Sembla que a Santanyí el PP no confia en CANVIAR la manera de governar, al manco no pensen CANVIAR al candidat Miquel Vidal.

A la premsa hem pogut veure que el Bauza va reunir se amb els nous candidats municipals de 18 municipis diferents, com podem veure de Santanyí no en diu res, confien una vegada més amb en Miquel Vidal, en Llorenç Galmes haura d’esperar a ser batle de Santanyí.


Bauzá anima a los nuevos candidatos municipales a hacer política de proximidad.

El presidente del PP de Balears, José Ramón Bauzá, comió ayer en Inca con los 18 nuevos candidatos del partido en Mallorca, con el objetivo de marcar la estrategia política de cara a las próximas elecciones. Bauzá hizo un alegato del municipalismo y arengó a los presentes "a pisar la calle y hablar con la gente, para concoer sus problemas" y darles respuesta. La candidata en Valldemossa, Noele Estarás; el candidato de Marratxí, Tomeu Oliver; el de Sineu, Pere Jaume; el de Petra, Martí Sansaloni; el de Son Servera, Jaume Servera; la de Costitx, Paquita Socías, y el de Campos, Sebastián Sagreras, fueron algunos de los presentes.

Font: Diario de Mallorca.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    N'hi ha que ho tenen mal de fer deixar la cadira, i això que en Miquel Vidal va dir que només seria batle dues legislatures.
    Anònim said...
    Bauzá hizo un alegato del municipalismo y arengó a los presentes "a pisar la calle y hablar con la gente, para concoer sus problemas" y darles respuesta.

    Exactament el que no fan a Santanyí, "pisar la calle y hablar con la gente"

    Be perventura amb els que els interesa si que hi xerren.
    Anònim said...
    "Marcar la estrategia" Això vol dir que han de fer tot lo que manin els capitostes de Madrid, i que "el que se mueva, no sale en la foto" VOTA PP
    Anònim said...
    I els que no son partidaris d'en Miquel que han de fer callar i obeir o serà una veritat el partit independent.

    Hi ha molta de gent del PP de Santanyi que no els agrada la manera de fer feina de l'equip de govern, inclús entre ells es critiquen.
    Anònim said...
    Ara que ja sabem el candidat del PP a Santanyí, falta saber els candidats dels altres partits, PSOE, PSM, UM....
    Anònim said...
    Per favor,és ben hora de posar algú amb un poc de seny al cap davant del poble,algú sense interesos més allà de fer anar el terme cap a millor,sense interesos ocults i sense haver de rebre ordres de Madrid les quals vegades no ens convenen
    Mes igual que es digui PP;PSM;PSOE:UM o SC lo que han de tenir coneixement i ganes de fer feina!!!!!
    Punts necessaris:
    1.Empresa privada:Montada per a engossar la butxaca de tres o quatre i colocar alguna de aquetes viejas gloris del Partido Popular quan les han fet nosa a sa cadira i que han contractat gent a diestro i siniestro amb el lem,a un empleat un vot!!!(ja me pareix be que una empresa local tengui els treballadors del poble,pero almanco tothom hi ha de poder tenir igual de accés a aquets llocs de feina)
    I de totes maneres no feia gens de falta,ja que fa cinc anys els carrers i les rotondes estaven amb el mateix estat que actualment i ens costaven uns quants milions de euros menys a l´any!!!!que per l´unic que serveix per ara es per montar un stand a la fira magre que es fa darrerament!

    2;Cartera de Turisme;FUNDAMENTAL posar algú que sapiu de que va el tema,no un qualsevol,pq com que viu a Cala D´or ja sen deu entendre de turisme.....au idò i de la seva feina nem de viure tots....

    3;Festes.Com pot asser que la regidora de festes sigui la persona manco festosa que s´ha vist mai.Una persona que no va de festes no pot trasmetre mai ganes de sortir al carrer als altres...Es hora de innovar un poc i que no siguin sempre els mateixos de cada poble els que van a davant deixau figurar un poc als altres i veureu com hi ha gent molt apte!!!!!!!Però sobretot renovar i de excusa no val dir que hi ha crisi,ja que no tot se arregla amb doblers!!!!!!1

    4;Esport,algú que sapi i tengui ganes,no un qualsevol que li donin la regiduria,com que no sabien que li havien de dar per poder justificar els doblers que sen du,pobre home i crec que es molt bona persona.A més li han posat un assesor que no fa res pus que anar a veure el Basket i seure dins l´ajuntament com si fos un marquès....Lo que s´ha de fer es organitzar coses BEN ORGANITZADES i si sen han de dur un sou almanco fer-ne un poc!!!!!

    5;Assesors,això sique ja es tudar doblers pq no n´hi ha cap de necessari dels que hi ha...i algun que no sap fer ni una O amb un tassó.


    I podria continuar,però per comensar trob que ja hi ha feina..

    Per cert quan alprincipi he parlat de renovació volia dir total i a tots els partits!!!!!no veis que els ciutadans ja estam farts de veure sempre les mateixes cares i les mateixes butxaques abultades!!!

    I perdó per les faltes de ortografia que són moltes...me estic preparant per anar a demanar una plasa de assesor per fer de escritor a l´ajuntament..
    Anònim said...
    Molt bo aquest comentari
    Anònim said...
    El podrien publicar

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites