El Grup Parlamentari Popular (GPP) comptarà a partir de la setmana que ve amb cinc nous diputats després del nomenament dels diferents directors generals del Govern balear. Un d’aquests diputats a de ser en Llorenç Galmés.

Cal donar l’enhorabona a Llorenç Galmés, pel seu nomanament com a Diputat del Parlament de les Illes, però també en Llorenç Galmés ens haurà d’explicar com ho farà, ja que si ho miram amb atenció aquest nomenament crea un poc de confusió i es contradiu amb el que passa al Govern Autonòmic.

Resulta que en LLorenç ha de ser nomenant Diputat per ocupar el lloc que deixen els ara Diputats que pasen a ser Directors Generals del Govern, és clar han de tenir dedicació exclusiva, amb un sou d’uns 53.000 euros anuals, i seguint les ordres del President que no vol duplicitat de càrrecs, han de deixar de ser diputats i és per una raó ben clara, no només és perquè no tenguín un doble sou és perqué la seva feina sigui més efectiva.

A la passada sessió plenaria degut als moviments i necessitats de l’Ajuntament per les multiples activitats que dur a terme, tant pel volum com per la quantia, s’estima necessari reconèixer sis dedicacions exclusives, una d’aquestes dedicacions exclusives, amb una retribució de 50.194,20 euros és la de Llorenç Galmés.

Per tot això es plantejen les següents qüetions:

Si en LLorenç Galmes té dedicacció exclusiva a l’Ajuntament pel gran volum de feina que hi ha:

1.- ¿ Podrà ara fer les dues feines ben fetes, en el cas de no haver hi incompatibilitat per fer les?.

2.- ¿Deixarà la seva dedicación exclusiva per anar sen al Parlament i fer la feina de Diputat ben feta ?

3.- Tendrà duplicitat de càrrecs en contra del que diu el seu president del partit i tendrà dos sous de 50.000 euros cada un, que és el mateix que dir 100.000 euros.

Si tenim compte de que darrera aquest nomenament den Llorenç, també possiblement la propera setmana nomenaran en Miquel Vidal Conseller del Consell de Mallorca, i només vendrà a l’Ajuntament un o dos dies a la setmana, els dies que hi haura junta de govern, informativa o plenaria, per percebre unes dietes de 550 euros i 300 euros, no tendrà sou de batle, ja que el tendrà de Conseller, ¿ Qui serà el que durà el comandament de l’Ajuntament de Santanyí.?

27 Comments:

  1. Indignats de Santanyí said...
    INDIGNANT 100.000 euros cada anys¡
    Volem una acampada a la plaça.
    Anònim said...
    Ara enteneu ses cares d'alegria? Ara enteneu aquella felicitat? Aquelles dances? Aquelles aferrades de coll? Els havia tocat sa loteria!
    Paga, pueblo, paga! Oh! Happy day!
    Anònim said...
    Una altra forma de fer política!
    Anònim said...
    Que no lo veis que son brotes verdes!
    Anònim said...
    Això si que es una altra forma de fer política! A n'es dos dies! Si que vos dura poc es vernís.
    Anònim said...
    Comprau una màquina de fitxar!
    Anònim said...
    A robar carteras!
    Anònim said...
    ¡Confía! ¡Tu puta madre! ¡No os volveré a votar en mi vida! ¡Caraduras! ¡Sois peores que el Prestige! ¡Quiero elecciones ya! ¡Esto no lo dijisteis! ¡Chupopteros!
    Anònim said...
    En Solana sera batle! 8O
    Anònim said...
    desepereixeran es pasos de peatons i totes ses retxes?
    Anònim said...
    Esta clar es que lo de "la ley seca" no sera.
    oh oh Juli te quiero cantar said...
    No se com vos atreviu a jutjar les coses sense abans haver-vos informat un poc de com funcionan.
    Jo vos ho explicaré d'una forma molt clara i que tots entendreu; En Llorenç Galmés, per exemple, està obligat per llei a renunciar a un dels dos sous, per tant o bé cobrarà de regidor o be de diputat pero mai, MAI podrà cobrar els dos sous.

    Per altre part, una cosa no contradiu l'altre, en Llorenç podrà ser a l'Ajuntament tots els dies manco un dia i només per unes hores, que serà el dia i les hores d'anar al parlament.

    Per tant, crec que es una bona cosa pels santanyiners el tenir dues persones ficades a primera linea de la política insular, ja que això vol dir que venen temps de bonança per Santanyí i pels santanyiners.

    Endavant Llorenç
    Anònim said...
    50.000 euros per dues hores de feina?
    Callau, callau, no xerreu pus que encara ho enmerdereu més. Lo dels indignats comença a paréixer raonable.

    Per cert, es batle per no haver de renunciar a sa paga de funcionari va decidir cobrar amb dietes. Serà possible fer un "apanyo" semblant amb en Llorenç? Digau digau tot són orelles.
    Anònim said...
    Feta la llei feta la trampa:" Jo vos ho explicaré d'una forma molt clara i que tots entendreu; En Llorenç Galmés, per exemple, està obligat per llei a renunciar a un dels dos sous, per tant o bé cobrarà de regidor o be de diputat pero mai, MAI podrà cobrar els dos sous."

    En Miquel Vidal cobrant dietes per junta de govern, una cada setmana 550 euros, per quatre setmanes d'un mes, son 2.200 euros. A més 300 euros per junta informativa i 300 per ple, cada dos mesos 600 euros més, més dos o tres plens extraordinaris, en Miquel Vidal venguent unes horetes a Santanyi cobrarà més de 30.000 euros cada any, després hi ha les juntes de l'empresa Municipal.

    Si en LLorenç renuncia a la dedicació exclusiva de l'ajuntament, apart de traicionar als santanyiners que l'han votat perque faci feina per Santanyí, tendra un sou de 3000 euros per fer de titella al parlament i com tu dius anar un dia a la setmana al Parlament par alçar un braç i votar el que diran els del seu partit. Però el més lleig serà si també cobra dietes com el batle, pot renunciar a una dedicació exclusicva però també a les dietes, pense que per anar a Palma unes hores un dia a la setmana, cobrarà 3000 euros cada mes. (jo també hi vull anar).

    El que ha de fer en Llorenç és renunciar a ser diputat( titella per alçar el braç) i fer feina pel Municipi de Santanyí, que als santanyiners ja ens sobra haver de mantenir un batle que no hi és mai, per ara també haver de mantenir el segon.
    Anònim said...
    Idò! No els vareu votar... no era això el que volieu?

    ACAMPADA A SA PLAÇA JA!!!!!
    tu has sido principio y final said...
    Abans de parlar tant, esperau a voure que farà, no doneu les coses per suposades, Que hagues fet en Juli Fuster amb la paga de 90.000 Euros anuals que li varen regalar el vespre abans de les eleeccions si fos batle??? La diferència esta en que en Llorenç tindrà un lloc privilegiat per poder aportar moltes coses bones per Santanyí. Tranquis d'qui a 4 anys en parlarem i veurem el que ens ha reportat el tenir aquests dos amics a ciutat..... això es lo que vos cou a vosaltres...
    Anònim said...
    No el que cou és que aquest dos amics han de cobrar 200.000 euros entre tot dos, això traduit a pesetes son 30.000.000, això és un vergonya això és indignant.

    No oblideu que le batle la legislatura passada només en dietes, sense tenir dedicació exclusiva, guanyava més de 50.000 euros, i per un altre lloc la nòmina de funcionari, si això no és robar a les 2300 persones que no varen votar el PP a Santanyí, enfornt a les 2600 que si els varen votar, diguau vosaltre que és.

    ACAMPADA A LA PLAÇA JA¡¡¡¡¡ AIXÒ ÉS INDIGNANT.
    Anònim said...
    Lorenzo Galmes no roba nada a nadies, no cobrará mas que una sola paga. A joderse estos cuatro años en la oposición y el año que viene presentais gente mas valida en lugar de presentar lo que el pp no ha querido. Envidiosos
    Anònim said...
    Según lo que hará Lorenzoo se vera su credibilidad, si acepta ser diputado con su sueldo y rechaza el sueldo de regidor y las dietas son acorde a las juntas de gobierno 200 euros, comision informativa 300 y pleno 300, puede que si sea creible que lo que no busca es un sueldo impresionante.

    Pero también hay que recordar que el pueblo lo ha votado para que este en Santanyí, y si ya no tenemos al alcalde porque sera conseller, Lorenzo tiene que quedarse en santanyi.
    Anònim said...
    Totalmente de acuerdo, por eso solo se ausentará un dia a la semana unas pocas horas. Durante el resto de los dias y las horas las podrá dedicar completamente a Santanyí, que es lo que tiene pensado hacer.
    Anònim said...
    O sea que a ti te parece ético que por ir unas horas un dia a la semana al parlamento, tenga un sueldo de 3000 euros al mes y como no es compatible con la dedicación exclusiva en santanyí, camuflara el sueldo de la dedicación exclusiva en dietas de asistencia, como hace el alcalde y tendra els mismo sueldo.

    Esto a mi no me parece ético, me parece indignante.

    Ah cual es el trabajo que tiene que hacer un diputado para ganar 3000 euros???
    Anònim said...
    Trop que hauriem d'estar molt contents tots els santanyiers de tenir 2 representants nostros a les principals institucions de l'Illa (Consell i Parlamnet) cosa que crec no haviem tingut mai des de que tenim la democracia i no mirar tant lo que cobren o deixaran de cobrar, el que hem de mirar es que aquestes dues persones duguin inversions cap es nostre municipi per millorar sa nostre qualitat de vida, això es el que a jo m'importa i no tant lo que cobren.
    Anònim said...
    Maquillau la realitat així com volgeu, però els 100.000 euros de sou anual de cada un d'ell, les sa posaran ells dins les seves butxaques.
    Anònim said...
    Hauria d'estar prohibit per llei fer-se polític per negoci. En temps de crisi com aquesta i un panorama tan poc il·lusionant per a tantes famílies que ho passen molt malament, que a un polític li paguem aquests sous és insultant. Tothom ja ho sabia abans de votar-los a lo que van aquests.
    Anònim said...
    A lo que van aquests NO, a lo que van TOTS. El senyor nº1 del PSOE en guanya 90.000 a l'any mes 5000 de l'Ajuntament, i això que no es diputat.
    Anònim said...
    A los que dicen que les dejemos trabajar: yo hace mas de cuatro que espero ver el resultado ya que los tres primeros de la lista no han cambiado, el unico cambio es que ahora tienen que hacer horas extra en Palma......
    es hora de tener a quien nos gobierna paseandose por las aceras del municipio y que vean donde estan los problemas de la gente. Y lo que hacen estos dos al salir del ayuntamiento es salir corriendo hacia Palma....
    Anònim said...
    Esta gente se ha presentado para el pueblo, les ha votado la gente del pueblo para que trabajen para el pueblo y ahora resulta que se van a Palma.

    El alcalde teine que estar en el Pueblo.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites