Victòria sobrada

Diuen que una imatge val més que mil paraules, dons basta veure l' imatge d'alegria dels dos primers de la candidatura del PP de Santanyí celebrant la victòria del PP al Municipi de Santanyí

El partit popular del Municipi de Santanyí ha obtingut, un altre cop, la majoria absoluta que li ha valgut de victòria sobrada enfront de l'oposició. A pesar de totes les crítiques rebudes dels ciutadans durant aquesta darrere legislatura i dels desitjos d’un canvi.

Els populars molt abans fins i tot de concloure el total del recompte de vots, celebrava ja la gesta de revalidar la seva legislatura a l'ajuntament de Santanyí amb un total de 10 regidors, la qual cosa suposa un nou període de quatre anys de legislatura municipal encapçalada per l'actual batle, Miquel Vidal.

Però no és l'única alegria per part dels populars, ja que l'engruixada victòria en la majoria dels municipis de les Illes Balears, deguda a la abstenció del votant socialista implica obtenir majoria absoluta a tota la Comunitat Autònoma.

Ara ja no hi ha per tirar les pilotes fora, ara els que ens han de governar al Municipi de Santanyí, tenen la clau de totes les institucions autonòmiques i sembla que ja posen la vista al capdavant a fi de centrar-se en les properes eleccions, les generals, que se celebraran en uns mesos i que poden acabar per definir el color final del mapa polític espanyol que de moment es decanta pel de el Partit Popular per un període de 4 anys.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites