Pareix que és veritat que a Santanyí ja hi ha coses que canvien, segons aquest article el PP esta tot content pel seu èxit de participació, un acte organitzat per les noves generacions del PP, i participen 40 persones d’edats compreses entre 20 y 50 anys i alguna de major.

Els d’UM en lloc de convidar a pedalar, convidaren a dinar de fideus amb llampuga i reuniren a 500 persones, de totes les edats.

Els partits de l'oposició van avançant.

Els temps canvien, Santanyí canvia.

Font: Diario de Mallorca 27/10/09.

4 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Ueeeeppp!!! Veig que heu fet una viada a introduir una nova entrada. Meam si en Miquel Amengual us incomodava.
    Tampoc no cal ser n'Einstein, per deduir que la gent s'estima més un plat de fideus amb llampuga que anar a fer gimnàstica. Imaginau per un moment que s'espining l'organitza UM, i els fideus el PP. Hagués estat una llampugada de record Guiness. I de s'espinning també veig sa foto (No vul dir noms). Així és que el comentari tendenciós/entrada actual te menos base que sa República.
    A jo tampoc em sembla be que els hereus d'es Batle Biel (UCD,AP,PP) es perpetuïn al poder, però la alternativa ha de ser alguna cosa més seriosa que una cursa de llampuguers i titereros.
    Miquel Amengual said...
    Almanco ells, poden organitzar, baix unes sigles, algun acte per la gent, cosa que vosaltres no podeu fer........ bé, a no ser que faceu un "SPINING-LLAMPUGADA ANÒNIA (QUEDA PROHIBIT VENIR AMB EL CARNÉT D'IDENTITAT)"

    Lo de que els partits de l'oposició avaçen i Santanyi canvia, que puc dir...... Tot està igual, el partit que comanda fa coses i els de l'oposició critican, el vostre futur partit polític independent que es manifesta mitjançant aquest blog, no es una excepció, (ara m'he te tornar remetre a nen Julià Vila (Julià, haurem de prendre un cafè un dia))Vosaltres, com tots els partits de l'oposició, només feis criticas "destructivas",com a franctirarors, ni una solució!!!!!

    Fent memòria, PP, va apostar, ja fa un parell d'anys, mitjançant noves generacions, de fer un horabaixa dedicat a l'esport, amb la finalitat de fomentar l'esport.

    UM, llampugada amb la gent del pòble, festa i rillales.

    UPYD Taula informativa per donar-se a coneixer a la gent de "la vila"

    Psoe, "me duele la pierna doctor,no puedo trabajar" (en fi.....)

    P.S.M "passat.son.marrano" (perdonau pero no men recor que volen dir aquestes sigles)

    EL GRAN BLOG DEL MUNICIPI DE SANTANYI......no sabem qui son, no han organitzat res, només critican anònimament la gestió de l'ajuntament sense donar solucions......

    SANTANYI CANVIA? HA CANVIAT LA QUALITAT DE L'OPOSICIÓ? Perfavor, algú que sigui objectiu m'ho pot contestar?
    Admin said...
    El blog del Municipi de Santanyí ja s'ha dit i es torna a repetir, no és cap partit polític, i pensam que no hi ha motiu per amargar se, les entrades que es publiquen són verídiques i demostrables, és el que hi ha al Municipi de Santanyí, el nostre objectiu és donar informació al poble.

    I qui som els que estam darrera, dons som tots veïns del Municipi de Santanyí preocupats per el que hi ha a l'ajuntament de Santanyí, per exemple l'entrada del correfoc, una senyora de Santanyí va comentar la seva experiencia o
    l'entrada de la fira un article publicat a la premsa.

    Tu mateix que te fas dir Miquel Amengual, amb els teus comentaris ets part del Blog del Municipi de Santanyí.

    En quant a solucions, no som nosaltres que les hem de donar, són els partits polítcs i els qui governen.

    Que les coses canvien i que l'oposició fa feina, és veu amb l'article d'aquesta entrada, un diari ho publica en pla de conya, un partit de l'oposicio reuneix més gent a un acte que els que governen, a les altres legislatures no pasaven aquestes coses.

    Solucions Julia Vila, Miquel Amengual, també les podeu donar o podeu dir el que pensau de la gravera, de la casa il.legal...i deixar de critcar el blog que tant vos estorba.
    Miquel Amengual said...
    Pero es que estam tots sonats o que passa?????
    Lo primer de tot es que es molt facil criticar sense donar solucions, vull pensar que es que no les voleu donar i no que no sou capaços de donar-les, que no es el mateix.

    Jo critic aquest blog, idò, que no es lo que "s'usa" per aqui?

    Lo de la notícia, com diria un bon espanyol sen du "la palma", es que he hagut d'estar un poc a escriure el comentari perque no me podia aturar de riure, com es pot comparar una festa esportiva amb un dinar???? es que no vull escriure res mes perque aquesta contestacio ni s'ho mereix....

    Domes una PD:

    Canviau un poc es disc cuant vos tornin demanar de quin partit polític sou, es que fa dos posts que responeu el mateix, pero ja se, es molt facil CORTAR-PEGAR, això es l'interes que teniu....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites