El Blog es renova.









Bé, qui més i qui menys, suposam que a molts els cauria de sorpresa, però és que és aquesta la idea, que els sigui alguna cosa nova la implementació d'un nou disseny.




És per a nosaltres un orgull i un plaure comentar-los que hem donat el màxim, en aquestes últimes setmanes, de treballar a gran escala per perfeccionar (millor dit, adaptar) un tema gratuït (Bloggerized by Lasantha) al disseny que el Blog del Municipi de Santanyí es mereix, el qual vos presentam avui mateix.

És clar, que molts veuran errors i detalls mínims (els quals vos donam les gràcies per endavant, a tots aquells que m'ho comuniquin, bé a través del formulari de contacte o deixant-me un comentari en aquesta entrada), i probablement si aquest disseny no té l'impacte esperat pels usuaris, llavors ho prendré en compte, tant que podríem tornar al disseny anterior. Tot això es veurà en aquesta setmana, la qual evidentment és només per a proves.

El disseny ens sembla que està més organitzat, refrescant, usable i accessible, adaptable a totes les resolucions de pantalla d'avui dia, apegat a la Web 2.0 amb la inclusió d'icones relacionades amb xarxes socials, un menu amb diferentes adreces d’interés al Municipi de Santanyí, associacions, mitjans de comunicació, tràmits oficials, sessions de ple, cal dir que si alguna associació o institucio no vol apareixer al nostre menu o es vol afegir que ens ho faci arribar i ho solucionarem.


No ens queda més que, per favor, demanar-vos a tots els usuaris que tingueu l'amabilitat de donar el millor dels vostres comentaris esplaiant-vos com bé mereix i dient què vos sembla aquest nou disseny, què vos agrada, què millorarieu, què llevarieu… Esperam que de debò recolzeu!

Des de ja, moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites