Si observam detalladamente les retribucions del personal polític amb dedicación exclusiva i del personal eventual aprovades a la sessió plenaria podem veure que realmente el PP de Santanyí no fa cas a les ordres del seu president i futur president del Govern Autonòmic, el qual predica reducció de càrrecs ( sis Conselleries i trenta una Direccions Generals) i austeritat.




En referència a la passada legislatura a l’Ajuntament de Santanyí tant sols s’ha suprimit un càrrec d’assessor ( el qual ja havia suprimit a la legislatura passada com a mesura de austeritat) i s’han aumentat el càrrecs amb dedicació exclusiva que aquesta vegada son sis en lloc de quatre, ens surten quasi els mateixos càrrecs que abans, només un manco.

Austeritat, res de res tant sols hi ha una diferència amb les retribucions pagades a aquests càrrecs l’any 2008 de tant sols 30.426 euros, tots aquest càrrecs suposen una despesa de 572.492 euros.


Cal recordar que ha Felanitx, municipi vei i també amb majoria del PP, els sous dels polítics s'han reduit un 20%. D'altra banda, el candidat del PP a Campos, també vei nostro, va prometre una reducció de sous salaris i personal. No sembla que hi hagi molta de congruència dintre del PP al respecte del tema del sou del polítics.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    Això ho poden fer perque tenen superavit¡¡¡¡
    Anònim said...
    I una merda....
    Miquel Amengual said...
    I els beneitets de l'oposició no sabem fer res més que criticar el 300 euros que han de cobrar per assistir al plens.

    Jo també voldria poder guanyar 40.000 euros cada més, mirau el que ha fet el de s'Alqueria, s'ha carregat en Tofol i en Server i ara ell tot solet cobra 40.000 euros.
    Anònim said...
    Sabeu que ha passat a la Sra. Pili regidora d'Urbanisme i batlessa de S'Alqueria?, que aquesta setmana ella i el tortolito del seu home venien de un sopar, estava tants eufòrics marit i muller,que va haver de conduir ella el cotxe perquè el seu home anava tururú, justament la guardia civil va sentir olor, les atura i li diu a la conductora:(Buenas noches esto es un control de alcoholemia.)MI marido si que ha tomado pero yo solo un pitito de vino.
    Resultat: 200€ de multa i 4 punts abaix.
    Digníssimes autoritats!, en el poble de S'Alqueria, esteim ben retgirats.
    EddardStark said...
    Molt ben fer per part de sa Guardia Civil.

    Es lo bó que tenen, son peninsulars i no li deven cap favor a n'aquesta gent, i les tracten com si fossin un mes.

    A jo aixo me pareix molt fort, jo som Santanyiner, encara que fa 2 anys que vaig partir a sa peninsula de militar. I m'indigna voure que jo mhe de matar a fer feina i a defensar aquest país nostro, per 13.500€ anuals, i aquesta gent s'infla amb aquests sous TAN grossos.

    Hauriem de dur inspectors de sa peninsula, per possar a ses ordres a n'aquesta gent.

    I aixo ho dic tant a nes PP, com a nes PSOE com a qui sigui.
    Anònim said...
    Si, pentura ho dius pes 90.000 Euros anuals que ha de cobrar es cap de llista des PSOE. Que el varen colocar es vespre antes de ses eleccions.
    Anònim said...
    Que dius 300 euros per ple.
    Anònim said...
    "Sabeu que ha passat a la Sra. Pili regidora d'Urbanisme i batlessa de S'Alqueria?, que aquesta setmana ella i el tortolito del seu home venien de un sopar, estava tants eufòrics marit i muller,que va haver de conduir ella el cotxe perquè el seu home anava tururú, justament la guardia civil va sentir olor, les atura i li diu a la conductora:(Buenas noches esto es un control de alcoholemia.)MI marido si que ha tomado pero yo solo un pitito de vino.
    Resultat: 200€ de multa i 4 punts abaix.
    Digníssimes autoritats!, en el poble de S'Alqueria, esteim ben retgirats."

    Però trenim supevàrit! I trenda sint dipubats! I cap impubats a ses llistes! Camarero! Una raya y un rebentat!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites