Avui a Diario de Mallorca trobam el següent article:


Esquerra acusa al PP de Vidal de sufrir graves ´conflictos neuróticos´


T. OBRADOR Esquerra de Santanyí, en la oposición con el edil Jaume Amengual, cuestiona seriamente al equipo de gobierno del PP, liderado por el alcalde, Miquel Vidal, "por practicar un doble discurso en todos aquellos temas de debate que les sitúa en una posición incómoda o difícilmente aceptable para su votante municipal estándar; como si fuesen del Barça y del Madrid al mismo tiempo, se encuentran entre la espada y la pared, por un lado el Santanyí de tradición populista y regionalista marca Cañellas, por otro, la nueva visión que podría llamarse ´visionaria´ propugnada por la Palma-Calvià connection de Bauzá y Delgado". La formación republicana advierte de un "conflicto neurótico que parece haberse resuelto en la part forana produciendo otra enfermedad: esquizofrenia de doble personalidad orientada a un ´quedar bien con todos´, sin más criterio que mantenerse en el poder, jugando a la ambigüedad".
En la aprobación del presupuesto de 2012, el PP se refirió a la crisis, falta de recursos y necesidad de reducir gastos. De acuerdo con este diagnóstico, Esquerra propuso sin éxito reducir un 5% los gastos de los órganos de gobierno. Por ello, Amengual tacha este conflicto neurótico de "adicción".
En el debate sobre la figura del republicano santanyiner asesinado Julià Vila, el PP fue muy contundente manifestándose en contra de la solicitud de Esquerra de que se le restituyera su honor y recordara públicamente. "No obstante, qué casualidad, el mismo día el alcalde y la regidora de Educación hacían acto de presencia en nombre del Ayuntamiento en la presentación de un libro sobre la memoria histórica, enmarcado en la represión franquista".
Los otros conflictos neuróticos que detecta Esquerra hacen referencia a la deuda que padece la residencia; la llengua catalana; los recortes en educación que afectan al instituto y la falta de un aula de adultos en el municipio.

Esquizofrènia i el Suara si Suara no, fa uns dies el blog ja va penjar una entrada criticant la mateixa problemàtica, recordau que na Maria Pons i en Matas sortien davant de tot de la manifestació en defensa de l'educació pública i hores després votaven en contra la moció presentada al ple per la mateixa causa,  la gent del  PP de Santanyí té un greu problema, per una part volen quedar bé amb la gent del Municipi, que són els que els han votat,  però per altre part han de  fer el que ordenen els seus del Palma i de Madrid, no val que els santanyiners tenguín greus problemes primer és la disciplina del partit i no oblideu  allò de  que el qui es mou no surt a la foto i perd la cadira.



10 Comments:

  1. Anònim said...
    No son conflictos neuróticos. Se trata de una absoluta falta de criterio, no hay que pedirle peras al olmo, ni hay que sobrestimar la aptitud e inteligencia de este alcalde. Si fuera un hombre con criterio y mínimamente capaz, con un mínimo de personalidad e inteligencia, las altas esferas del PP no hubieran tolerado su reelección.
    Bauzá y sus compinches de extrema derecha anti-mallorquina sólo quieren alcaldes-marioneta, que obedezcan, que no piensen demasiado, y que antepongan el partido y su catecismo radical a cualquier otro interés: Don Miguel Vidal, BINGO!!!!!
    Anònim said...
    Aquesta gent d'Esquerra, sempre ajudant al PP de Santanyí. Heu fet una descripció de la bona gestió que du a terme el Partit Popular a Santanyí. Com bé deis, no valen voler saber res de l'homenatge a Julià Vila, i que???? Na Pons, en Matas i na Barbara Xamena van donar suport a la manifestació de l'insitut chapó!! però tambe van votar en contra a la moció del Plè perque es una competència de la Conselleria d'Educació. Molt ben fet, no hem de pagar les deutes dels altres!!!! Tot el demés es pura demagògia xenòfoba i republico-dictatorial de Esquerra.

    Bona Feina, per això els vam votar i ho seguirem fent legislatura rera legislatura!!!!
    Anònim said...
    El pp es demostra i es retrata cada pic que xerra o actua. Fan, per a mi, el ridicul més espantós. Hi ho dic jo, que sense saber per què els vaig votar unes quantes vegades. Ara de cada dia vaig obrint més els ulls i puc assegurar que mai més tornaré cometre l'error. Estic d'acord que estan ben malalts, però de poder.
    Anònim said...
    Les malalties principals del pp de la vila són dobberitis i poderitis, a costa nostra, és clar.
    Anònim said...
    Ay señor, señor un quant veu aquets escrits i veu de von venen no sap que pensar. Com es capaç el senyor Jaume Amengual a dir que el proposar baixar les nomines dels polítics un 5% i es batle no heu va fer, per que no les sa va baixar ell? Ningu l'obligar a votar en contra, ell podria perfectament va votat per la seva reducció i no heu va fer ja ja ay que predica el que no creu?, i de on cobra cada mes oh! cobra d'una escola PRIVADA, CONCERTADA d'aquestes que es progresistes diven que damunt cobren d'es govern, a i també cobra d'una escola municipal de musica es a dir cobra un sou de s'ajuntament a demes de fer de regidor que també combra com tots els altre ben igual perque ell no es baixa es sou ja ja ja no predicau el que no feis.
    Anònim said...
    Sabeu què cobra un regidor de l'oposició i què cobren els que ens comanden? Abans d'obrir la boca informau-vos i no fareu el ridícul com cada vegada que sortiu a rotlo.
    Anònim said...
    Es normal que cobrin més fan qualque cosa més que asistí a les cominsions informatives i a les plenaris. Aques senyor Jaume Amengual de l'esquerra republicana catalana molt bé defensar el català, defensa l'escola publica xapó, es ben normal ell hi cobra dues pagues publique la de regidor que no sa baixat maldement ell un digues no la sa baixada i cobra de sescola de musica de Santanyí de profesor de piano normal que defensi lo public ell cobra, i ademes fa feina dins s'escola privada el Bisbe Verger de profesor de musica carai carai, privat, capellaans uf qui olor.
    A i el senyor Juli Fuster s'altre defensador de la sanitat publica a capa i espada, no ens ha dit que cobra i quin lloc de feina li donaren el seus es ben normal que tots aquets defensen lo public i noltros beneitets a pagar a pagar-los.
    Anònim said...
    Quina pudor d'estantís que feis, peperos! Pareix que estau arnats. Ja era hora que tots sabéssim què feis, què cobrau i de què patiu.
    Endavant oposició! Destapau-los! Deixau-los en evidència! No tenen cap argument, són incapaços de mantenir un raonament lògic, cada vegada que xerren els cau més caspa.
    Anònim said...
    El que ha de fer l'oposició és no tenir por i començar a fer renou de veritat.

    -Casa Il.legal a S'Alqueria amb sentencia.
    -Carretera de Consolació.
    -Instituto NOOS a perdó Instituto Montoro.
    -Sous del batle 9.000 euros i -Segon Batle 6.000 euros.
    -Torre de Porto Petro denunciada al Consell i sanció a l'Ajuntament.
    Anònim said...
    ay ay que vos sap de greu que us diguin que predicau el que no creis ni feis ay ay. Del cas noos tots els implicats si es declaren culpables que pagin igualment en qualsevol delite i per mi el més important no és sa preso que encara els heurem de mantenir i ens costarà dobers a n'es pobre ciutadà per mi que tornin tots el euros robats siguin que siguin pp, psoe o en perico de los palotes. De sa carretera de consolació em pareix vergonyos que aquest senyor que la espanyada que ha quedat ben clar, que és un accident com un altre que poguem tenir qualsevol de noltros amb so nostre cotxe, (rompre una farola per exemple) segur que noltros haurem de respondra des mal fet, ido que aquest senyor respongui amb el que li correspon que és arreglar la carretera, sigui camí públic o de l'esglesia es igual que l'arregli ell que es aqui li toca, només en faltaria que l'haguesim de arreglar es pobres ciutadans per aqui no i pas.Des sous des batle i des segon batle per ventura son un poc estrafalaris, però no crec que més enllà de qualsevol de psoe , esquerra el manco així heu demostren aquest pactes tenguts per desgràcia a n'aquesta comunita aquests darres anys no han cobrat poc, basta veure aquest metge santanyiner es lloc de feina que
    li donaren, no em sabem es net encara, i aquest de l'esquerra santanyinera deixar molt que desitjar dos sous públics, feina privada ni més ni manco que a una escola. A no deixarem de xerrar de aquesta casa de s'Alqueria prengunta que faig quantes cases dins el nostre poble hi ha que no tenen cap ilagalitat? Santanyí no és molt gros, peró ni hi ha de ben groses d'ilagalitats aviat tornarà petit es poble . Així que mirau bé en so xerrar i en fer que avegades son tant groses ses goteres de ca seva que hi entra roi seguit.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites