Els socorristes de les platges de Santanyí tornen ser noticia a la premsa, al Diario de Mallorca, i a la web de l'ajuntament de Santanyí podem llegir que l'Ajuntament de Santanyí té previst, a través de la Junta de Govern local, fer arribar una carta de reconeixement a un socorrista, per haver salvat la vida a una banyista el passat 17 d'agost, a la platja de Cala Llombards i ajudat a una embarcació que anava a la deriva dies després.

L'acte heroic d'aquest jove ha estat reconegut també per l'Associació de Veïns de Cala Llombards que li va fer un obsequi el passat dia 22 d'agost enmig de la festa major del nucli costaner.

També a la web de l'ajuntament torna a deixar ben clar que el cost d'aquest servei de vigilància de les platges és de 80.000 euros.

Aquest blog també vol donar li l'enhorabona a aquests socorrista, però quan llegim aquesta noticia ens dur a pensar i com nosaltres molta de gent, que aquest jove socorrista, no estava fent més que la seva feina, quants de metges i personal sanitari estan cada dia ajudant i salvant vides, fent la seva feina, i ningú les fa cap reconeixement com herois.

El dia 16 d'agost també va ser publicat a la premsa un article amb el títol "Cala Llombards pasa del ‘ glamour’ de los anuncios a la dejadez en la limpieza" on un grup de veïns cansats de veure la brutor que hi ha a la platja de Cala Llombards s'han mobilitzat per demanar a l'ajuntament una solució.

Per ventura si els camines o els treballadors de l'empresa municipal de neteja de l'ajuntament, van a fer neta la platja i la mantenen neta, ja que és la seva feina, també les podran fer un reconeixement.

Fonts: www.ajsantanyi.net

Diario de Mallorca: http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2009/09/08/consistorio-homenajea-socorrista-salvo-vida/501197.html

Diario de Mallorca:http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2009/08/16/cala-llombards-pasa-glamour-anuncios-dejadez-limpieza/494325.html

3 Comments:

  1. Admin said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Unknown said...
    Es increible, estic totalment indignat de veure el que estau fent a aquest blog, parlau d'una noticia d'un salvament d'una vida humana per part d'un dels socorristes que tant heu criticat i la fotografia de la noticia es la brutor de Cala Llombards. Ara resulta que a part de lo malament que ho fa l'equip de Govern també ho fan malament l'asociació de veïns de Cala Llombards, al voler-li fer un reconeixement a les festes patronals.
    Els metjes i personal sanitari, per ventura cobran el triple del que cobra aquest pobre al.lot que fa de socorrista i de ben segur que no s'hi jugan la vida en el desenvolupament de la seva activitat com va haver de fer-ho ell. Però be, no sou diferents dels altres, perque aquest era el moment de dir "ens vam equivocar criticant l'actuació dels socorristes, els 80.000 euros que costen seràn els més ben pagats de tot l'any", o per ventura tasau el preu d'una vida humana en menys doblers??
    Estau frivolitzant i mesclant temes que no lligan, la brutor i el renaixement d'una persona son totalment diferents, i no vos preocupeu, els caminers i el de l'empresa de llimpiesa no volen reconeixements. Pareix que a aquesta gent del blog no els ha caigut gaire be que s'hagi salvat la vida d'una persona, almenys la noticia del blog dona molt que pensar, jutjeu vosaltres mateixos.....
    Admin said...
    En primer lloc volem acalrir que nosaltres no criticam l’associació de veïns de Cala Llombards, només pensam que cridar molt l’atenció que a la costa de totes les Illes Balears hi ha socorristes, salven vides, i no els fan reconeixements per aquest fet, ja que és la seva feina.

    Per altre lloc hi ha molts de profesionals que com tu dius arriesguen la seva vida fent la feina, però ells ho han escollit aquesta feina i el seu deure és estar ben preparats perque no els hi pasi res i repetim no els hi fan reconeixements públics cada vegada que salven alguna persona.

    Un altre cosa ¿Te pareix poc 80.000 euros per 6 socorristes 4 mesos?

    El personal de neteja no vol reconeixements ja ho sabem, només es un dir, peró així com diu el batle a les declaracions a la premsa, que gracies els socorristes per ventura el pròxim any Cala LLombards tendrà la bandera blava, però si esta bruta la platja tampoc hi haura bandera blava.

    No t'agradaria poder presumir de servei de vigilancia de socorristes i a més tenir la platja neta de Cala LLombards?,

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites