Al Ple celebrat el dia 15 d'Octubre, el portaveu del grup municipal Progressistes per Santanyí, va demanar a l'equip de govern per un clàusula que contempla el contracte de feina del gerent de l'Empresa Municipal SEMDESA.

Aquest senyor té un contracte signat amb l'Ajuntament per ocupar el càrrec de gerent de l'empresa, amb un salari brut anual de 52.671,22 euros, i amb una clàusula que en el cas de rescindir el contrate per part de l'Ajuntament de Santanyí, aquest senyor a de ser indemnitzat amb tres mesos mes de salari i una indemnització de 60.000 euros.

El batle va contestar, que ell volia que aquest senyor ocupàs aquest càrrec i perquè deixàs la seva feina, a una empresa privada, li va oferir aquestes condicions, però que ara acaba el contracte i l'Ajuntement no ha de pagar res.

Però que vol dir això que acaba el contracte:

-Que no se li renova i aquest senyor acaba de fer feina de gerent a l'empresa municipal.

- O que se li renova el contracte i s'anula aquesta clàusula.

6 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    M'agradaria saber que es lo que vos fa por o lo que voleu amagar per no dir d'una vegada per totes qui sou i si perteneixeu a algun color polític, despres de que se vos hagi demanat en tres ocasións.

    Me pareix que si voleu fer un partit polític i antes de surtir públicament com a tal ja anau d'amagat no vos donarán ni es sobre des vot. Ja tenia raó en Julià Vila a l'altre post..........
    Admin said...
    El blog del Municipi de Santanyí ja s'ha dit i es torna a repetir, no és cap partit polític, i pensam que no hi ha motiu per amargar se, les entrades que es publiquen són verídiques i demostrables, és el que hi ha al Municipi de Santanyí.
    I qui som els que estam darrera, dons som tots veïns del Municipi de Santanyí preocupats per el que hi ha a l'ajuntament de Santanyí. Tu mateix que te fas dir Miquel Amengual, amb els teus comentaris ets part del Blog del Municipi de Santanyí.
    Julià Vila said...
    Això és una broma de mal gust!! Si es tractés n'un blog amb ànim constructiu les entrades serien de caire constructiu. Les entrades son obra d'un franctirador cap a l'Ajuntament, on es critica TOT el que es fa des de l'Ajuntament. Mentre no doneu la cara, aquest blog no es pot prendre en serio. I si els que deixam comentaris en som part, estam ben arreglats!!
    Miquel Amengual said...
    Tanmateix, per molt que demanem, no ho diran qui son, no els interessa que la gent conegui la veritat, realment, i ahurien de ser ells els qui ho haurien de dir i no jo, son gent vinculada a un partit polític que te representació a dins l'ajuntament i que a més tenen pensat per les pròsimes eleccions crear un parit polític independent....... per avui no diré res més, esperant que siguin ells els qui donin la cara o deixin d'enganar a la gent que llegim aquest bloc a diari.
    Anònim said...
    Hola. Coma anam? Veig que al blog hi ha moltes opinios referents a la brutor i a la deixadesa de cala d'Or.

    Idò això no és res devora el que li espera a aquesta zona turística. O més aviat li haurem de deixar de dir zona turística per dir-li zona industrial? És veu que es planetja fer un polígon industrial, be li diuen de serveis i pareix més fi ( a la pràctica tots els polígons de mallorca són el mateix) just devora el port esportiu de cala d'Or.

    Podeu imaginar quina degradació per una de les zones que volen que sigui de les més exclusives de Mallorca. Quina degradació i quina imatge pel turísme (renou, camions i brutor, naus amb un gran impacte visual etc.) Qui vol anar de vacances a un polígon?

    Si volem continuar vivint del turísme crec que no es pot permetre això.

    No dic que al municipi no hi hagi d'haver zones d'aquest tipus però no devora la zona turísca. A santanyí ja hi ha un polígon (que per cert està buit) i només amb aquest ja supera el percentatge de sòl industrial que permet el pla territorial de Mallorca pel municipi. Per tant, no només no és necessari crear-ne un altre si en tenim un de buit i a més ni s'ajusta al PTM.
    Observador said...
    Un partit polític que té representació dins l'ajuntament, que vol crear un partit polític independent, si fein un anàlisis trobam tres partits posibles del que tenen representació.

    PP ja va pasar l'any 99 el batle que tenim ara, va prende el lloc al batle vell i aquest fa un partit independent, per ventura ara el batle pasa pena de que el segón li llevi el lloc i per això vol fer un partit independent, els rumors diuen que no s'entenen.

    El PSOE els seu cap de llista ho té mol difícil, ni els seus de Santanyí ni els de Palma el poden veure, també pot ser que pensi amb un partit independent.

    UM fan molt de renou i molta propaganda del partit no pareix que vulguin fer un partit independent.

    I els del PSM no se sent xerrar d'ells.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites