CONGESTION VIAL



Varem publicar una entrada, fa un temps, que feia referencia a una entrevista al batle, feta l'any 1999, encara no era el batle, l' hi varen demanar “ ¿Teniu alguna recepta màgica per els embossos de tràfic que patim els dies de mercat a Santanyí…?” i la contesta va ser que no sols el dia de mercat I els altres dies també. És necessitat prioritària a Santanyí tenir una ronda i treure es tràfic fora des pobla. Fins i tot des d’un punt de vista biòleg.

La real litat és que després de tots aquest anys tenim part de la ronda feta, a falta del darrer tram suposadament perquè no ha arribat a l’acord que havia d’arribar amb tots els propietaris, però també la real.litat és que els santanyiners segueixen patint el problema del tràffic, és patètic que les mares amb cotxets s'hagin de jugar la vida (la seva i la dels infants), per que no hi ha voravies per on poder anar. Han de fer els camins per la calçada competint amb els cotxes. És, a totes llums, vergonyós que hi hagi carrers de doble sentit circulatori i els vianants es vegin condemnats a esquivar els miralls retrovisors (i els nens intentar evitar una commoció cerebral).

Ara un altre seguidor del blog ens ha enviat aquest altre escrit, que reafirma aquest problemàtica amb el tràfic que pateixen els ciutans de Santanyí

INCREIBLE PERO CIERTO. ME EXPLICO: LA CALLE FELANITX CADA VERANO IGUAL EL GRAN ATASCO VIAL, MOTIVO LA NO PROHIBICION DE VEHICULOS AL MENOS LOS PRIMEROS 60 O 70 METROS DE LA SALIDA .

¿QUE OCURRE? PUES, OCURRE QUE UNOS QUE SALEN DEL PUEBLO OTROS QUE ENTRAN, OTROS QUE VIENEN O DESEMBOCAN A LA CALLE FELANITX.

CONSECUENCIA QUE APARTE DEL ATASCO SE SE ENFRENTAN LOS CODUCTORES POR QUE TODOS QUIEREN PASAR Y TODOS QUIEREN TENER RAZON Y NO LES FALTAN MOTIVOS PARA ELLO.


YO YA MANDÉ VARIOS ESCRITOS AL AYUNTAMIENTO REPTIDAS VECES.

SEGUIMOS IGUAL O PEOR POR EL INCREMENTO DEL PARQUE AUTOMOVILISTICO,.

ESTE PROBLEMA SE SOLUCIONA SIN GASTO ALGUNO SOLAMENTE UNA PLAQUITA DE PROHIBICIÓN Y TENER BUENA VOLUNTAD DE HACER LAS COSAS BIEN HECHAS.


P.D. NO PERTENEZCO A NINGUN PARTIDO POLITICO PERO QUIERO PONER UN GRANITO DE ARENA PARA MEJORA DEL PUEBLO QUE FALTA LE HACE.

ATENTAMENTE.

ROBERTO MUÑIZ SANCHEZ.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites