Ambulancia

Un seguidor del Blog del Municipi de Santanyí ens ha enviat el següent comentari, fet referencia a la sol.licitut de una ambulancia a la Consellería de Salut.


El ayuntamiento acude a pedir la ambulancia con un séquito de periodistas. ¿No podían enviar la solicitud por carta? ¿Rédito electoral?

2 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Jo vaig escriure això l'altre dia """"Tanmateix, per molt que demanem, no ho diran qui son, no els interessa que la gent conegui la veritat, realment, i ahurien de ser ells els qui ho haurien de dir i no jo, son gent vinculada a un partit polític que te representació a dins l'ajuntament i que a més tenen pensat per les pròsimes eleccions crear un parit polític independent....... per avui no diré res més, esperant que siguin ells els qui donin la cara o deixin d'enganar a la gent que llegim aquest bloc a diari."""""""

    Ido com que no hi ha hagut contestacio, ja ho diuen, " el que calla otorga", arribat a n'aquest punt nomes me queda començar a donar noms, que vos sembla si començam a desenmascarar als qui estan darrera tot aquest blog???
    Anònim said...
    ja te torbas si saps tant tú!!!!!!!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites