Sembla que el nou eslògan del PP de Santanyí ha d' esser " TANMATEIX TOT SEGUIRÀ IGUAL" .

Aquest darrers dies s'han sentit molts de comentaris deguts a l' organització de la fira de Santanyí, una de les conclusions a que es pot arribar llegint i escoltatn comentaris és que l'organització de la fira era millorable, però un altre conclusió que es pot treure, i sembla ser bastant més greu, és que l'equip de govern del Partit Popular de Santanyí es desentén del problema i culpa de responsables els de l'empresa municipal.

És greu aquesta conclusió perquè no hem d'oblidar que el president del consell d'administració d'aquesta empresa municipal és el batle, Miquel Vidal i que els regidors que l'hi van darrera també formen part del consell d'administració, cobrant les corresponents dietes per assistir a les reunions d'aquest consell.

No es pot amagar la real litat, la organització de la fira va esser un desgavell, com moltes altres coses que s'han organitzades per part del que ens governen a Santanyí en aquesta legislatura, però sembla que els responsables donen la culpa als altres, tiren les pilotes fora i s'excusen diguen-te " TANMATEIX TOT SEGUIRÀ IGUAL"

El maig del 2011 hi ha eleccions no ens hem d'oblidar que els polítics cada quatre anys són avaluats i ara més que mai és quan s'ha de fer una avaluació dels polítics que volen governar el Municipi de Santanyí, no pot ser aprovar uns polítics que davant les crítiques de les coses mal fetes, culpa del seu desgavell, responen diguen-te " TANMATEIX TOT SEGUIRÀ IGUAL" .

AHH!! I per acabar, malgrat hi hagi gent que opina que " I QUEDA MOLT LLEIG ACABAR SEMPRE AIXÍ... una vegada més que el Municipi de Santanyí és necessari un CANVI amb la manera de governar " , la real.litat és aquesta, el Municipi de Santanyí necessita un CANVI i si el nou eslògan del PP de Santanyí és " TANMATEIX TOT SEGUIRÀ IGUAL " algun altre partit dels que han d'esser avaluats a les properes eleccions ha de dir "EL MUNICIPI DE SANTANYÍ NECESSITA UN CANVI"

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites