Al Facebook d’en Llorenç Galmes, darrerement és molt dinàmic, sembla que ha començat a fer campanya electoral, encara que ell ja no serà el candidat pel Municipi de Santanyí. També veim que com a president de les Noves Generacions del PP critica en Xisco Antich diguent el següent:

Els joves de les Illes Balears han estat els grans perjudicats de la legislatura presidida per Xisco Antic: enduriment condicions hipoteca jove, menys pressupost en educació, reducció ajudes per formació i esbarjo, abolició de la conselleria de joventut... Noves Generacions lluitam dia rere dia per defensar els drets dels joves de la nostra terra!.

Una crítica molt bona, realment es així, la gestió del Xisco Antich no ha estat de lo millor, però com sempre en Llorenç abans de criticar la gestió dels altres, també ell com a regidor d’hacienda del Municipi de Santanyí ha de autoavaluar la seva gestió del Municipi.

-Reducció de les subveccions als esportistes del municipi un 20%.
-Reducció de les ajudes a les associacions de pares un 20%.
-Reducció de les ajudes a les escoles d’estiu un 100%.
-La promesa electoral de crear un casal pels joves al Municipi no s’ha cumplida.
-Mala gestió de les escoletes.
-Molt poques activitats d’esbarjo pels joves del Municipi.
-Mala organització de les activitats d’estiu.


Senyor Galmés en quatre anys tampoc ha fet res de bo pel joves del Municipi de Santanyí, no vulgui ara sortir com a defensor dels joves de l’illa.


Un savi mallorquí diu: S’ase va dir en es por orellut.

30 Comments:

  1. Cristian Montoro said...
    Després de llegir un poc aquest comentari me sorpren quan s'esmenta que les activitats per joves aquest estiu ha estat desorganitzada. M'agradaria saber en quin aspecte, perque es cert que vam haver de començar tard, pero això no lleva que les activitats no estàssin ben organitzades. De fet les vam organitzar dues persones ben qualificades i crec que el resultat va ser bastant bo. Si no ho creieu copiau el següent enllaç:
    http://www.youtube.com/watch?v=UJ94CM2ZrIc

    De totes maneres m'agradaria saber quina es la part de les activitats que estava mal organitzada, pot ser no ens vam adonar i a lo millor podem aprendre alguna cosa nova.
    Anònim said...
    començar tard no penses que ja és motiu de mala organització, o planificació.

    Es normal que tu, que com vares dir estaves en nòmina ho defensis, però que penses de la rebaixa del 20% de les ajudes, de les escoletes..
    Anònim said...
    Un desastre!!!!!!!!!
    Anònim said...
    el 20% ha estat la reduccio dels doblers que dona en zapatero als ajuntaments! els ajuntaments són limitats i si redueixen el que reben han de reduir el que donen, els comptes són molt facils
    Anònim said...
    En Llorenç compleix amb la seva tasca, tant a l'ajuntament com amb el seu partit. pot ser que alguns no compartim la ideologia amb ell, però si que sabem apreciar la gran tasca que realitzen alguns independentment del color politic
    Anònim said...
    Per la mateixa norma en Llorenç ha de criticar en Zapatero i no en Xisco Antich, encara que si reduis assesors no faria falta reduir les ajudes, els assesors no els paga en ZP, els pagan els santanyiners.

    Par altre part n´hi ha que aprecian la tasca que fa, només faltaria que tot ho fes malament, però també n'hi ha del seu mateix color polític que no ho veuen tant bé. Ja es parlava d'unes primaries, per una part en Llorenç i per l'altre en Tofol, senyal que dins el PP de Santanyí no tots pensen igual.
    Miquel Amengual said...
    La realitat només es una i es que la gran majoria dels Santanyiners valoran positivament la tasca den Llorenç a l'Ajuntament.

    Jo conec personalment a nen Llorenç i vos puc dir que es un gran polític malgrat la seva jovintut però encara es millor persona. Etima el seu poble per damunt de totes les coses i així ho ha demostrat, malgrat alguns de vosaltres no ho pogueu consentir perque veis en ell un líder de futur per Santanyí i això vos tira pel terra les vostres aspiracions políticas.

    Se que si en Llorenç ha llegit això, es deu sentir malament,pero Llorenç, si llegeixes això, no et preocupis, jo i el poble, sabem que el 90 per cent de les coses que es diuen a aquest blog son mentides oportunistes i electoralistes i cauen pel seu propi pes.

    Vull aprofitar per dir que heu fet una excelent gestió i pròva d'això esta escrita a aquest blog, moltes notícies i totes repetides o parlant del mateixos temas amb diferents paraules. Noticies irrellevants, sense escandols ni ensurts, CHAPEAUX pen Llorenç...... Endavant, el poble està amb tu!!!!!!
    Anònim said...
    Sabeu que hi ha per aquest blog?? Molta enveja. La gran feina del Llorenç es indiscutible. Ell almanco critica en Francisco Antiguo de manera directa i amb la seva identitat per davant, no com vosaltres, guarda de covards que ho feis de forma anònima. Jo també votaré el PP a les pròximes eleccions!!!!!!
    Anònim said...
    Pentura si s’ajuntament no s’hagués de fer carrer de moltes competències que no son seves i si d’altres administracions no seria necessària sa reducció de subvencions i ajudes. Es que volem que es nostre ajuntament s’encuidi de tot i ho pagui tot i això no pot esser els números han de quadrar en aquesta època de crisi que vivim!!!, o hem de fer com en zapatero que ha creat un dèficit a s’estat que ja vorem com ho pagarem. Per favor un poc de serietat.
    Anònim said...
    Perdonau, jo tenc entès que l’actual punt jove s’ha de traslladar al nou casal que l’ajuntament ha comprat al carrer bisbe Verger!!! Es molt gran!!! Trop que els joves podran fer moltes activitats en ell!!!!! I ahhh si mirau a sa pagina web de s’ajuntament envers de tant criticar voreu que hi ha un apartat d’activitats (MOU-TE) per joves i no tant joves osigui que no digueu tantes mentides. Un saludo a tots!!!
    Anònim said...
    Ànim Llorenç! Lo que fa falta en aquests temps que corren es gent fànera, seria en criteri i en ses idees ben clares i tu les hi temps, continua així.
    Anònim said...
    Lo que fa falta es gent nova i no dic que en Llorenç no sigui bo,pero sa gent aqueta que li va darrera sique no serveix per res,assesors i llepes daquets que lacompanyen per tot i cobren de ses arques municipals pel simple fet dasser uns lepes i haver anat a penjar quatre cartells des partit.No s´havia vist mai aixo ni amb el mismissim Don Cosme!!!!!!!
    Anònim said...
    lo que veig és molta enveja per part dels administradors d'aquest blog. Fa anys que tenen montat això i encara no han tengut coions a dir que són es d'UM de santanyí. Deuen estar-ne empagaits.
    Anònim said...
    Aquets de UM tampoc fa falta dir res de ells,que les basta be tambe!!!N´hi ha qualqun que pot mitj anar,pero darrera tb hi ha una guarda de xupocteros que fa por!!!!
    Anònim said...
    I ara si que podran anar els d'UM entre en Nuñez, na catalina Rigo i en Tofol.
    Anònim said...
    Jo vos puc dir que coneguent en Llorenç el dia que ell pugui entrar sense cap tipus de presió treura sa destral i botiran molt d´"assessorillos" que fan més mal que bé.
    ànim Llorenç fora por...
    Anònim said...
    S'hi a de treure ela assessorillos i la mitad de la plantilla de l'empresa municipal, avançara molts de doblers, el que no entnenc és si és el regidor de hacienda com ja no ho ha fet, o és que no hi ha dialeg dins el PP de Santanyí per gestionar bés l'Ajuntament.
    Anònim said...
    Correcció, voltros que corretgiu tant...S'ase va dir orellut a n'es mul...es porcs a n'aquesta dita no hi surtien per res...
    Julià said...
    Veig que quan s'ha atacat personalment al Sr Galmés li han sortit defensors per tot arreu. Està bé que defenseu el vostre amic, però mostrau un poc es peus. On éreu tots aquests "amiguitos" quan es criticava al Sr. Galmés per altres motius? Mirau ses altres entrades i veureu com no n'hi ha cap d'ells que piuli, només reaccionen davant s'atac personal, com si els atacs a una determinada gestió (o millor dit no-gestió, passivitat, desgana, inutilitat etc) de ses persones que viuen damunt ses nostres espatles fos un odi personal.
    No "amiguitos" del Sr. Galmés, això no va així. Jo li he de poder dir es nom d'es porc respecte de la seva tasca a s'Ajuntament, i al mateix temps hem de poder anar a sopar plegats. Això, voltros, "amiguitos" d'en Llorenç, no ho enteneu, i potser no ho entendreu mai. Es bot vo ha estat molt gros, sa cultura democràtica no s'aprèn en dos dies, i si els tests semblen a ses olles...

    Diuen que qui no vol pols que no vagi a s'era. El Sr Galmés s'ha tirat enmig, i hauríeu d'entendre (Ell ho entén perfectament) que les crítiques infundades o mancades d'objectivitat formen part de ses regles de joc en aquest mon tan brut de la política. De fet els del PP en són especialistes, sinó mirau els absurds arguments que esgrimeixen per aconseguir que sa gent tengui dret a ignorar el català. Els mestres de la fal·làcia i la demagògia són ells, seguits molt d'aprop pel PSOE.
    Dit això, voldria dir que els administradors d'aquest blog han mostrat molt poca ètica extrapolant comentaris del Facebook al blog. Ses qüestions de Facebook se contesten al Facebook i no aquí. Me pareix una falta de respecte personal. És mesclar ous amb caragols. És molt trist haver de recórrer al Facebook per criticar un polític. Heu pixat fora d'es test, i crec que hauríeu de demanar disculpes.
    Anònim said...
    Animo Lorenzo. la gente de todo el municipio de Santanyí sabemos tu gran labor, dedicación y implicación que tienes en el trabajo del ayuntamiento. te conocemos de antes de ser regidor y siempre has luchado mucho por conseguir organizar y preparar actividades en nuestro municipio. sigue así que llegarás muy lejos, no únicamente en la política municipal, si no en la balear. Cala d'or esta contigo! y enhorabuena porque has sido papa!
    Anònim said...
    Animo Lorenzo. la gente de todo el municipio de Santanyí sabemos tu gran labor, dedicación y implicación que tienes en el trabajo del ayuntamiento. te conocemos de antes de ser regidor y siempre has luchado mucho por conseguir organizar y preparar actividades en nuestro municipio. sigue así que llegarás muy lejos, no únicamente en la política municipal, si no en la balear. Cala d'or esta contigo! y enhorabuena porque has sido papa!

    = LAME...TRASEROS
    Anònim said...
    Jo penso que aquesta entrada no és cap atac personal a la persona d'en Llorenç Galmés, així com ell critica la gestió feta pel president Antich amb el joves, el Blog del Municpi de Santanyí critica també la mala gestió feta a Santanyí.

    En cap cas és un atac personal al Llorenç, és el mateix que ell far amb el president.

    La realitat és que la gestió feta a Santanyí no ha estat de lo millor i s'ha de reconeixer, no per això dir que s'ataca a la persona que ho gestiona, un bon lider ha de saber rebre crítiques i si en Llorenç vol arribar a ser el batle de Santanyí haurà de aprendre a rebre aquestes crítiques i d'altres més fortes. Si ara no és el candidat a les propreres eleccions es pot entendre que els del seu partit encara no el veuen ben preparat per ser ho.
    Miquel Amengual said...
    Mala gestió?? Sabeu el que estau dient??? Aquest jove al cap davant de la regiduria d'economia ha aconseguit en temps de crisi donar a l'Ajuntament de Santanyí un superhavit de mes d'un milió d'euros. Som l'enveja del 95 per cent dels Ajuntaments de tota ESPANYA. Mala gestió??????

    Molta enveja es lo que tenen els administradors del blog!!!!
    Anònim said...
    Ja,ja,ja, SUPERAVIT, no som l'enveja som el chiste, no hi cap ajuntament que s'ho cregui, torna ser una altre cosa amb la que el PP de Santanyí manipula la veritat.

    Quan governava el que vos far tanta rabi , Don Cosme, si que hi havia superavit i no assessors.
    Miquel Amengual said...
    El superhavit no es una cosa discutible, per sort les matemàtiques son exàctes. Tampoc es discutible la veracitat del superhavit, ja que els contes son publics i ratificats pel ministeri d'economia i hisenda. Per tant, malgrat vos pesi tant, gracies a la excelent tasca den Llorenç l'Ajuntament de Santanyi va aconseguir mes d'un milió d'euros de superhavit.
    Julià said...
    Jo, tenc per mi, que ets ben curt, o mos hi vols fer als altres. Un ajuntament no és un negoci, no es tracta de tenir superavit. Es tracta de gestionar correctament els impostos que pagam els santanyiners, no de guanyar doblers. I sobretot de NO TUDAR DOBLERS AMB PAGUES D'ASESSORS I ENCHUFATS. El superavit no s'ha aconsegui gràcies a " la excelent tasca d'en Llorenç" On s'ha vist mai un desbarat tan gran!!! Qualsevol gestor i/o economista amb un poc d'experiència ho faria 100 vegades millor. Aquí parlam de polítiques, de mentalitats, de maneres de fer ses coses. I a Santanyí s'Ajuntament put, put a amiguismes, a partidismes, i a mafia pepera. Sa geneta és morta, ben morta, i n'hi ha que fort i no et moguis voldrien que fos viva.
    Miquel Amengual said...
    Un Ajuntament no es un negoci, amb això estam d'acord, per lo qual aquest milió d'euros de superhavit no s'ha repartit com a benefici dels inversors com s'hages fet a una societat privada, aquests doblers s'han emprat per fer invrsions que no s'hagessin pogut fer si no hagues estat gracies al superhavit. Per tant quan parlam de superhavit a una entitat pública estam parlant d'una gran tasca econòmica, en gran part per l'austeritat dels qui manetjen aquests diners.

    Potser jo si que som curt i tu molt viu, ja ho va dir es "curt" den Socrates : "solo se que no se nada", sobran les parauules....

    Per altre part, julià, crec que vares quedar estancat al temps de la transició democràtica, sempre parlas als teus comentaris de lo mateix: geneta, Franco, feixisme, opresió.... me sap greu per tú, et puc recomanar un psicòleg molt amic meu...
    Julià said...
    No deu ser gran cosa aquest psicòleg...
    Si els doblers s'han "emprat" ja no hi ha superàvit, i si no s'han emprat hi ha mala gestió.
    Ni jo som viu ni tu ets curt. El que passa és que els integristes del PP vos pensau que els altres ho som curts. Jo som lliure, puc pensar i votar el qui vulgui, tu, en canvi, com molts d'altres estau casats de per vida amb el PP, hi hagi qui hi hagi al capdavant, i sou incapaços de exercir la més mínima autocrítica. Per voltros el PP és com una religió, i aquesta neura sí que és digne d'estudi psiquiatric.
    Si parl de feixisme, francos i cacics locals és perquè trob que encara en queden moltes seqüeles, i en aquest poble nostre encara més.
    Per cert, que vos sembla als del PP la Llei de la Memòria Històrica???
    Miquel Amengual said...
    Als del PP no ho se, pero a jo personalment, aquesta llei em sembla una "tapadera" del govern del PSOE per tapar altres forats, el mes gros es el de la mala gestió davan la profunda crisi que sofrim. Hem de recordar que hem fregat els 5.000.000 d'aturats, que hi ha milions de families que viuen a la mes absoluta miseria, es tancan desenas de empresas cada dia.... i que fan ells??? retallan gasto social!!!!! si senyor, amb dos collons i despres hem de escoltar pels mitjans de comunicació que es gastan MILIONS d'euros en retirar simbols que recordin la època franquista, CENTS DE MILS amb la persecució ecleciàstica, en definitiva una dictadura pròpia de l'esquerra mes radical.... al cap i a la fí hi ha gent vinculada a l'esglesia, gent que va viure amb alegría i normalitat l´època franquista. Aquesta gent no te dret a viure i a conviure amb els altres ciutadans amb igualdat? No son lliures de poder creure i pensar el que vulguin sense sentir-se marginats, vetats o perseguits?

    Per si no t'ha quedat clar, pens que aquest circ de la memòria històrica es una cortina de fum per desviar l'antenció com moltes altres i un gasto innecessari amb els temps que corren. Per aquesta i moltes altres coses es per lo que les enquestes donen a dia d'avui la majoría absoluta al partit den Mariano Rajoy, i no ho dic jo ho diuen mes o manco 25.000.000 d'espanyols. Segurament a criteri teu som tots curts i anam errats....
    Julià said...
    M'ha quedat clarissim. Al manco has estat honest, i no "políticament correcte":
    -gent que va viure amb alegría i normalitat l´època franquista. Aquesta gent no te dret a viure i a conviure amb els altres ciutadans amb igualdat? No son lliures de poder creure i pensar el que vulguin sense sentir-se marginats, vetats o perseguits?
    M'ha quedat clarissim.
    Ja veig que tot son manies meves, i que vaig quedar estancat a la transició i que he de menester un psicòleg. Ja no hi ha feixistes. Està clarissim.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites