Dels resultats electorals després d'unes eleccions en poden fer moltes de interpretacions, favorables o desfavorables segons convenguí.



La versió més comentada desprès de les eleccions del passat 22 de maig al Municipi de Santanyí, és que el PP de Santanyí ha tengut una victorià sobrada i per això té una majoria sobrada una altre vegada.

I és així torna a tenir majoria sobrada com sempre, 10 regidors, malgrat haver obtengut 229 vots manco que les eleccions del 2007.

Però després de les eleccions i començant una legislatura nova el ciutadà segueix queixant se de la mala gestió del Partit Popular al Municipi de Santanyí, i aquí la qüestió , de perquè seguir queixant se, si a la fi el ciutadà ha tornat a votar al Partit Popular.

Idò la resposta és la següent si analitzam detalladament els resultats obtinguts veim que realment hi ha una gran quantitat de votants quasi el mateixos que han votat el PP que no l’han votat que han votat altres partits i això sense contar amb l'abstenció.

De tota la gent que va anar a votar el passat dia 22 de maig, un 52'62% va votar el PP, però un 45% no el varen votar, varen votar altres partits. Tot això traduït amb vots vol dir que 2663 persones varen votar el PP i 2296 varen votar altres partits, això ens dona una diferencia de només 367 vots a favor del PP, i si en aquest resultats els hi aplicam la llev d'Homdt, el Partit Popular només té majoria absoluta i no tant sobrada per 46 vots.

Amb tot això podem deduir que la majoria no és tant sobrada i és ben lògic que continuem escoltant crítiques de la mala gestió del PP a Santanyí, però també neix una incognita, on son aquest 229 vots que ha perdut el PP.

4 Comments:

  1. Anònim said...
    tal vez esos votos tambien esten en el mismo equipo de gente que el pasado año clausuro un monton de locales en cala dor por irregularidades y este año los mismos locales , bajo la direccion del mismo empresario estan abiertos nuevamente al publico con las mismas deficiciencias que antes , la unica diferencia es que ahora ,esta temporada ya no queda ningun empresario español en la noche de cala dor y encontrar trabajadores españoles en estos locales es cada vez mas dificil , nuestro ayuntamiento , vuelve a dejar que se monopolice nuestro pueblo ,
    Anònim said...
    Només hi ha una interpretació!!!!!!!
    El pp és el millor i ho ha tornat a demostrar!!!!!
    N'hi juntant els vots dels cinc partits podeu arribar al PP.
    L'únic que vos queda és plorar i fer potadetes!!!!!
    jajajajajaja
    Anònim said...
    Com a Campos?
    Anònim said...
    A S'Alqueria Blanca la batlessa ja ha començat sa feina, en el carrer Sa Torre ha llevat la senyal de prohibició per pujar desde Mondragó, al poble per tant ara ja podeu anar així com volgueu, cul endarrera, cul endavant,es una desgràcia crònique pels curiablanquers haver d'estar baix de les arpes dels santanyiners. La solicitud ha estat feta per dues persones que voten el PP, per tant xiton. Ja sabeu que tornam estar dins una dictadura. (però no maten fìsicament,pero... a cosses ni ha algun que fa es badagot.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites