A la darrera entrada varem fer una crida al PSM de Santanyí perquè presentàs al proper ple la mocío de defensa de la Llei de Normalització Lingüística del català, aquesta ha estat presentada pel PSM a nou municipis de Mallorca: Inca, Pollença, Sa Pobla, Lloseta, Búger, Mancor de la Vall, Porreres, Alaró, Marratxí i Llubí. Dels sis primers, tots els regidors, inclosos els dels grups municipals del PP, han votat a favor, i per tant s’han aprovat per unanimitat. En el cas de Porreres la moció també ha sortit endavant però amb l’abstenció dels regidors populars, mentre a Alaró s’ha produït una votació peculiar, ja que quatre regidors del PP han votat a favor, mentre un s’ha mantingut en l’abstenció. En qualsevol cas, tan sols en dos municipis, Llubí i Marratxí, els regidors populars han votat en contra.

El motiu de presentar aquesta moció és perquè d' aquesta manera es demostra la perillosa contradicció que es produeix entre les decisions dels grups municipals del Partit Popular i les directrius que intenta marcar el líder del partit a les illes, José Ramon Bauzá, unes directius que condueixen a la deriva ultradretana del president conservador i les incongruències que obliga a materialitzar als seus regidors, que al cap i a la fi mostren un major coneixement de la realitat lingüística i un major sentit de la responsabilitat que el propi líder polític, amb aquesta moció els ciutadans del Municipi de Santanyí podrem saber si el grup municipal del Partit Popular de Santanyí segueix les directrius que intenta marcar el seu lider, Jose Ramon Bauzà, unes directius dirigides a una deriva ultradretana.

A la sessió plenaria d'avui el PSM de Santanyí a presentat la moció de forma urgent, i curiosament no ha estat admesa la seva urgencia degut a la votació en contra del Partit Popular, el batle ha dit que pel motiu d'aquesta moció podia ser debatida a la propera comissió informativa i no calia l'aprovació de la seva urgencia, o sigui no és lo suficient important per se admesa amb urgencia al ple.

Amb aquesta desició del Partit Popular de no voler aprovar aquesta urgencia de la moció, per la gent que pensen que realment el PP de Santanyí esta dividit, i que hi ha gent dins el grup que no pense el mateix i que no segueixen les directrius que condueixen a la deriva ultradretana del president conservador, sembla que les dona la raò.

Podem pensar que no han aprovat l'urgencia d'aquesta moció perquè realment crea un problema al PP de Santanyí, no hem d'oblidar que molta gent votant del PP a Santanyí no té un problema amb la llengua catalana com la té el president del PP, José Ramón Bauza, si el PP de Santanyí vota a favor d'aquesta moció, no podem oblidar que en LLorenç Galmés és el president de les Noves Generacions del PP, votaran en contra de les directrius del seu president, ja que en Bauza va votar en contra a Marratxí, i pel mateix fet el president de les Noves Generaciosn votarà a Santanyí en contra del seu president del PP.


Bé haurem de esperar al pròxim ple per aclarir que pensa el PP de Santanyí sobre el tema de la llengua catalana.

13 Comments:

  1. Anònim said...
    No se porque no hos cansais de colgar tantas noticias en este blog, porque la genta ni las lee. Esta bien claro quien ganara las elecciones en santanyi y la comunidad.

    Yo , mis hermanos y mis padres votaremos el PP
    Anònim said...
    Podeu tancar aquest blog que no feis mes que rialles a la gent.
    Vica el PP
    Anònim said...
    Sou curts, pero ben curts, no veis que ja feis rillales, sempre donant 3 o 4 entrades a les mateixes noticies!!!

    Sempre PP!!
    Anònim said...
    Que se piensan esta gente que por tener esta blog van a ganar las elecciones. Ni en todo este tiempo no han tenido coj.... de decir quienes son ni dar la cara. Ala iros a freir esparragos.

    Yo siempre PP, ayer hoy y siempre.
    Anònim said...
    I ara que pasa que tothom ha de fer els comentaris en castellà.

    La veritat és una i és que el PP de Santanyí no ha tengut collons de aprovar la moció en urgencia perquè es trobava en minoria, faltava un regidor del PP, la de s'alqueria que encara ningú sap que pense ni que vota, perquè a votat a favor de l'urgencia, segons han dit, i algún altre regidor que es pense que estar a favor de la normalització de la llengua catalana, la moció estava perduda per part del PP, i segons el que diu l'entrada d'aquest blog, que segons alguns ningú el visita, no seria correcte que le president de les noves generacions del pp votàs en contra del que va votar el persident del PP balear.
    Anònim said...
    Jo les darreres eleccions vaig votar UM, perque me varen comprar el vot. Pero aquestes no el me compran per molt que me donin. Entre UM i el PSOE i ha un desgavell que no vos ho podeu imaginar.

    Força PP betuadell
    Anònim said...
    T'han donat feina al'empresa municipal? que ara les votaràs.
    Anònim said...
    A mi tambien esos de UM me compraron el voto. Me prometieron el oro y el moro. Son unos Payasos.

    Visca el PP de Santanyi. Son los mejores en diferencia.
    Anònim said...
    Los secuaces de la mafia pepera NNGG de Santanyí han decidido boicotear este blog, confundir a los visitantes y evitar cualquier tipo de discusión. Si rastreais las IP vereis que son los mismos perros. Con distintos collares, però. Mi familia y yo, votaremos UM, no por nada, sinó para desincrustar toda la telaraña de enchufados, y llevar algo de transparencia y aire fresco al Ajuntament. En democracia la alternancia es muy recomendable para evitar situaciones de apoltronamiento. Daremos 4 años de confianza a UM, y así a lo mejor los del PP se ponen las pilas y dejan de malgastar el dinero de los contribuyentes.
    Por cierto, eso de comprar votos es lo que pasó con el caso Mapau, con el delincuente Jaime Matas al frente. Payasos !!!
    ¡¡¡VISCA UNIÓ MALLORQUINA !!!
    Anònim said...
    SI DIUS QUE ET VARES VENDRE NO
    IMPORTA DEMANAR LA CLASSE DE PERSONA
    QUE ETS........

    UN ANY ET VENDRAS AL PP, UN ALTRE
    A UM, UN ALTRE AL PSOE, AL PSM...

    BASURAAAAAAA.........ETS TU....
    Anònim said...
    Ben igual que se va vendre en Biel, que havia de ser es Batle de La Costa i a nes darrer moment es va vendre a UM perque na Maria Antònia li va dir que si no se prensentava no li donaria més feina de camions i picadores s'empresa del seu home. BASURA!!!!1
    Anònim said...
    El mateix que na Catalina Rigo de s'alqueria que quan l'ajuntament no l'hi va comprar res més a la ferreteria,va presentar la dimissió com a batlessa pedanea de s'alqueria.

    Algú sap en el Saig que vota!!!!!!
    Anònim said...
    A dins es poble tots mos coneixem. Tots sabem qui son es llepetes, es pilotes i es vagos que domés cerquen chupar des bote, es ben hora de canviar cualque cosa perque aixo ja comença a fer olor de bon de veres. Es pp de Santañí es una mafia de corruptes

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites