanyí.

La primera passa que tenia que fer l’Ajuntament sobretot en Miquel Vidal i en Llorenç Galmés era aclarir de qui era la propietat del camí, i d’aquesta manera no obrir aquesta disputa que ha conduit a plets i sancions.

No hem d’oblidar tot els temps que s’ha perdut i els doblers gastats en advocats i tècnics per el.laborar un projecte sense importar hi ( 46.000 euros), ja que l’ajuntament no hi té res a fer, NI MÉS NI PUS.

No es pot entendre perquè des de un principi l’Ajuntament no va preocupar se en saber de qui era la propietat del camí de Consolació, tampoc es pot entendre perquè en Miquel Vidal va anar a fer un reunió informativa a S’Alqueria Blanca per explicar com estaven el plets i les sancions amb els propietaris de la gravera, si el camí no era de l’Ajuntament.

Tampoc es pot entendre com el batle va dur al ple l’aprovació d’un projecte de restauració del camí de Consolació on es demana als propietaris de la gravera un aval milionari per poder començar a reparar el camí, sense saber de qui és el camí, i prova d’això és que un mes després del ple envià una carta al Bisbat sol.licitant quina era la postura del Bisbat davant la titularitat del camí .

Davant aquesta carta el Bisbat no dubtà en contestar al batle que el camí és del Bisbat i que els documents que presentà el batle per demostra la seva titularitat en cap cas serveixen de prova per demostrar la titularitat de la propietat, no s’ha d’oblidar que en un altre cas semblant ( Sentència del Camí de C’an Espina), un jutge ja l’hi havia dit al batle que aquests documents no seran prova suficient per demostrar la titularitat de la propietat, encara així ha tornat insistir durant més de tres anys amb el camí de Consolació.

Tornam a repetir que el deure de l’Ajuntament era documentar se i aclarir realment de qui era el camí, és totalment intolerable i ridícul que el batle hagui fet gastar doblers dels ciutadans amb un projecte que no tenia el perquè fer ho.

Això torna ser una mostra de la mala gestió que ha fet el consistori de l’Ajuntament de Santanyí aquesta legislatura o mostra de que els interessos polítics van per davant els interessos reals dels ciutadans, i que l’únic que fan amb tots aquests canvis amb la manera d’actuar, ara diuen que no en volen saber res i que els propietaris de la gravera ho poden començar a arreglar, és per confondre al ciutadà davant les properes eleccions municipals de dia 22 de Maig.

Una mostra més de que el Municipi de Santanyí necessita un CANVI encara que n’hi ha que diuen que tot seguirà igual, NI MÉS NI PUS.



0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites