Comentari d'un ciutadà


Aquí tenim un nou article de Jaume Antoni Bonet. Un article per debatre i intercanviar opinions.

Ja sabeu que si voleu escriure només ho heu d'enviar a: municipidesantanyi@gmail.com.

Aquest bloc és de tots, així que ja ho sabeu: tots a escriure!


Hola, com anam? Som un ciutadà del municipi de Santanyí que com molts d’altres de tant en tant visita el vostre bloc per mirar s’ actualitat del nostre terme i volia deixar el meu comentari com veig que fa molta de gent.

Ara que pareix que s’ha posat de moda publicar i dir lo que guanya certa gent que fa feina al nostre ajuntament, assessors, el nostre batle i inclús els treballadors que fan feina a l’empresa municipal, cosa que me pareix correcta, aquesta informació es publica i tot ciutadà te dret a conèixer aquestes xifres.

Ido perquè sa gent te dret a conèixer aquestes xifres a mi me va picar sa casualitat per conèixer unes xifres també publiques, nomes s’ha de perdre un poquet de temps en cercar-les i me podeu creure vaig quedar ben sorprès. BOIB num 128 de 23-8-07, nomenament per part del Conseller de Turisme el senyor Buils al senyor Gabriel Vidal Adrover com a Assessor Tècnic de la Conselleria de Turisme.

No fa falta dir qui es el senyor Gabriel, regidor de l’ajuntament de Santanyí, líder d’Unió Mallorquina de Santanyí i propietari de la gravera mes famosa de Mallorca. També es assessor el senyor Biel!!!. BOIB num 121 de 21-7-07, on s’indica la relació del personal eventual de la comunitat autònoma i els seus sous!!!, perquè desprès diguin que els ajuntaments tenen molt d’assessors!!! Molt be si miram la relació de personal de la Conselleria de Turisme i miram que cobra l’assessor tècnic sorpresa 47.791,76€ que vos pareix? si a n’això li suman la xifra que surt a n’ aquest blog de lo que el senyor Grabiel guanya a s’ ajuntament 5.202,00€ + 600€ de dietes de l’empresa municipal ens dona la friolera de 54.593,76€ . Que trobau que guanya poc?.

Esta molt be demanar que els politics es baixin els seus sous, però si les s’han de baixar es tots no uns si i els altres no ehh, amb aquest sentit no puc estar mes d’acord amb els nostres responsables municipals. Estaria molt be que el senyor Gabriel com assessor de la Conselleria de Turisme, que per cert m’agradaria sabre quina titulació te per ocupar aquest càrrec, no crec que basti nomes es graduat escolar dediques el seu temps a millorar la principal industria del nostre municipi i de la nostre comunitat que amb el que guanya es el que ha de fer i no es dediqui a passejar-se i berenar tant que crec que el veuen ben poc per la Conselleria, Res mes nomes esper que aquest comentari sigui del vostre interès i que el publiqueu com una noticia destacada no com un comentari mes i que no el censureu com se d’altres que heu fet.

Moltes gràcies.

BOIB 121, 21-7-2007.pdf: http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=e0316dc892&view=att&th=123c9f28c811c7c4&attid=0.1&disp=attd&realattid=f_fzq0xvx00&zw
BOIB 128, 23-8-2007.pdf :
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=e0316dc892&view=att&th=123c9f28c811c7c4&attid=0.2&disp=attd&realattid=f_fzq0y3pk1&zw

2 Comments:

  1. Admin said...
    Jaume Antoni hem publicat la seva entrada ja que no fa cap comentari
    ofensiu i és demostrable, si hem borrat algún comentari es perquè ens reservan el dret de borrar aquells que siguin ofensius o crítiques personals i no polítiques.
    Julià Vila said...
    Jaume Antoni (per seguir-te el joc del nom fals), digues-nos alguna cosa nova, alguna cosa què no sapiguem. Quan els peperos i els uemites us dediqueu a jugar al joc de "I tu més", a la genteta ordinària, com un servidor, no ens queda més remei que fer una capada, i sentir vergonya aliena. Que es porc i s'ase es diguin orellut l'un a l'altra no ens resol res als qui no tenim orelles. Que El Mundo acusi dia sí i dia també a UM de corrupte és tan surrealista com el sentit del teu escrit. Ala!! Tira!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites