Ple Extraordinari per aprovar un altre projecte.

El projecte de restauració de la gravera en data 2 d’octubre de 2008 va ser aprovat per la Comissió Balear de Medi Ambient a pesar de la gran i única llista de al.legacions, en contra del projecte de restauració, que va presentà l’ajuntament de Santanyí i va ser causa de retràs per la seva aprovació.

En data 6 d’Agost de 2009 el Director General d’Indústria de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, aprova el Pla de restauració titulat “ Pla d’abandonament i de restauració de la pedrera Sa Creu de Santanyí” .

El 16 de setembre de 2009 a la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santanyí, l’equip de govern aprovar efectuar requeriment previ perquè s’anul.li o revoqui la resolució esmentada per considerar que és contrària a dret i susceptible d’impugnació jurisdiccional pels motius següents: manca d’anàlisi i valoració de les al.legacions presentades per l’Ajuntament de Santanyí, incompliment de les prescripcions de la Comissió Balear de Medi Ambient, considera la resolució del Director d’Industria un acte de contingut impossible.

El projecte aprovat per les Conselleries de Medi Ambient i d’Indústria contempla la restauració de la gravera, això vol dir que dins els pròxims deu anys es treballarà per restaurà la gravera i una vegada acabada la restauració serà com si mai hi hagués existit una gravera, això tampoc no lleva que en un període de dos tres anys la carretera ha d’estar també restaurada.

Tots sabem que les pedreres en aquest cas la gravera, causen un gran impacte ambiental i són un gran atac el paisatge.

¿ Quants de municipis voldrien les pedreres del seu municipi fossin restaurades per part del seus propietaris. ?

Però desgraciadament pareix que a l’ajuntament de Santanyí es tot el contrari, segons les paraules del batle, al darrer Ple quan li varen preguntar per aquest tema, no va tenir cap dubte i va dir que ell el que vol és que es repari la carretera, no l’importa la restauració de la gravera.

Avui dia 26 d’Octubre hi ha convocada una comissió informativa per celebrar un Ple extraordinari per debatre i aprovar l’execució d’un altre projecte elaborat per part de l’Ajuntament, un Ple extraordinari que ens costarà uns 8000 euros, per aprovar un projecte que també ens constarà la seva elaboració, quan ja hi ha un projecte fet i mentrestant no podrem pujar a Consolació.

Al darrer Ple també varen tornar a demanar, com ja havien fet dos mesos abans, per la qüestió referent a una sentencia de l'any 2005 del Tribunal Superior de Justicia de Balears referent a una obra il.legal d'una casa, d'un ex regidor de l'ajuntament de Santanyí i curiosament TRANSFUGA, el batle contesta que NO HI HAVIA TORNAT A PENSAR, però després de dos mesos segueix SENSA PENSAR HI, pot ser per falta d’interés.


DE LA GRAVERA SI QUE HI PENSA, PERÒ DE LA CASA IL.LEGAL DEL TRANSFUGA, QUE El VA AJUDAR A MANTENIR EL PODER NO HI PENSA. La diferencia esta que de la casa il.legal només és beneficiat un TRANSFUGA, arreglant la carretera de Consolacio esteim beneficiats tots els veïns del Municipi de Santanyí, però un propietari no és del mateix color polític que el batle.

11 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    I voltros trob que teniu molts de mals de caps per la casa del transfuga, a voure si vos va fugir a vosaltres i vos va deixar amb sa comandera enmig del nas....

    I no parleu de transfugas ni de res que se li assembli per favor, si sou els primers que estau "xupant" d'un partit polític que té representació a l'Ajuntament i ja estau pensant en crear un partit polític independent per les pròximes eleccions.... venga venga no mos conteu romanços que tothom ja vos ha calat ben calats....
    Observador said...
    Perdonau però jo no entenc rés, jo pens que la restauració de la gravera i una casa il.legal,amb una sentencia de demolició amb la qual no es fa res. NO SÓN ROMANÇOS.
    Pens que són temes molt importants i són tema de debat.
    El no fe cas a una sentencia es pot calificar de Prevaricació.
    Miquel Amengual said...
    Si,tens raó Observador,pero lo que no val es que, com ja va dir en Julià Vila, s'ase digui orellut a nes porc..........
    Observador said...
    Perdonau però no vos entenc.
    Jo el que veig que vol dir l'entrada és que es beneficia a una persona per ser del PP i l'altre per ser de UM el perjudiquen els qui governen que són del PP.
    Això en fa pensar que hi ha uns interessos polítics en lloc d'uns ineressos reals per afavorir els ciutadans.
    No entenc el que voleu dir amb que l'ase digui orellut....
    Miquel Amengual said...
    Pentura això ho entendreu: "no hi ha mes sord que el qui s'ho fa".
    Observador said...
    Perdonau però estic amb les mateixes, no entenc el que voleu dir.
    Miquel Amengual said...
    Lo que vull dir, es que vosté/s, que es fa/n dir "observador" i que no son mes que el mateixos administradors y creadors del Blog (si vos fixau fa bastants de posts que en lloc de contestar l'Admin contesta aques tal "observador") només voleu sentir el que vos convé i ara estau intentan redirigir el meu primer post cap a la noticia de la gravera i la casa il.legal per no haver de donar la cara. Ho diré en majúsculas perque sigui mes entenent BASTA DE ENGANAR LA GENT, BASTA DE RIURERSEN DE NOSALTRES, DONAU LA CARA D'UNA VEGADA!!!!!
    Observador said...
    Ara el que entenc és que estau ben equivocat.
    Miquel Amengual said...
    Idò ja me dirà observador d'on treu lo de la casa amb una ordre de demolició, perque a l'article publicat al bloc no ho posa en cap apartat(que hi hagi una ordre de demoició, buff, s'ha d'explicar tot perque sino, llavo ve lo de no ho entenc, no t'he sentit, fa molt de vent, en fi, una fira de vaixells de paper i cartró)...... Miri, una altra dita "s'agafa més aviat a un mentider que a un coix"
    Observador said...
    Perdoni però li torn a dir que està ben equivocat i si vol saber d'on he tret lo de la demolició, ho he tret del següent blog
    http://disurbia.blogalia.com/historias/29156

    ha i també del que diuen pel poble.
    Miquel Amengual said...
    Be, tanmateix que hem d'anar a parlar d'una cosa que no en traurem aguller, igual que haurem d'esperar per saber qui son els d'aquest blog fins que surti el nou partit independent de Santanyi, llavo sabren els que han estat fent aquest blog desde l'anonimat absolut i llavò també serà hora de riure cuant només els votin els seus familiars (i no tots).

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites