Un llistò molt alt.




Avui a S'Era, en Miquel Segura torna xerrar de Santanyí, concretament den Tofol Vidal, per ventura un ex director general del govern i un exregidor, del més vàlits i feiners, que han passat pel consitori Santanyiner.

Durant aquesta campanya s'ha comentat molt el seu nom amb qüestions com si el PP no el volia, si com altres desencantats del PP, negociava amb altres partits, inclús es va comentar que havia de ser el cap de llista de la LLiga Regionalista per Santanyí.

Suposadament el PP el va convence que no fes res i fos leal al partit, possiblement amb la promesa d' un càrrec important, però com sempre una vegada passades les eleccions i la campanya electoral, les promeses en moltes de ocasions son oblidades.

Ara cal esperà i veure que passarà al Municipi de Santanyí amb el tema de la cultura, la veritat ha de ser dita el llistó que deixa en Tofol és molt alt.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    ROMA NO PAGA A LOS TRAIDORES
    Anònim said...
    Si però l' Imperi Romà un dia va caure¡.
    Anònim said...
    Miquel Vidal Conseller de Medi Ambient del Consell de Mallorca, que vos pensaveu, serà l'unic que s'ha colocat a Palma.

    A tots els altres ( assessors i batles pedaneos jubilats) els haurem de pagar amb els doblers del Santanyiners.

    Esperem al manco que en Miquel Vidal si és el Conseller de Medi Ambient, tendrà competència sobre els residus ( Basura), com a bon gestor que és, ara ens baixarà la taxa de fems.
    Anònim said...
    Això demostra que tenim un sicario al Govern, que actua de forma mafiosa ajustant comptes. Això si, sa mota l'ha venuda bé. Però sa pintura ha fet molta via a caure, ja se li veu el llautó als dos dies d'entrar. Nonono això no està bé.

    Però be alabaulo i feis mambelletes a sa seva dona.
    Anònim said...
    Hi ha moltes persones que callan i saben moltes de coses, es dia que obriran boca, en cauran una guarda grossa de venuts.
    Anònim said...
    4 anys mes si gonyam....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites