L'Ajuntament de Santanyí aquesta vegada ha tengut una molt bona iniciativa.


El representant del batle a la localitat de Portopetro, Josep Burguera, ha demanat a la Direcció general de Ports de les Illes Balears que “procedeixi a realitzar les actuacions necessàries” a la carretera que uneix els nuclis de Portopetro i Cala d’Or, concretament a la volta denominada Sa platja, “perquè cada cop que fa mal temps, aquesta zona queda totalment inundada”. Burguera, posa com exemple un incident ocorregut recentment: “entre el 9 i el 12 de novembre de 2010, es va produir un fort temporal i l’aigua de la mar va inundar tota la zona de l’esmentada volta. A causa del fort onatge es va deteriorar part d’aquesta carretera i se va omplir de pedres i altres restes que varen sortir de la mar”. La força de l’aigua fou tan forta que va empènyer una embarcació que va acabar a l’altre costat de la carretera, a la part oposada de l’aigua. Aquesta situació va durar unes 48 hores aproximadament. L’Ajuntament va intentar, en la mesura de lo possible, controlar la situació, però no es podia evitar el perill que representava per a les persones que transitaven per aquesta zona, tan a peu com amb vehicle. L’Ajuntament sol•licita que “es duguin a terme de forma urgent els treballs necessaris per tal de restablir la plena circulació a n’aquest lloc”.

Esperam que el Govern en aquest cas la direcció de Ports de les Illes, escolti aquestes sol.licituts de l'Ajuntament, però també esperam que aquestes sol.licituts haguin estat fetes a l'organ competent, no sigui cosa que una vegada més els que ens governen a Santanyí s'hagin tornat errar i haguin demanat que arregli una cosa a qui no pertoca.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    Pero que volen si se carretera esta a ran de s,aigo dins es port si aixo era un desembarcadero per fotre se barca a dins la mar aquell que no pdia premitirse el luxe de tenir un amarredero pero els añs an pasat y sha convertit en carretera transitada lo unic que poren fer es dur es pont que volen tomar a PortoCristo y ferle desviar perque cuant si topen dos autocar a dins se curva a voure qui es es guapo que el fa voltar
    Miquel said...
    I si al qui volen carregar el mort no és el que toca, jo penso que la carretera no és competencia de Ports sino del Consell.

    No é la primera vegada que volen carregar el mort a un altre i no és el que toca.
    Anònim said...
    Jo crec que l´hauria d´arreglar en Biel Batle....que lo seu son ses carreteres
    Anònim said...
    Si jo també ho penso, així no ho faria una empresa de fora de Santanyí.
    Anònim said...
    Primer que arregli sa que var tomar...
    Anònim said...
    L'han de deixar que l'arregli. Que llevin el precinte.
    Anònim said...
    عظيم آخر. لا يمكن أن تنتظر لقراءة تلك التالي :)

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites