Desdes el PSM ens envien el següent comunicat que fa referència a les carta que ha escrit el Servei d' Urgències i UCE del Hospital de Manacor, per protestar en contra de les retellades del Govern.


Desde el PSM-Santanyí consideram indispensable que l'Ajuntament protesti inmediatament en contra d'aquest atentat a la seguretat de tots els santanyiners.


Aixó ens afecta a tots. Us agraïria publicar-ho.



Gràcies,



Maties Pizarro





Carta del Servei d'Urgències i UCE del Hospital Manacor

Benvolguts ciutadans:

Des del col·lectiu de metges que formam part del servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor, volem informar a la població de la situació en la que ens veurem involucrats a partir de demà, 01/02/2012:

No hem estat informats per l'Ibsalut i la informació ens ha arribat per premsa, però sembla ser que la cobertura de guàrdia diària a l'Hospital de Manacor es reduirà en 5 metges. De forma, que al vespre quedarem sense radiòleg, eliminant a més el psiquiatra de guàrdia, un anestesista, un ginecòleg i un metge d'urgències generals, quedant 2 metges d'urgències generals per una població de 135.000 usuaris, sense comptar amb la població flotant. La nostra àrea es representa físicament en 4 llits de crítics, 6 de boxes, 6 d'observació, 2 biombos, 9 llits d'UCE (unitat de curta estada) i els pacients que esperen per la consulta bàsica; això a una guàrdia sense excessiva pressió assistencial, per que a vegades, s'han de “doblar” els llocs d'atenció degut a la gran afluència rebuda.

Al comunicat de premsa, diuen que això no repercutirà en la qualitat assistencial, cosa totalment falsa. Què passarà, per exemple, en cas d'una embòlia cerebral, malalts amb infeccions greus, infartats, accidentats greus,... que precisen d'atenció mèdica urgent i personalitzada, sense oblidar les llargues llistes d'espera que es produiran?.

Per aquest motiu, els nostres caps han dimitit i nosaltres els recolzam, ja que no podem ser partícips d'aquestes mesures ja que pensam que la població corre el risc de no estar ben atesa.

Creim que les nostres autoritats municipals no poden quedar impassibles davant d'aquesta situació i agrairíem que rebutgin públicament les mesures preses, i facin manifest del seu desacord al Govern Balear.

El Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Tranquilos, nuestro amado líder José Ramón Bauzá ha dado con la solución: a partir de ahora atender a los enfermos mallorquines será un mérito y no un requisito para tener una sanidad pública de calidad.
    Anònim said...
    VERGONZOSO !!!! Es hora de que empiecen a arrimar el hombro nuestros politicos y no a ponernos la zancadilla , y no me vale eso de que el antiguo ejecutivo lo quebró !!! ( y no me gustaba el antiguo ejecutivo , pero este ....)Hay que empezar a NO tener esos suledazos , dietas, coches , tarjetas sin limete , reuniones en sitios lujosos , etc.... SEÑORES POLITICOS EMPIECEN A DAR EJEMPLO Y PONGANSE UN SUELDO DE MENOS DE 1500 €!!!! Que centimo a centimo se llena la hucha y ustedes tienen muchos privilegios ,TRABAJEN UN POCO MAS POR DEVOCION Y DEMUESTREN QUE NO SOMOS UN P.... NÚMERO. Muchas gracias
    Anònim said...
    Y es que España va muy bien, va muy bien pa’ los de siempre, pa’l banquero pa’l alcalde y para nuestro presidente pero pa’l que se lo curra todo sigue igual de mal, no nos toques los cojones, iros todos a mamar.
    Anònim said...
    Per si no ho sabíeu ahir es reuniren els batles de les comarques depenents de l'hospital de Manacor, tots (independentment del color polític)amb representants mèdics i sindicats per conéixer la situació que és viu a l'hospital de primer ma. Hi anaren tots excepte el nostre batle, el de Campos, Felanitx, Sant Joan i el de montuïri (casualment tots del PP; en canvi el de Manacor i Vilafranca que també són del PP si que hi assistiren). L'única lectura que es pot fer és que primen més les seves nòmines que el que pugui passar amb la qualitat assistencial que poguem rebre els veïns de Santanyí.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites