Desdè el grup socialista de Santanyí ens han enviat el següent comunicat:
Juli Fuster va demanar al ple de l'Ajuntament "solucions immediates a les greus deficiències de l'Institut de Santanyí i mantenir els serveis de l'Hospital de Manacor".
El Grup Municipal del PSIB-PSOE de Santanyí va presentar dues mocions al darrer ple de l'Ajuntament per tal d'evitar les retallades en educació i sanitat que van ser rebutjades pels vots en contra del grup del Partit Popular.
El portaveu del Grup Socialista, Juli Fuster, va defensar les mocions en les que demanaven al Consistori "solucions immediates a les greus deficiències que pateix l'Institut d'Educació Secundària de Santanyí i mantenir els serveis de l'Hospital de Manacor per tal que no es vegin afectats per les retallades del govern del PP".
Juli Fuster va lamentar "el vot contrari del Partit Popular a la moció sobre l'Hospital de Manacor i la seva negativa a debatre sobre la moció relativa a l'IES Santanyí, presentada per via d'urgència", el que demostra que "la sanitat i l'educació són els principals objectius de les retallades del PP a pesar de tot el que van prometre durant la campanya electoral".
En la moció sobre educació, el Grup Socialista, "després de constatar les greus deficiències a l'Institut de Santanyí com la supressió de programes educatius o la carència de les mínimes condicions d'higiene i confort" proposava instar a la Conselleria d'Educació a "destinar les partides pressupostàries necessàries per solucionar de manera immediata totes les deficiències educatives, tècniques i d'higiene bàsica del centre i a no eliminar cap programa educatiu, a més de dedicar els recursos necessaris per realitzar els programes dirigits als col·lectius més vulnerables com nins amb dificultat d'aprenentatge o que precisen integració".
Els Socialistes demanaven que "qualsevol mesura d'estalvi que es vulgui prendre es comuniqui i consensuï primer amb els docents, els representants dels alumnes, les associacions de pares i mares i els representants municipals", però finalment aquesta moció ni tan sols es va poder debatre per la falta de voluntat del PP a l'hora d'acceptar la via d'urgència, "una via més que justificada després de veure la situació en la que es troba l'Institut d'Educació Secundària de Santanyí" segons va explicar Fuster.
La moció que sí es va poder debatre però que va ser rebutjada pel vot en contra del PP de Santanyí va ser la que demanava que "no s'elimini cap guàrdia a l'Hospital de Manacor i que es mantenguin els serveis que tan bons resultats han obtingut durant tots aquests anys pels usuaris de tota la comarca", en referència a les intencions de la Conselleria de Sanitat de fer retalls als serveis d'aquest centre que finalment pareix que s'han pogut aturar temporalment per la pressió exercida pels professionals sanitaris.
Agraïm la publicació al seu blog.
Salutacions
 
Font imatge: Ultima Hora.

19 Comments:

  1. Anònim said...
    Com que no poden donar la culpa al govern perquè tots son del mateix color, ara la culpa és dels profesionals.
    Anònim said...
    A este señor Juli Fuster le quiero hacer varias preguntas. ¿Donde trabajo los ultimos cuatro años? ¿Dónde trabaja ahora?. Y le digo que le tiene que dar verguenza el deficit que han dejado nada menos que en sanidad. No haga de niño bonito diga donde trabajaba que ha gandado estos ultimos años y deje claro donde trabaja ahora y cual es su nomiana. Vergunza tiene que darle de hacer estos comunicados y querer hacerse el niño bonito con los indefensos. RETIRESE SEÑOR JULI NO HAGA DEMAGOGIA EN TEMAS TAN SERIOS Y TAN TRISTE COMO ESTAN SIN UN PUTO DURO.
    Anònim said...
    Aquí quien más quien menos todo el mundo cobra.
    Anònim said...
    Faltaria más que no cabrasen. Pero es bueno que la gente conozca un poco a estes señor se decía en Cala D'or que era un desconocido, que diga donde trabajo, este ultima legislatura que cobraba que lugar ocupaba, y muy importante que lugar le dieron para ahora trabajar, sino estoy mal informado el es medico, ¿dónde trabaja?
    Anònim said...
    El senyor Juli Fuster era director general del Govern Balear, un govern Balear que va construir mes de 20 centres de salut, va formar part d'un govern que prioritzaba la sanitat no com l'actual, deixau de fer demagogia de que nomes varen deixar deutes perque això ha estat culpa de la crisis, i per cert les CCAA pitjors,les governades pel PP. En quant a la seva feina, es metge desde fa 32 anys i te plaça al sistema desde en fa 20. Qui el coneix sap que es un home de principis compromés amb Santanyí i que de veres lluita pels nostres interessos i no com l'equip de govern que fan : Dónde dije digo, digo diego. Salut
    Anònim said...
    Aquesta es la "versió amiga" den Juli Fuster.
    La realitat es ben diferent. Aquest senyor es va presentar a les eleccions municipals a Santanyí, no per compromís amb el poble sino per interés econòmic i laboral. Com explicau l'otorgament de places als diferents amics del PSOE que es va dur a terme el mateix vespre després de perdre les eleccions autonòmiques i de les quals en Juli Fuster també hi era????
    Anònim said...
    si si, sempre el mateix argument, que si aquest nomes cerca diners, que es un aprofitat etc. Això no s'ho creu ningú, la veritat es que el senyor Fuster te plaça al sistema desde fa 20 anys, demanà una excedencia per poder treballar com a director general, i quan terminà la legislatura es reincorporà al seu lloc de feina com a metge, i a part està a la oposició a Santanyí i no s'enriqueix pq els diners que cobren no us penseu q son incrïbles, cobren per assistència al ple, si teniu indicis de delictes denunciau al jutjat pero no faceu demagogia barata.
    Anònim said...
    Quina relació hi ha entre la feina del Sr Fuster i el PP que es carrega els serveis públics bàsics?
    No desvieu les coses, peperos, que el que ens importa a la gent del poble és tenir uns serveis públics dignes i a vosaltres això no vos interessa gens. No faceu més populisme ni demagògia, embafau.
    Anònim said...
    Els qui embafan son els qui demanan coses a qui no pertoca. No procedeix demanar a l'Ajuntament que es faci càrrec d'una despesa que no està dintre dels seus pressuposts. Al cesar lo que es del cesar i lo que no ho es que s'en cuidi el qui pertoca.
    Per cert, que li varen donar a nen Juli Fuster aquell fatidic vespre on es va desmoronar el pacte???
    Anònim said...
    Mes clar heu deis no tenim la cris ara fa més de quatre anys que hi ha aquesta crisis que deis voltros, però segons voltros aquesta crisis es ara, merda, el senyor Zapatero no en va tenir mai de crisis, igual que l'equip del senyor Juli, mai mai varen tenir cris i gastaren diners i més diners,siiiiiii varen fer 20 centres molt bé més hauria deve fet per Santanyí sí l'estimar tant, perque no va millorar el centre de Santanyí, millorar horaris a n'es pobles com S'Alqueria, Calonge i es LLombars manco mal que varen acabar el centre de Cala D'or ai ai senyors pobrets no defenseu unes peces dificultoses com es aquest senyor i mirau be quina feina far a on té sa consulta. I recordau que la crisis no es fa uns mesos que per desgracia fa més temps i una casa que deu més guapo és pagar privarse de coses i no voler fer de xulets i dir he fet i tu no has fet, primer a pagar per desgràcia la mala gestiò dels altres i a poc a poc molt difícil anar fet.
    Anònim said...
    ¿Dónde trabaja este señor, en Palma? En que centro de salud.
    Anònim said...
    I no deien que Santanyí era un dels municipis més rics d'Europa? I no deien que a l'ajuntament tenien 2 milions de superàvit? I no deien que Santanyí és un poble com mai? Jo pag imposts per tenir serveis públics. Pag contribució, faig declaració de renda i tot el que em diuen que em toca, com fa la majoria. Ara tot és del mateix color, aquí allà i allà deçà. No val que es passin pilotes d'un a l'altre. Els perjudicats de tota aquesta comèdia som el poble (cada vegada més tercermundista).
    Anònim said...
    "I no deien que Santanyí era un dels municipis més rics d'Europa? I no deien que a l'ajuntament tenien 2 milions de superàvit? I no deien que Santanyí és un poble com mai?...".

    El problema es que no hay soluciones y que tenemos un PP que se ha quedado bloqueado con el "chip" opositor activado (haciendo de oposión de la oposición) y dedicado a los "juegos florales". Quizás no fuera tan buena idea eso de poner a un alcalde de presidente de la comunidad. Es hora de empezar a ver las soluciones y no los problemas. Por cierto, el año que viene también será de crisis. :_( ¿Le importa a alguien?
    Anònim said...
    Bosch ets un Gonella! Pots anar a cobrar ses teves 30 monedes de plata! Au venga! Anau tots a la menjadora del PP! I grufau fort a veure si rebentau!
    Anònim said...
    Hola a todos los bloqueros a veces había entrado en esta página pero nunca había escrito, hoy quería dar mi humilde opinión. Primero diré que no soy del PP y nunca lo he votado, pero la verdad que estoy muy decepcionado con el último gobierno al cual yo vote, si vote al sr Juli, mejor dicho al PSOE, ya que para mí este sr no era ni es muy conocido muy sorprendido me he quedado al saber que fue director general en sanidad ni más ni menos, y teniendo este cargo y siendo medico, que nadie mejor sabe la situación en que nos encotramos, la situación que han dejado España ,verguenza me da haberles dado mi voto. No seamos hipócritas seamos realistas, humildes nunestro país está arruinado no pidamos imposibles, cojamos el toro por los cuernos, y nos toca muchos años de dejar de ser SEÑORES, a ser ciudadanos, que tristeza me da no haber entendido estos años pasados que de verdad había crisis y a mí también me gustaría saber donde trabaja ahora el sr Juli, que puesto le dieron.
    Anònim said...
    Creo que nadie de por aqui lo sabe. Salió por los periodicos que en la misma noche de las elecciones y aprovechando la euforia popular, el PSIB-PSOE colocó a varios de sus amigos, entre ellos Juli Fuster por haber aceptado presentarse a las elecciones en Santanyí, pero no se sabia muy bien en que puesto concreto, pero eso si, por ser un simple funcionario, sus retribuciones anuales subian a mas de 75.000 Euros anuales. Flipa!!! Eso si que es amar y estar comprometido con Santanyí y su gente!!!!
    Anònim said...
    Cagondena peperos vos far molta rabi aquests senyor Juli Fuster i això que no és conegut, si arriba a ser ho ja l'hauriem fussilat.
    Anònim said...
    Pareix mentida que el partit més corrupte que mai hagi existit tengui tant que dir dels altres. Més dobberer que el pp no hi ha ningú, mirau sinó què cobren aquests de l'ajuntament, millor dit que mos cobren dels nostres imposts, i només miren per ells i juguen a conillons quan hi ha problemes que ens afecten.
    Només cerquen desviar l'atenció. Es donen a conèixer a cada passa.
    Anònim said...
    Gracias por la información no muy clara de donde trabaja el sr Juli pero sí del sueldo y de la chapuza de colocación que le dieron en las elecciones. Como he dicho antes yo vote a este sr. al partido socialista por incredulo e innorante nunca pensaba que mi partido hiciere las cosas que ha hecho, yo tambien era de aquellos que pensaba que todos los del pp eran unos ricos, poderos y ambiciosos que sólo querían el poder y dinero, pero por ahora más me decepcionan todos los de izquierdas que también cogen grandes puestos de trabajos con grandes cantidades de dinero y nos hacen creer que son los más humildes trabajadores y que sólo piensan en el projimo y nada más lejos de la realidad. Como todos estos que ahora estan en la oposición más pronto tendrían que haber estado y a lo mejor no estaríamos en la situación que nos encontramos.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites