Durant tres dies els mitjans de comunicació parlen de la neteja de l'abocador il.legal de Mondrago, a la fi sembla, com deia un diari amb coherència i bona voluntat tot s'arregla, però si ho miram d'un altre punt de vista no sembla així, hauriem de dir pels interessos polítics tot va així.


El tiutlar de la noticia és la següent: Treinta voluntarios limpian el vertedero ilegal de Mondragó.


Tot un éxit, hem de recordar que fa dos anys que hi ha denuncies, que l'abocador surt pels diaris, per la televisió, per la radio, que l'Ajuntament no en volia saber res, el batle deia que era competencia de la Conselleria de Medi Ambient, etc...


Ara resulta que gracies a una iniciativa de la Regiduria de joventut de l'Ajuntament, no de la regiduria de Media Ambient, s'ha fet la neteja de l'abocador i així han acabat amb la pugna política entre UM i PP.


En definitiva un altre desgavell ben gros, un simple problema de mig dia de feina de dos caminers i un camió, no hem d'oblidar que és la seva feina, per això cobren el seu sou, ha durat dos any, per interessos polítics i ara ho volen convertir amb tot un èxit, un gran iniciativa per part de la regiduría de joventut, en comparativa amb els tallers d'estiu, que no varen ser molt participatius.


Però també és curiós veure que a la fotografía que surt als mitjans de comuncicació si llevam tots els que cobren la nòmina a final de mes de l'Ajuntament en queden pots de joves i sobretot voluntaris, per ser una iniciativa de la regiduría de joventut.


Un altre vegada podem veure que el Municipi de Santanyí necessita un CANVI , encara que n'hi ha que diuen " TANMATEIX TOT SEGUIRÀ IGUAL "


Font:
Diario de Mallorca



18 Comments:

  1. Anònim said...
    i basta veure la foto....
    Anònim said...
    No hi ha en Berjillos ni en toni torre, es veu que no era per anar de festa i haviende fer un poc de feina..
    Anònim said...
    No hi ha en Berjillos ni en toni torre, es veu que no era per anar de festa i haviende fer un poc de feina..
    Anònim said...
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
    Unió Mallorquina Santanyí said...
    Des d’UM Santanyí volen declarar la nostra satisfacció, quan veiem que una part de les denúncies fetes per part d’aquesta formació i, després de dos anys, han començat a veure la llum. Amb coherència i voluntat, tot arriba a bon port.

    Fa dos anys que, seguit seguit, hem denunciat l’abocador il•legal del Parc Natural de Mondragó. Aquest està dins una garriga a molts pocs metres de l’urbanització de Cala Barca. De tots és sabut que per aquí hi passa molta de gent que fa senderisme o excursions a cavall. Això provoca que tots els turistes i visitants haguessin de veure aquests enderrocs i amb la mala imatge que això dóna.

    Varem denunciar la mala o nul•la gestió per part de la regidoria de medi ambient de l’ajuntament de Santanyí amb aquets casos d’abocadors il•legals. No podíem entendre com després de mesos de la denuncia del primer abocador no se fes res.

    Davant aquestes denúncies l’equip de govern de l’ajuntament va declarar als medis de comunicació, en diferents ocasions i tirant pilotes fora, que les competències del parc eren de la Conselleria de Medi Ambient i que era aquesta administració la responsable de l’abocador.

    Des d’UM Santanyí sempre varem dir que no podíem entendre que després de les diferents denúncies per part del nostre partit, l’abocador estàs de la mateixa manera o més malament i l’ajuntament no fes res.

    Sigui competència de l’Ajuntament o de la Conselleria de Medi Ambient, l’abocador i els residus estan dins el municipi de Santanyí i el que ha de fer el consistori és evitar-ho i posar una solució. Bastava amb dos treballadors de neteja municipal i un camió per veure aquest espai d’una manera digne i presentable i tot això, només amb un dia de feina.

    Per tots aquest motius reiteram la Nostra satisfacció per l’iniciativa de l’Ajuntament de fer net l’ abocador de Mondragó, però també volem criticar que després de dos anys de denúncies i de què l’equip de govern (PP) tiràs les pilotes fora, ara només es cerqui la fotografia als diaris fent creure que han col•laborat una trentena de voluntaris. Aquest fet de d’actuar amb irresponsabilitat durant un temps per veure com s’arregla la cosa està passant en aquest moments amb el clavegueram de Calonge.

    Volem fer veure amb aquest fet a tots els ciutadans del municipi de Santanyí, que no podem seguir amb aquesta manera de governar. No pot ser que per coses tant simples com, netejar un abocador il•legal, es faci aquesta comèdia per interessos polítics. No podem permetre que una feina que la brigada de caminers ho té llest amb una jornada laboral s’arribi al extrem a només cercar treure rèdit polític atacant a l’oposició i a costa de la deixadesa de l’entorn i el paisatge del nostre municipi.

    Per altre part diem que estam satisfets per una part de les denúncies fetes i és que ara esperam que aquest abocador estarà controlat i els agents de medi ambient de l’ajuntament faran la seva feina i no permetran que hi tornin tirar escombraries
    Anònim said...
    No ho se si n'hi haura tants de volntaris per anar a reparar el camí de Consolació.

    No deixa de ser un cas semblant, pels interessos polítics fa tres anys que estar igual.
    Anònim said...
    VOTA UM!
    Anònim said...
    Si de veres vols CANVI.........VOTA NICO
    NICO AL PODER JA
    Anònim said...
    UM DIXIT "Fa dos anys que, seguit seguit, hem denunciat l’abocador il•legal del Parc Natural de Mondragó. Aquest està dins una garriga a molts pocs metres de l’urbanització de Cala Barca. De tots és sabut que per aquí hi passa molta de gent que fa senderisme o excursions a cavall. Això provoca que tots els turistes i visitants haguessin de veure aquests enderrocs i amb la mala imatge que això dóna.
    La meva pregunta es a fet algo UM per la mala imatge de Cala Figuera amb els seus enderrocs i mala imatge? O s'en fot com pareix que hu fa l'equip de govern
    Anònim said...
    Jo no en veig cap a sa foto d’aquestes persones que han padricat tant de temps que aquest lloc s’havia de fer net!!! Sabeu que passa? que es molt bo de fer criticar, però a s’hora de posar ses mans ….
    Anònim said...
    Si no s'han embrutat les mans però han fet que els altres ho fesin net.
    Anònim said...
    No n'hi havia cap d'aquests d'UM que pareix que han d'arreglar el món
    Anònim said...
    Areglar el mon per ventura no l'arreglaran però ja ho veis han conseguit que els del PP facin net l'abocador .
    Anònim said...
    Tampoc sa fet una crida a la població, per veure si havia mes voluntaris.... o enviats... perquè hi ha dues persones que surten a la foto, que flastomaven bastant es dia que havien de anar a fer net, i precisament son empleats de l'ajuntament... devien cobrar hores extres?? o també son voluntaris...
    Alo-millor, si sagues fet una crida al municipi hi hauria participat mes gent... de altres races... i no dic que es uemites hagessin vengut, perquè aquests també molt de xerrar, però a l'hora de embrutar-se les mans no saben fer una o amb un tassó.
    Anònim said...
    El fems es estat retirat
    per una guarda de subordinats
    mirau-los a nels empleats
    que segurament so hauran cobrat

    voluntaris, ni ha de castes varies
    uns que o donen per les gracies
    i altres que so cobren amb especies
    segurament ni ha de besties
    que so cobren amb coses mes series
    Anònim said...
    que n'hi ha de gent ignorant,que quedi clar que aquesta tasca era els responsables del parc els qui le tocaven fer, lo que jo trob es que critticar els voluntaris que ho han fet es de gent en molt poc seny criticau les coses mal fetes pero aixo que era una feina des encarragats de mondrago..... per cert des pp encara n'hi havia cualcun fent net pero de oposicio critica i mes critica pero sense fer res i encara se volen tirar floretes,no se perque no la va organitzar oposicio a n'aquesta neteja voluntari? a no que ells no es poren embrutar ses mans lis agradan mes altres festetes.
    Anònim said...
    I els voluntaris cobren per fer net????........
    O els qui cobren no son voluntaris? com es aixo?
    Anònim said...
    Alomillor sa hagues aunciat aixi com toca, hi hagues agut mes gent a fer net.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites