Per començar aquesta entrada farem referencia a un comentari que va fer un tal Julià Vila a una entrada posterior.

Quan els peperos i els uemites us dediqueu a jugar al joc de "I tu més", a la genteta ordinària, com un servidor, no ens queda més remei que fer una capada, i sentir vergonya aliena. Que es porc i s'ase es diguin orellut l'un a l'altra no ens resol res els qui no tenim orelles.

Ja hi tornam a ser amb una lluita sense sentit entra l’equip de govern de l’ajuntament de Santanyí, PP i el grup de l’oposició UM, a la web de l’ajuntament de Santanyí han publicat un comunicat fent referencia a l’abocador il.legal de Mondragó, denunciat per UM en diferents ocasions, i ha estat noticia a tots els medis de comunicació. (Ja ens deuen identifica amb el municipi de la brutor)

Uns denuncien, fent la feina que pertoca de l’oposició, que esta brut i els altres, que son els que comanden i ordenen, només per anar en contra diuen que no ho volen fer net perquè no és competència seva, però la brutor la tenim dins el Municipi de Santanyí.

De tot això ja fa més d’un any i els fems i els residus es segueixen acumulant a l’abocador, tot per no posar se d’acord.

La tasca per fer net l’abocador no és gens complicada, basta anar hi amb un camió un grup de treballadors i amb un matí es fa net, i una vegada net, intentar amb un poc de vigilància que no es tornin a acumular els residus.

Amb aquesta actuació acabarien de perdre el temps discutint i podrien aprofitar per fer coses més importants. Si amb una cosa tant fàcil de solucionar hi ha tanta polèmica que pot passar amb una qüestió un poc important.



Font: www.ajsantanyi.net
Diari de Balears, Part Forana: 21/09/09

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites