Avui trobam dues noticies de Santanyí a dos mitjans de comunicació, per un lloc a Ultima Hora troban que es Llombards ja compta amb la reivindicada escoleta municipal de zero a tres anys.

I per altre banda a Diario de Mallorca a Sa Bassa, trobam la noticia tan comentada aquests dies, de que els alumnes de l'institut han d'anar amb una manta a clase degut al fred i que no hi ha per comprar gasoil per la calefacció.

Las mantas amenazan con conquistar los centros

Muchas escuelas e institutos de la Part Forana ya empiezan a congelarse de verdad. La falta de una partida del Govern para poder pagar la calefacción, ha hecho que muchos centros hayan sobrevivido (y sobrevivan) a las inclemencias meteorológicas como buenamente pueden. Pero se han hartado y ya preparan numerosos actos reivindicativos para protestar. El instituto de Santanyí ha sido el primero en confirmar que sus alumnos portarán mantas hasta que haya una solución.


No deixa de ser curiós,  una noticia d'una inaguració,que crea més despesa pública,  i una altre de protesta perque no es pot fer front a la despesa del gasoil de la calefacció.

¿ No és més comvenient en temps de crisi intentar pasar i fer funcionar els recursos que tenim i no fer ne de nous?

18 Comments:

  1. Anònim said...
    Crea mes despesa pública a l'administraació local, que es la seva competència, a diferència de l'institut que es competència de la Conselleria d'Educació. Cadascú que es mati les seves puçes.
    Anònim said...
    Si però i que no sou tots del PP, a veure si resultarà que els que governen a Santanyí faran de oposició.

    El nostre Batle és conseller i portaveu del Consell de Mallorca, el nostre segón batle és diputat del paralmaet de les Illes Balears, 3000 euros més les dietes de Santanyí, i ara resulta que perque l'institut és competencia del govern els joves santanyiners han de passar fred.

    I això de que si vol viure bé vota el PP???????

    Se vos veu el plumerooooooooo.
    Anònim said...
    Era ben necessària una escoleta de 0 a 3 anys al terme. Pensau que totes les mares que als 4 mesos han d.anar a fer feina no poden deixar els seus fills enlloc!!!! No tothom té padrines que puguin guardar els infants!!!

    No cerqueu disputes polítiques a tot el que és fa. S'han de fer coses que beneficiin a tots els ciutadans!!! Anau a protestar a Educació i no vos fiqueu amb una bona cosa que es fa al poble!!!
    Anònim said...
    Estic totalment d'acord amb aquest darrer comentari. Les despeses dels instituts són competència de la Conselleria d'Educació. Pensau què fins ara en tot el terme de Santanyí no hi havia escoleta per poder deixar els nins que encara no caminen. Era ben hora de tenir un lloc adient pels nins del poble! El que deu haver posat el comentari segur que no deu necessitar aquest serveis. Quina sort!!!
    Anònim said...
    ES LLOMBARDS ÉS PETIT PERÒ PESA!!! VISCA ES LLOMBARDS!!!!
    Anònim said...
    Val i els de S' Alqueria que es fotin. No es haigi.

    El Municipi de Santanyí no es tan gran com això, hem de saber compartir un poc els serveis socials.

    Ara els llombarders tamb´ñe voldreu un Institut.

    Amb els doblers que es varen gastar per fer la renovació de la plaça podien haver pagat molt de gasoil
    Anònim said...
    Gasoil institut= competència de Conselleria

    Escoletes= competència de l'ajuntament.

    És igual on l'hagin feta, Santanyí, Llombards, Alqueria, Calonge... Allò important és que hi hagi una escoleta perquè les mares puguin deixar els nins quan han de fer feina.
    Anònim said...
    Quants infants hi pot haver al Llombards, de 0 a 3 anys? Una quinzena en total, o pentura he fet llarg.
    La guarderia de Santanyí està a 3 Km!! No tenc res contra els llombarders, però no sé si l'ús que fa l'ajuntament dels dobbers de tots nosaltres és el més adequat.
    Ara és obligat fer-ne a s'Alqueria, a Calonge, a Cala Llombards.....i així fins que en tenguin els dotze pobles que tenen batle pedani. (unes quantes fotos més pels qui els agrada xupar càmera)
    Anònim said...
    Aqui, al terme de Santanyí, estam molt mal acostumats. Quans kilòmetres hi ha, per exemple de s'Alqueria al Llombards? 8. Son molts kilòmetres per acompanyar els nins a l'escoleta si fos necessari? Jo se gent del terme de Santanyí que els duia a Campos!!!! son 12 kilòmetres i un poble extèrn!!!
    Anònim said...
    ¿¿¿Sabeu perquè els duen a Campos???Perquè no hi havia escoleta a Santanyí que volguessin els nins si no caminen!!!! Quin nin amb 4 mesos ja camina?!!! Les mares que necessiten anar a fer feina i no tenen padrines que guardin els nins, necessiten tenir un lloc on deixar els infants aquelles hores!

    I tant fa a quin poble sigui, Santanyí, Llombards, S'Alqueria...
    Anònim said...
    El que no es pot fer es criticar que es creen escoletes i que no es paga es gasoil de s'institut! Tot lo de s'institut ho han de pagar de Palma!

    I la gent del terme de Santanyí necessitava una escoleta equipada amb cunes i tot el pertinent per poder deixar els nins quan tenen pocs mesos.

    Lo que passa a la gent de Santanyí és que està mal avesada perquè té padrines que guarden els ninets!!! Per això critiquen tant!
    Anònim said...
    I els de Cala D'or que són els que paguen duran cada dia els seus nins al Llombards.

    No és criticar és mirar de fer les coses un poc millor , tothom sap que aquest centre civic que s'ha fet al Llombards per començar esta molt mla situat en fora del poble i és un poc inútil.

    I no doneu més les culpes a Palma no sou tots del PP, no tenim el batle i els segon batle amb sous del parlament i del consell, cagondena per cobrar si que va bé pero per pagar pilotes fora.
    Anònim said...
    Pura demagògia anti PP de Santanyí!!!!

    Avui a s'institut, sense ser competència seva, hem tengut 2 empleats de l'Ajuntament i 1 empleat de SEMDESA tot el matí, treguent aigua amb una bomba, que teniam l'institut mig inundat!! Qui paga les hores d'aquesta gent??? L'institut? NO, El Consell? NO. Les pagam tots el Santanyiners per una competència que no es nostra.

    Heu vist la lluminaria que hi ha tot lo dia i nit encesa a l'institut?? Que deu costar només de GESA? Ja podrian ser un poc mes auster i que algú es cuidàs de apagarlos cuan pertoca..... En fi!!!
    Anònim said...
    Yo tengo la solucion al gas-oil,
    cerrar la piscina de Cala dor que van cuatro ratas y el servicio es pesimo y ya teneis gas.oil. Parece ser que los camiones de gas.oil descargan mas de 12000 eur, cada vez que van, o no es así Sr. Alcalde. O no es así oposición, que no os enterais.
    Anònim said...
    Yo tengo la solucion al gas-oil,
    cerrar la piscina de Cala dor que van cuatro ratas y el servicio es pesimo y ya teneis gas.oil. Parece ser que los camiones de gas.oil descargan mas de 12000 eur, cada vez que van, o no es así Sr. Alcalde. O no es así oposición, que no os enterais.
    Anònim said...
    oposición que sois mas flojo que el pedo de una puta
    Anònim said...
    Estoy de acuerdo en que la escoleta es necesaria, pero el ayuntamiento es competente para aprobar mociones por el hospital de Manacor y no tiene competencias para exigirles a sus colegas del PP Balear que son los que gobiernan que arreglen esta lamentable situación ? Un poco de por favor que la gente no es tonta.
    Anònim said...
    Santanyiners, Barco de requilla!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites