Ens ha arribat un comentari que ens mostra una visió política del que hi ha actualment l'Ajuntament de Santanyí.


Per favor,és ben hora de posar algú amb un poc de seny al cap davant del poble,algú sense interesos més allà de fer anar el terme cap a millor,sense interesos ocults i sense haver de rebre ordres de Madrid les quals vegades no ens convenen
Mes igual que es digui PP;PSM;PSOE:UM o SC lo que han de tenir coneixement i ganes de fer feina!!!!!
Punts necessaris:

1.Empresa privada:Montada per a engossar la butxaca de tres o quatre i colocar alguna de aquetes viejas gloris del Partido Popular quan les han fet nosa a sa cadira i que han contractat gent a diestro i siniestro amb el lem,a un empleat un vot!!!(ja me pareix be que una empresa local tengui els treballadors del poble,pero almanco tothom hi ha de poder tenir igual de accés a aquets llocs de feina)
I de totes maneres no feia gens de falta,ja que fa cinc anys els carrers i les rotondes estaven amb el mateix estat que actualment i ens costaven uns quants milions de euros menys a l´any!!!!que per l´unic que serveix per ara es per montar un stand a la fira magre que es fa darrerament!

2;Cartera de Turisme;FUNDAMENTAL posar algú que sapiu de que va el tema,no un qualsevol,pq com que viu a Cala D´or ja sen deu entendre de turisme.....au idò i de la seva feina nem de viure tots....

3;Festes.Com pot asser que la regidora de festes sigui la persona manco festosa que s´ha vist mai.Una persona que no va de festes no pot trasmetre mai ganes de sortir al carrer als altres...Es hora de innovar un poc i que no siguin sempre els mateixos de cada poble els que van a davant deixau figurar un poc als altres i veureu com hi ha gent molt apte!!!!!!!Però sobretot renovar i de excusa no val dir que hi ha crisi,ja que no tot se arregla amb doblers!!!!!!1

4;Esport,algú que sapi i tengui ganes,no un qualsevol que li donin la regiduria,com que no sabien que li havien de dar per poder justificar els doblers que sen du,pobre home i crec que es molt bona persona.A més li han posat un assesor que no fa res pus que anar a veure el Basket i seure dins l´ajuntament com si fos un marquès....Lo que s´ha de fer es organitzar coses BEN ORGANITZADES i si sen han de dur un sou almanco fer-ne un poc!!!!!

5;Assesors,això sique ja es tudar doblers pq no n´hi ha cap de necessari dels que hi ha...i algun que no sap fer ni una O amb un tassó.


I podria continuar,però per comensar trob que ja hi ha feina..

Per cert quan alprincipi he parlat de renovació volia dir total i a tots els partits!!!!!no veis que els ciutadans ja estam farts de veure sempre les mateixes cares i les mateixes butxaques abultades!!!

I perdó per les faltes de ortografia que són moltes...me estic preparant per anar a demanar una plasa de assesor per fer de escritor a l´ajuntament..


Una vegada més podem dir que el Municipi de Santanyí necesita un CANVI , encara que n'hi ha que diuen TANMATEIX TOT QUEDARÀ IGUAL.

5 Comments:

  1. Julià said...
    Tots sabem com haurien de ser ses coses, com mos agradaria que fossin, de deu nou hi estariem d'acord. Sa questió però és que hi ha molta gent que desconfia de ses persones que se presenten com a alternativa a s'actual situació, i també hi ha gent que maldament vegi que sa gestió municipal és nefasta, votaria es PP maldament s'hi presentàs sa somera de Son Amer. No son de dretes ni d'esquerres, que saben ells!!! Són integristes radicals del PP, faci el que faci el PP, està ben fet. Faci el que faci. I si en Matas es tornàs a presentar, el tornarien a votar. Contra aquesta mentalitat tan primitiva i tancada no hi valen arguments de cap casta. Lo que a jo me preocupa més, és que ses doctrines que van rebent aquesta mena de secta, de cada vegada se radicalitzen més en un sentit molt perillós: Ses ordres venen directes de Madrid, i qui no estigui disposat a acatar ses ordres del fuhrer es discriminat fins a la dimissió. En Font i en Rotger són exemples de persones que no interessen a la cúpula d'aquesta organització d'ultra dreta.
    Aquesta nova situació comporta que ningú entrarà al PP de Santanyí per servir al poble, ja que als qui ara entren al partit els hi deixen ben clar que lo primer es el partit, i després ve tot lo demés.
    Ses esperançes de que des de dins es PP sortissin cares noves, persones honestes amb ganes de fer feina pes poble s'han esvaïdes de cop amb aquesta valencianització dep PP balear.
    Admin said...
    Comentari rebut pel Facebook:

    Em sembla interessant però crec que s'hauria d'afegir un Tècnic en Patrimoni Cultural per potencia la desestacionalització del Turisme donant-li una vessant que no sigui únicament sales d'exposició de pintura i escultura (amb tots els meus ...respectes cap als artistes que les fan possibles).
    Afegir un Tècnic en Seguretat Vial doncs és patètic que les mares amb cotxets s'hagin de jugar la vida (la seva i la dels infants), per que no hi ha una punyetera vorera per on poder anar. Em de fer els camins per la calçada competint amb els cotxes. És, a totes llums, vergonyós que hi hagi carrers de doble sentit circulatori i els vianants es vegin condemnats a esquivar els miralls retrovisors (i els nens intentar evitar una commoció cerebral).
    Afegir ajudes reals a les famílies santanyineres; beques de llibres o menjadors. ¿Perquè els que més imposts paguem som els menys beneficiats per les ajudes socials?
    Uns parcs infantils cuidats i nets. El parc que hi ha al costat del Poliesportiu, està brut i ple de vidres i deixalles. Fa pena i fem vergonya.
    Una ambulància.

    Pentura, si els veïns de Santanyí compartíssim les nostres inquietuds amb les persones que es probable que ens governin, els ajudarien a donar-se compte del que realment volem, necessitem i valorarem a l'hora de donar o no els nostre vot a una força política o a un altre.
    Anònim said...
    Lo de la desestacionalización es una utopía que se usa en campaña electoral, es un cuento que llevo soportando desde hace muchos años. Date una vuelta por Cala D'Or con el tecnico de patrimonio cultural, a ver que soluciones nos ofrece.
    Comparto el resto de tu comentario, aunque me parece inocente, ya que das por sentadas las buenas intenciones y altruísmo de quienes gestionan nuestros impuestos municipales y lo que yo creo es que se meten en el Ayuntamiento para favorecer sus propios intereses y los de sus amigos y familiares, no siempre metiendo mano a la caja, sinó a base de favoritismos, hacer la vista gorda etc.
    A lo mejor conviene no creerse ni una de las promesas que nos vaya a hacer el PP en la próxima campaña y simplemente votar otra alternativa. Ellos no van a cambiar, pero quizás estando 4 años en la oposición se tomarían su cometido más en serio.
    Anònim said...
    Quan diu " Per cert quan alprincipi he parlat de renovació volia dir total i a tots els partits!!!!!no veis que els ciutadans ja estam farts de veure sempre les mateixes cares i les mateixes butxaques abultades!!! "

    Convé afegir que la renovació dels partits vol dir gent nova, no gent que es canvia de partit, perque segons es diu , n'hi ha que no les volen al seu partit i s'hen van a UM, Jesus Nuñes PSOE, Cristòfol Vidal PP, Catalina Rigo PP
    Anònim said...
    En Tofol volia anar de cap de llista amb el PP i no ho han volgut

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites